Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעליים חדשות לאלפא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קרוב לשלוש שנים עם רביעיית היוקוהאמה V500 ולאחר שעשיתי להם חיים לא קלים, הגיע זמנם לצאת לפנסיה.

מסתבר שמציאת צמיג סביר במידה 185/60/14 היא משימה כלל לא פשוטה: רוב ההיצע בארץ די מחורבן וכולל צמיגים כמו ALLSTAR, GOODRIDE (בעע...), אליאנס ו-GT לצד צמיגים יותר מתקבלים על הדעת אך בקוד מהירות T בעוד שאני זקוק ל-H, או שלחילופין היה מדובר בצמיגים ירוקים למיניהם (תודה, אבל זה לא בשבילי).

כמעט ורכשתי יוקו C.Drive לאחר שקראתי עליהם ביקורות מצויינות, אלא שלרוע המזל כל תוצרת היצרן שמגיעה כיום לארץ מקורה בפיליפינים ולא ביפאן, והבנתי מכמה גורמים שדעתם מקובלת עלי כי איכותם אינה משתווה לאיכות אחיהם היפאניים.

לאחר נדנודים טלפוניים רבים לכמה פנצ'רמאכערים ידועים וידועים פחות, יצרתי קשר בסופו של דבר בעצתו של אוראל RS עם צמיג ישיר מפ"ת, שם התברר כי ניתן להשיג Goodyear HydraGrip. הפור נפל :-)

היום ההחלפה בוצעה. לאחר סיבוב פרידה על החבר'ה הטובים שליוו אותי במהלך שלוש השנים האחרונות, הם הוסרו מהג'אנטים ובמקומם הותקנו הגודייר הדנדשים. עוד טרם בחנתי אותם כדי לבדוק את מגבלותיהם (אתן להם קודם להשתפשף מעט), אך אני בטוח שהם יעמדו ברף הגבוה שקודמיהם הציבו.

מצורפות להתרשמותכם תמונות של הרכש החדש, וכן תמונה של של היוקוהאמה בעיצומו של יום טיול נהיגה (שימו לב לפס השחור המקיף את הסוליה, עדות אילמת לשחיקה שהם עברו באותו היום :twisted:).

בהזדמנות זאת, ארצה להודות לאוראל על שהפנה אותי לצמיג ישיר ובכך עזר לי למצוא את הצמיג המבוקש.

שבת שלום לכולם.

car trip 023.jpg

DSC04489.JPG

DSC04490.JPG

DSC04491.JPG

DSC04492.JPG

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תתחדש, קודם כל !

מהיכרות די טובה עם המידה הזו, זו אכן מידה בעייתית (וחתך 55 על מידה זו בעייתי אף יותר).

באחת האיטלקיות אצלי בבית יש מידה זהה, לאחר שני סטים של פאלקן 512 עברתי עכשיו לטויו פרוקסס TPT (לא משהו).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עוד צמיג מומלץ במידה הזו הוא הKLEBBER DYNAXER.

ולגבי היוקו השחוקים - היית צריך לראות את ה-SP9000 אחרי 3 חודשים אצלי. אצלך עוד רואים את החריצים שצמודים לדופן, מצבך טוב :)

פורסם
תתחדש, קודם כל !

10X

ולגבי היוקו השחוקים - היית צריך לראות את ה-SP9000 אחרי 3 חודשים אצלי. אצלך עוד רואים את החריצים שצמודים לדופן, מצבך טוב :)
אביעד, הטיול הזה היה באפריל 06', מאז עברו קצת מים בירקון. אתה יכול לדמיין לעצמך איך הם נראים היום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אלעד, חבל שלא ביצעת חיפוש על הדגם הנ"ל לפני כן.

לא רוצה לבאס אבל הצמיג הנ"ל לא מצטיין באחיזה. בנוסף לכך, יש עימו בעייה של חוסר אחיזה בעת מעבר מיבש לרטוב.

בכל מקרה תתחדש.

Veni Vidi Vici

פורסם

אפשר לשאול כמה עלה? לא חייב מחיר מדויק..פחות או יותר.

