Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעה נגד תחנת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני יספר את הסיפור מההתחלה .

לאבא שלי יש רכב מסוג סיטרואן פיקאסו 2008 לפני מספר ימים האוטו סימן לו שנשאר לו לנסוע עוד 40 קילומטר אז הוא החליט להכנס לתדלק בתחנת דלק סונול (סו גוד) הוא תדלק פול טנק 335 שקלים בתעריף 6.27 לא זוכר סידיוק כמה ליטרים אבל הרבה .

לאחר כמה דקות של נסיעה הרכב כבה ולא רצה להניע .

הרכב מודל 2008 ובאחריות כמובן אז אבא החליט להתקשר למוסך הגיע טכנאי חיבר תאוטו לגז ונסע עד המוסך במוסך לאחר שעתיים של בדיקות הבינו שחצי מיכל דלק מים .

והמוסך מאשים את תחנת הדלק .

הוא ממליץ לאבא שלי לסדר את התיקון (לשאוב את הדלק ולשים דלק חדש ) 700 ש"ח עלות + מע"מ ואז לקחת את הכסף מתחנת הדלק + לתבוע אותם .

השאלה מה הכי טוב לעשות הוא רוצה לקחת גם עורך דין . בגלל עוגמת הנפש הנגרמה מ 4 ימים כבר ללא רכב.

(הרכב שלי אצלו:-()

פורסם

דבר ראשון, אני לא הייתי משאיר את הרכב 4 ימים במוסך

הייתי פונה לבעלים של התחנת דלק והיית מספר לו את הסיפור ומבקש ממנו לשלם את עלות הנזק

אם הוא לא היה מסכים, הייתי מאיים בתביעה,

ואחרי זה תובע, אבל דבר ראשון כדאי שהרכב לא יעמוד במוסך 4 ימים , הייתי משלם בעצמי על הנזק, מן הסתם לוקח חשבוניות, מבקש מהבעלים של המוסך שיכתוב לי מכתב רישמי של המוסך מה שקרה בדיוק, ואחרי זה תובע את התחנת דלק,

אל תשכח שעם כל הבלאגן שיש היום בבית המשפט עד שאבא שלך יראה את הכסף (אם הוא יראה) יקח הרבה מאוד זמן,

מקווה שעזרתי.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

קודם כל שמור על הקבלה מהתחנת דלק וכמו כן דבר עם הגרר שיתן לך אסמכתא שהרכב נגרר בקירבת תחנת הדלק מה שמוכיח שלא הספקת למלא דלק במקום אחר, וכמו כן קבל חוות דעת מלאה מהמוסך שאומרת שהדלק היה מהול במים.

להשכלה כללית איך המוסך מצא שיש מים בדלק?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ואולי כדאי לנסוע לתחנה וקנות 1-2 ליטר דלק בבקבוק ושלוח אותו לבדיקה לראות אם אכן הדלק בתחנה מהול ואז יש אסמכתא לדפוק את התחנה עד הסוף.

אבל אני לא בקיא בכל העיניין של כמה יעלה וכד' אולי ההשקעה לא שווה ואולי כן..

פורסם

ראשית לפני הגשת תביעה תנסה ליצור קשר עם מנהל התחנה.

להסביר את המקרה שקרה.

יכל להיות שהיתה חדירה של מים למיכלים, אולי הגיע דלק "נגוע", והתחנה מודעת לבעיה ותפמה אותך במקום.

במידה ולא יתנו לך תשובות מתאימות או פיצוי כספי על הגרירה ועל הטיפול, תפנה לדרג גבוה יותר, לשירות לקוחות של הנהלת סונול.

לא קיבלת מענה גם שם, קח עורך דין וצפה לדרך ארוכה וייגעת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ראשית לפני הגשת תביעה תנסה ליצור קשר עם מנהל התחנה.

להסביר את המקרה שקרה.

יכל להיות שהיתה חדירה של מים למיכלים, אולי הגיע דלק "נגוע", והתחנה מודעת לבעיה ותפמה אותך במקום.

במידה ולא יתנו לך תשובות מתאימות או פיצוי כספי על הגרירה ועל הטיפול, תפנה לדרג גבוה יותר, לשירות לקוחות של הנהלת סונול.

לא קיבלת מענה גם שם, קח עורך דין וצפה לדרך ארוכה וייגעת.

ל'

מודעת לבעיה?!?!?!?!?! אם היא מודעת שתרוקן את המיכלים ותמלא מחדש.

פורסם

למה כל כך הרבה סימני שאלה וסימני קריאה?

יכל להיות שהייתה חדירה של מים למיכלים זו גם אופציה לא?

אני לא יודעת איזה מערכות של התראה יש בתחנות של סונול ולכן אני לא מוסמכת לתת תשובה חד משמעית בנושא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היה לי מקרה כזה לפני כמה שנים . לאחר שנתקעתי עם הרכב והגעתי למוסך ישיר פניתי לתחנת דלק!!! רצוי לציין שלאחר

קצת צעקות התחנה שילמה על הניקוי ולאחר מכן מילו לי פול טנק ללא תשלום .

המקרה קרה בתחנת דור אלון

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
היה לי מקרה כזה לפני כמה שנים . לאחר שנתקעתי עם הרכב והגעתי למוסך ישיר פניתי לתחנת דלק!!! רצוי לציין שלאחר

קצת צעקות התחנה שילמה על הניקוי ולאחר מכן מילו לי פול טנק ללא תשלום .

המקרה קרה בתחנת דור אלון

שאני אבין, תידלקת שם פעם שניה אחרי שהדלק שם עשה לך סבטוחה בקרבורטור של הרדיאטור? :roll:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אם הוא לא היה מסכים, הייתי מאיים בתביעה,

ממתי הגשת תביעה היא איום ?

הגשת תביעה היא הליך לגיטימי לישור חילוקי דעות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קורה כמעט בכל תחנות הדלק שחודרים מים בחורף בגלל הגשמים למיכלים, כל מנהל תחנה יודע את זה, גם בתחנה שלי זה קרה בכל המיכלים, זה חודר דרך תאי הפריקה או המדידות שלא אטומים בכלל, ולפעמים פרוצים.

יש משחה ירוקה שמורחים על המדיד מכניסים ואם יש מים הגוון הירקרק ניהיה סגול ואז יודעים את כמות המים שחדרה.

עד 800 ליטר שחודרים לא חייבים לדווח ללקוחות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לא קורה בכל התחנות ולא צריך לקרות.

בכל תחנה שעבדתי בה היתה מערכת שנקראת "וידירוט", המערכת מתריעה על חדירה של מים למיכלים והדבר עובר לטיפול מיידי.

אותו הדבר לגבי דליפה החוצה מהמיכלים.

ל'

פורסם
שאני אבין, תידלקת שם פעם שניה אחרי שהדלק שם עשה לך סבטוחה בקרבורטור של הרדיאטור? :roll:

כמובן !!! אחרי השרות שקיבלתי תדלקתי גם אחרי המקרה... בתחנה אחרת היו אומרים לך " חפש ".

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...