Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה- רכב ספורטיבי עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הסיפור הולך:

מאז גיל 16 תכננתי לקנות 106 ראלי. אחרי אין סוף נדנודים לאבא שלי זה לא עזר. הוא אומר שזה אוטו לא אמין ואני כל היום יהיה במוסך... למרות כל מה שהסברתי לו.

עכשיו הוא כבר הגיע לנקודה שנמאס לו ואמר לי" אני אקנה לך אוטו, כל אוטו אפילו ב100K רק שיהיה טוב כי אני רוצה שיהיה רק טוב בשבילך"..

הבעיה היא שאין רכבים שמתנהגים ומתקשרים כמו הפיז'ו הישנות למיניהם וגם שיהיו אמינים...

לכן פה אני מבקש את עזרתכם, פתוח להצעות של:

רכב ספורטיבי

בעל התנהגות טוב

הנאה מנהיגה

אם אפשר הגה מתקשר

אמינות טובה

תודה!:-)

(הודעות כמו אתה ילד קטן/מפונק/הצאת רישיון לפני כמה חודשים לא מעניינות ורלוונטיות בכלל!)

יש חלום חדש...

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אודי A3 1.8T יכול לספק אותך

היא ממש לא מתקרבת להתנהגות של הצרפתיות, רחוקה מזה מאוד.

סביב ה-70K תוכל לחפש קליאו ספורט 03'.

בתקציב גדול יותר סיוויק טייפ R יכולה להיות אופציה לא רעה,אבל היא נדירה מאוד וחבל.

פורסם

המקסימום לדעתי בתור רכב ראשון 206 GTI יכול להיות מתאים,התנהגות טובה ומנוע לא מאיים מידי.

מעבר לזה בתור נהג חדש אתה חי על זמן שאול עד שאיזה עץ יחבק אותך... ( גם ה GTI גבולית בתכלס XS מומלץ יותר )

פורסם
הלואי וכל רכב שיהיה לי ,יהיה אמין וזול לאחזקה כמו ה106 שהיתה לי...

הלוואי שאבא שלי היה מבין את זה..

יש חלום חדש...

פורסם

206 gti היא אכן פשרה מצויינת ומשלבת בין התנהגות, פוזה וכח. מצויינת למתחילים.

קליאו ספורט היא כמובן הבחירה המתבקשת למחפש התנהגות משובחת למרות שהיא לא בדיוק נחשבת לסלחנית.

גם מיאטה יכולה לבוא בחשבון וכן היאריס T ספורט.

בכל מקרה תקציבך יאפשר לך למצוא אקזמפלר שמור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תמיד אפשר גם ליפול בצד השני של הסטטיסטיקה, במיוחד עקב העובדה שרוב הראלי בשוק שחוטות,

ובניגוד לעומר שטיפל היטב ברכב והחזיק אותו לאורך שנים רבות, רוב הרכבים החליפו הרבה מאוד ידיים,

וידעו הרבה מאוד קומבינות.

בוא אני אנסח את זה ככה : אם יש לך 100 אלף ש"ח לקניית רכב, אתה לא קונה רכב של 20 אלף (גם אם מבקשים עליו 40)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תמיד אפשר גם ליפול בצד השני של הסטטיסטיקה, במיוחד עקב העובדה שרוב הראלי בשוק שחוטות,

ובניגוד לעומר שטיפל היטב ברכב והחזיק אותו לאורך שנים רבות, רוב הרכבים החליפו הרבה מאוד ידיים,

וידעו הרבה מאוד קומבינות.

בוא אני אנסח את זה ככה : אם יש לך 100 אלף ש"ח לקניית רכב, אתה לא קונה רכב של 20 אלף (גם אם מבקשים עליו 40)

בוא נגיד הלכתי לראות ראלי מאוד מאוד שמורה... והיא הייתה במצב מצויין

אגב זה למה משנה תכלס המחיר, משנה הרכב שאתה קונה (למשל גולף gti לעומת 306 gti - מי היית מעדיף?)

אני מחפש התנהגות, לא רכב יקר

יש חלום חדש...

פורסם
בוא נגיד הלכתי לראות ראלי מאוד מאוד שמורה... והיא הייתה במצב מצויין

אגב זה למה משנה תכלס המחיר, משנה הרכב שאתה קונה (למשל גולף gti לעומת 306 gti - מי היית מעדיף?)

אני מחפש התנהגות, לא רכב יקר

כי לכל תקציב יש את האידיאל שלו.

אם יש לך 100 אלף שקלים פנויים לרכישת רכב, אז אתה יכול לקנות רכב ברמה הרבה יותר גבוהה.

זה יתרון שלא להרבה יש אותו.

אני למשל התחלתי מרכב ב20 אחר כך עליתי לרכב ב40 , אחר כך ל60 עד שהגעתי לרכב של היום ששווה כ80 אלף ש"ח בשוק.

עם זאת - אם היו לי 100 אלף ש"ח ישר בהתחלה, תהיה בטוח שהייתי מדלג על כל הרכבים בדרך וקונה ישר רכב חדש יותר, חזק יותר ואיכותי יותר.

אגב, אתה יכול אולי לומר לי מדוע אתה רוצה 106 ראלי ? (מלבד העובדה שכותבים בפורומים שזה רכב עם שילדה מטורפת וכל זה)

306GTI או גולף GTI ?

אם ההעדפה שלי היתה 306GTI התמונה והחתימה שלי היו שונות (הייתי מחזיק כרטיס חופשי חודש, וגם היה לי מושג באיזו חברת גרירה אני מנוי :) )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...