Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ארנק חדש ודק !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הארנק שלי מתחיל להקרע וחשבתי שבמקום לקחת אותו לסנדלר פעם נוספת, אקנה אחד חדש (יש לי לפחות 10 בבית, אבל רק אחד שאני ממש אוהב והוא הקבוע שלי).

אני מחפש ארנק שאני לא בטוח שהוא מוגדר כ"ארנק", הוא נראה כמו העטיפה שמקבלים עם כרטיס האשראי בערך - דבר שאמור להכיל 2-3 כרטיסים ושטרות. החלטתי שאני לא צריך יותר מזה.

האם קיים כזה דבר ועוד מעור?

איפה ניתן להשיג את זה?

נ.ב

בדרך כלל קרביים מקבלים כאלו דברים של היחידות שלהם מבד.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

יש ארנק קטן מעור של BILLABONG חברת גלישה

להשיג בחניות הגלישה עלה לי 160 ש"ח באילת

כבר יותר שנתיים אצלי ועדיין נראה במצב טוב!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

1. מה הקשר בין ארנק לגלישה?

2. על מה 160 שקל? יש שם נגן MP3 או משהו? ;-)

מדהים אותי איך אנשים עושים חשבון למותגים.

אביעד

פורסם

עזוב מותגים, אם אני אמצא מה שאני רוצה, אני מוכן לשלם גם 200.

לא נראה שחברה כמו בילבונג, שאוהבת לשים את הסמל שלה בענק בכל מקום, מייצרת כזה דבר.

עוד הפעם, אני לא מדבר על ארנק רגיל.

פורסם

בזמנו, ביחידתי הכינו לו ארנק "בהזמנה אישית"(עם כיס סקוטש לכסף קטן) באמלחיה שהוא בשימוש עד היום.

אם אין לך 2 ידיים שמאליות, תקנה בד קורדורה שחור/עור, 10X10 ס"מ ניילון עבה, סקוטס זכר ונקבה, ותתפור לך בעצמך.

אם יש לך 2 ידיים שמאליות/אין לך קריזה, לך לתופרת.

אני מבין אותך, משגע אותי להסתובב עם כדור פורח בכיס, בכלל אני לא שם דברים בכיסים, לכן הארנק עדיין בשימוש- קטן דק ועמיד.

זה נכון

פורסם

אנקים איכותיים זה עסק יקר. במיוחד אם הם עשויים עור אמיתי.

בכל מקרה, תשיג לעצמך פנקס חוגר - אני מניח שזה מה שאתה מחפש :)

אם לא, אז תיגש לחנות "לגבר" הקרובה למקום מגוריך. יש להם מספיק מהסגנון הזה עשויים מעור (כך בחשבון עלויות של 100-350 ש"ח).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אני מבין נכון, אתה מתכוון לארנק המצורף בתמונה עם Clip מקום לשטרות ומקום לכרטיסי אשראי. בזמנו חיפשתי את הארנק הזה בארץ מס' חודשים ולא מצאתי. לבסוף ביקשתי מחבר בארה"ב שיקנה לי אחד. אני בטוח שאם ממש תתעקש ותתמיד תמצא אחד גם בארץ אם כי כך בחשבון שזה לא ממש נפוץ.

נ.ב

צילמתי אותו מקרוב ולכן הוא נראה גדול, רוחבו גדול רק במעט מכרטיס אשראי וכך גם אורכו.

DSC00420.jpg

DSC00421.jpg

פורסם

160 ש"ח? ממש זו**ת מותגים. :roll:

קפיצה לתחנה המרכזית בת"א תסדר לכם כל ארנק שתרצו,

ב-10 או 20 שקל. קומה שלישית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תתחדש!

התחלוק איתנו תגובות שנדע איזה ארנק לכייס?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בן כמה אתה?

אני תמיד טוען שארנק של גבר צריך להראות ככה.

לפחות משהו מעור ושלא יראה ילדותי.אני אישית מתחבר מאוד לארנקיי עור חומים.זה לדעתי הכי מכובד.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
1. מה הקשר בין ארנק לגלישה?

2. על מה 160 שקל? יש שם נגן MP3 או משהו? ;-)

מדהים אותי איך אנשים עושים חשבון למותגים.

אביעד

לי יש ארנק של "קאמל אקטיב" ב300. כבר שלוש שנים ונראה כמו חדש. עם מספיק מקום להכניס לבפנים מקרר

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...