Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מכונית מיני/סופר מיני לנסיעות עירוניות יומיות ובינעירוניות אחת לשבוע.

קיבלתי הצעה לרכישת איוואו שנת 2005 אוטומט 85000 ק"מ יד I ב55000-60000 ש"ח.

אשמח לייעוץ האם הרכב יכול לענות לדרישותי? האם המחיר סביר? הבנתי שרמת הבטיחות שלו היא מהנמוכות שיש, האם אני טועה?

תודה

פורסם

עד כמה שידוע לי אתה לא טועה.. מה שכן אומנם הביטוח יחסית זול לרכב זה.. אבל צריכת הדלק שלו כמה של מכוניות 1600 מה שאומר צריכה גבוהה מהקטגוריה.

פורסם

שלום

אחרי 45K עם אוויאו בשנה האחרונה (עדיין ברשותי) בשנה האחרונה הרי לך כמה תובנות על הרכב:

* צריכת דלק ממוצעת של 1/11 בממוצע עם נטיה לרדת ל 1/9 בעיר! (מיכל דלק קטן 45 ליטר).

* אחיזת כביש נמוכה מאד עד כדי תחושה לא נעימה.

* בטיחותיות 0!

* לא כל כך נוחה.

* הרכב שברשותי כרגע עם 86K על השעון עד עתה כמעט ללא תקלות בעיות נפוצות הם חישני ABS רגישים לתקלות עקב

מיקום גרוע, חוץ מזה נשארה לי ידית דלת נהג ביד בשבוע שעבר (אולי תקלה מקומית) אבל המנוע לאחרונה החל להשמיע

רעשים במאמץ.

* יתרון גדול יחסית זה מרווח פנים הרכב ביחס לגודלו החיצוני ובאגאג' ענק ( דגם 4 דלתות).

* סחיבה לא רעה בכלל.

לדעתי שורה תחתונה הבטיחותיות כיום צריכה להשפיע במידה רבה ולכן אני לא הייתי ממליץ.

בהצלחה

פורסם

לא מומלץ, רכב עשוי מפלסטיק.. טוב לא בדיוק..

זה רכה שדומה ליונדאי גטס עגלה, שותה דלק, לא מביא תמורה לכסף, וגם קטן אבל זה כנראה לא מפריע לך.

מנסיון תקנה יפני איכותי כמו טויוטה סובארו בסופו של דבר זה ישתלם לך.

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

פורסם

85K ק"מ בשנתיים? אתם רציניים? ועוד אוויאו? לקנות? בכסף שלך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא לקנות. ולו בגלל שמירת הערך הבעייתית.

אביעד. (נסעתי יותר מדי באוואו. דווקא יחסית למנוע 1.4 הביצועים סבירים, אבל כל השאר על הפנים).

פורסם

במחני הריסוק היא קיבלה ציון עלוב ביותר של כוכב בודד או כוכב וחצי! (מדובר ברכב קטן) מה שיקרה לו אם הוא יפגע בעץ (ב20 קמ"ש)-אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו.

אל תקנה איוואו בכלל אלא אם אתה רוצה להתאבד.

צורכת דלק כמו רכב שגדול ממנה בכמה מידות.

בקיצור לא שווה. במחיר הזה תמצא משהוא טוב יותר.

• תוכן חדש...