Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבני קליאו 95 נסעתי בה השבוע בשעות חשכה ורואים אור ממש חלש באור הנמוך. בתוך הרפלקטור בחלקו התחתון רואים סימני חלודה. העם יש דרך לטפל חוץ מלזרוק את הפנסים ולרכוש חדש?

כמו כן בעקבות ברד כבד באיזורנו בחודש שעבר נשברו הפסים לאורך הגג האם יש סיכוי למצא במחיר סביר את הפסים והיכן? הפירוקיות הם הגזלנים הגדולים ביותר לדעתי הם מוכרים במחירים קרובים למוסך המרכזי או החברה חלקים מהזבל.

מסקנתי שאני ממש לא מספיק עשיר להחזיק הרכב הענתיקה הזה לבני הסטודנט.

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לאור הרגיל (אור דרך?) ולא לתאורת ה"חניה". אצא מנקודת הנחה זו.

לרכב עשוי להיות בורר שמאפשר כיוון גובה האורות מתחת להגה (לפחות בקליאו שלי, בשנת 98 יש כזה) -

בדוק האם הוא על מצב השונה מ-0 - אם כן, ייתכן שאלומת האור מופנית כלפי מטה ולכן אתה רואה שהתאורה חשוכה.

כמו כן, בדוק את הנורות, אולי הן מסוג לא-מי-יודע-מה, והחלפתן בעלות זניחה תתן פתרון.

פורסם

לקבלת אור נדרש, חייבים להתקיים מס' תנאים, בינהם מתחים (חשמל) ללא נפילות מתח, וכמובן, רפלקטורים בוהקים.

אין קומבינות, חפש פנסים אף חליפיים שמתאימים, ובא לציון גואל (ולבדוק שמגיעים מתחים מלאים לנורות)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא להתרגש מקצת חלודה על חלקו התחתון של הרפלקטור, אז לפני שמחליפים פנסים גש לחשמלאי לבדיקת עוצמה וכוון שאורות. גם 15lx זה תאורה סבירה.

יתכן כי הבעייה נובעת מנורה שאינה מורכבת נכון, אינה תקינה בעצמה או מפלי מתח כפי שדני ציין בהודעתו לפני.

לגבי קישוט הפלסטיק בגג, כדאי לברר מחירים של החלק המקורי לפני שמנסים לחפש בפרוקיות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב הנה עידכון לגבי הגרוטאה.(רנו קליאו 95)

את נושא הפנסים פתרתי רק לאחר שהרכבתי זו פנסים קדמיים חדשים עם מנורות HELA חדשות העלות לא נורא 430 ש"ח

פסי גג מצאתי בפירוקיה רגע לפני גריסת הרכב והפיכתו לגוש 150 ש"ח.

אבל כרגיל הרכב אוהב שכל הזמן יתעסקו איתו.... גרוטאה לעניין בני נוסע ואני מתחתיו.

עכשי החימום מת... הרדיאור בתוך הרכב מתחמם אבל כנראה הברז לא נפתח מישהו מכיר????????????????.

היו רעשי בפרונט החלפתי את מוטות היצוב השתתק זמנית.

אני לא ממליץ לאף אחד לרכוש רכבים משנים אלא גם לא לתפרנים, מכיוון שתהפכו לעוד יותר תפרנים עם תהיו מעוניינים לנסוע ברכב תקין.

אודה ליעוץ לגבי החימום לפני שאני מתחיל לשחוט את הדשבורד בכדי להגיע למערכת המיוחלת.

תודה

יאיר

:-)

פורסם

אחלה של אוטו!!!! ההתעסקות איתו מהנה קלה וזולה! תתפלא.. לא הכול הולך בעצבים וכוח צריך רק להכיר את המערכות השונות.

אל תכפיש את הצרפתייה הזקנה והעייפה והחבוטה שלך לשאוו :evil:

חובב מתחיל :roll:

פורסם

אני לא מכפיש אבל רכב שאני צריך כל סוף שבוע ולעיתיםלאור פרוזקטור לסדר לבני בכדי שיוכל להמשיך לנסוע ללימודיו אינו רכב אמין. ולא לדברעל כך שכבר בדקתי את כל האפשררויות של כבלים חופשיים פירקתי חצי דש בורד וממש אין לי כוח לחצי השני.

זהו רכב צפוף בצורה לא רגילהלטיפולים לא שיגרתיים.

כנראה שאמשיך לחפש הסיבה לחוסר החימום.

בנתיים בני חזר הערב ב 0 מעלות ללא חימום.

פורסם

למיטב זכרוני אין ברכב הזה ברז לחימום (אבל אני לא בטוח, לא הייתה לי בעיה מוחשית כזו).

*ד"א , היתה לי קליאו חבוטה שנת 91 עם מקוריות של מדינת ישראל (לדעתי, כמו כלום עברה את החצי מליון KM), ועדיין, מעולם לא נתקעתי איתה! (וגם עקפתי כמה ג'יפים שנתקעו בשטח, תאמינו או לא).

ובכלל, בנך אמור להתמקצע על הרכב ולהכיר כל בורג בו, הוא צריך לטפל באוטו ולא אתה. גידלת ילד שמנת? :wink:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אכן לא היה ברז , פירקתי את כל הדש בורד 3 חלקים ופירקתי גם את הכונס בו יושב רדיאטור החימום , הכל היה סתום לגמרי עלות של 320 ש"ח לרדיאטור חימום חדש ויומיים עבודה של סידור חוטים הכל הסתדר , זו היתה הזדמנות לגלח 2 מערכות אזעקה ישנו 3 דיבוריות שונות ומשונות קודן יש ואימובילייזר ישן , עכשיו גם אין הרבה חוטים .

אני חוזר על זה שאסור לרכוש מכוניות ישנות עם רוצים שהכל יהיה תקין.

דרך אגב מצאתי תפוח לידית הילוכים ב100 ש"ח . וגומי לידית באוטו דיפו ועכשיו יהיה שקט כמה ימים......

פורסם

יאיר, אשמח לקבל מיקום ה"כונס אוויר הסתום" לצורך ניקוי אצלי גם (קליאו 95).

וגם היכן השגת את הידית ב 100 שח? מקורית? והגומי זה לידית פנים או חוץ?

תודה, רון.

חובב מתחיל :roll:

פורסם
אני חוזר על זה שאסור לרכוש מכוניות ישנות עם רוצים שהכל יהיה תקין.

עם ישראל במיטבו.

מזניחים אוטו ישן, לא מתקנים/ מטפלים ואח"כ בוכים..

איך זה שאני עשיתי יישור קו לפני כמה שנים בעלות גבוהה ומאז אין תקלות משמעותיות??

אני אתקן את המשפט שלך ברשותך: ניתן לרכוש רכב ישן אם יש מספיק כסף בצד לאחזקה שוטפת וטיפולים בזמן.

• תוכן חדש...