מחכה לחוות דעות מלאה :-) תתחדש.

aa123,מה המחיר של הקלבר?

תודה ושבת שלום.

פורסם

ליאור, קודם כל אני מקבל את הביקורת בהבנה ואתה לא מבאס אותי. מעבר לכך, כפי שכבר כתבתי, המידה הזאת בעייתית מבחינת היצע וזה כנראה הכי טוב שאפשר למצוא. אז הוא בעייתי במעבר מיבש לרטוב? נו טוב, אין מנוס מתרגול נהיגה נוסף ברטוב :wink:

אגב, פרט די מבאס שגיליתי בעת שביקרתי באתר העולמי של גודייר הוא ש-F1 GSD2 מיוצר במידה שלי, רק שלהשיגו בארץ זה "קצת" לא ריאלי :|

JR: למה בערך? אני אגיד לך בדיוק. 1,200.

חוו"ד תבוא מיד אחרי שתרד מהם השכבה הראשונה.

פורסם

אלעד, שילמת מחיר סביר. אינני טוען שהם דומים לאליאנס או משהו פשוט אני קניתי אותם למגאן בחשיבה שהם יהיו מצוינים בגשם ולא כך היה למרות הדירוג שלהם. סה"כ עשו עבודה טובה בקופה (גם שם הייתה לי מידה לא ממש טובה). תתחדש !:-D

נ.ב.

לגבי ספידומט 70 אג' הנחה - אחרי שקיבלתי חשבונית ראשונה, זה אמיתי ועובד מצוין !

Veni Vidi Vici

פורסם

אכן הדינקסרים של קלבר טובים - אבל שקטים...מדי!..

מכיר את הבעיה שבדירוג מהירות H במידות האלה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין לי בעיה עם צמיגים שקטים, והאמת היא שאני לא מאמין שקיים צמיג יותר שקט מה-V500 הי"ד. רמות השקט שלו הן בגדר הבלתי מוסבר - צריך להעביר אותו התעללות של ממש כדי שהוא יתחיל לצייץ. דווקא די אהבתי את התכונה הזאת שלו.

אתמול יצא לי לצאת מרמזור תוך כדי פרפור קל, מה שהוביל לצווחה קלה, דבר שבוודאות לא היה קורה ביוקו.

הקלבר אולי יכלו לבוא בחשבון, אלא שמקריאה של כמה ביקורות כאן בפורום הבנתי שקיימת איתם בעיה של התייבשות מואצת. זה אומנם נכון שאני לא מחזיק צמיג מעבר לתקופה הרגילה של שלוש שנים, אבל ממש אין לי חשק שהצמיג יתייבש עוד קודם לכן.

שוב תודה לכל המברכים.

פורסם

לא אוהב את כל הצמיגים עם הסוליות האלה , כל הזמן נכנסות אבנים קטנות לתעלות ונתקעות שם !!! :roll::roll::roll::roll:

ברשותי ZE 512 מתוצרת פאלקן עם אותה מידה וחתך דיי דומה ,הם שקטים וכמעט שלא צורחים גם אוחזים טוב..

אני רכשתי את הפאלקנים גם מצמיג ישיר (אצל גיא) ואפילו הם היו מאוד טריים שרכשתי אותם (בני פחות מחודשיים)

ואלעד

תתחדש !

(עכשיו אני שואל את עצמי , למה תמיד בכל איטלקיה חייבים להיות איזה בורג בטמבון)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
(עכשיו אני שואל את עצמי , למה תמיד בכל איטלקיה חייבים להיות איזה בורג בטמבון)

אל דאגה, אני לא אחראי לפאר היצירה הזה. זה קרה אצל אחד משלושת בעליו הקודמים של הרכב.

לאחר שהתמונה צולמה, התחלתי להוציא בורג-בורג ואז גיליתי שחוץ מאחד, אף אחד מהם לא תורם באמת להשארות הפגוש במקומו. מיותר לציין שהם עפו...

• תוכן חדש...