Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בלוח זמנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואי אני לא רוצה להסתבך ולהחליף רכבות (הפעם הראשונה והאחרונה ברכבת היתה כשנסעתי לבחינות של לשכת רואי חשבון וגם אז פחדתי מהחיבורים הלא יציבים האלה של המעברים בין קרון לקרון, מסכן מי שהיה לידי הלכה לו היד מרוב האחיזה שלי...:oops:)מחר זה היום הראשון אז אני אקח את הרכבת שתגיע ב7 ארבעים ואז אקח מונית, ובחזרה אתם אומרים יהיה אוטובוס מרחוב הברזל לרכבת?

מישהו יודע איזה קו?

פורסם

מהמעבר הזה אין לך סיבה לפחד היות והסיכוי שתעלי על רכבת כזאת די אפסי. רוב הרכבות בקו הזה (מנהריה/חיפה לת"א) הם רכבות חדישות בהרבה, בלי מעברים מפחידים.

לגבי אוטובוס חזרה - אין אוטובוסים לתחנת האוניברסיטה, האזור "יבש" מבחינת אוטובוסים.

אבל מרחוב הברזל פינת ראול וולנברג יש קווים 20,40,42 של דן לתחנת רכבת בני-ברק. אם את עדיין לא רוצה להחליף רכבות, את יכולה להמשיך עם האוטובוסים האלו עד לרכבת מרכז.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מתחנת האוניברסיטה עד לרח' הברזל זה משהו כמו... 15 דקות הליכה :roll:

זה 4-5 ק"מ, 15 דקות נשמע לי שאפתני מדיי.

איציק.

• תוכן חדש...