Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה רצינית בלפטופ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אנסה לקצר כמה שאפשר ולמקד - הבעיה מאוד רצינית ואני לא מצליח להגיע לפתרון, אני מחשיב את עצמי לאדם שמאוד מבין במחשבים, לכן ההודעה קצת ארוכה - כדי לפרט את מה שחשוב בישביל לא לחזור על דברים שאני עשיתי. תודה לכל מי שקורה וינסה לעזור.

המחשב: Acer Aspire 5562WXMi

הבעיה: אחרי כמה דקות (לפעמים דקות בודדות ולפעמים יותר) של עבודה במחשב אני מקבל הודעות שגיאה של התוכנה DRWATSON. מוטיב חוזר של יצירת ה שגיאות הוא: - עבודה רגילה, הרצה של כמה תוכנות, ואז פתאום (יש לציין שהשגיאה מתרחשת כל פעם בתוכנה אחרת, ללא עקביות כלשהי) ואז פתאום מופיעה שגיאה ב DRWATSON (ראו תמונות), מה שקורה בפועל - נפתחים מספר גדול של ישומי DRWATSON ו DRWATSON32 ומאותו רגע כמעט כל תוכנה שמפעילים מקבלת הודעת שגיאה (שוב של DRWATSON) ונסגרת.

מה ידוע לי: ידוע לי ש DRWATSON היא תוכנה לדיווח ותיעוד שגיאות. חוץ מזה, אף פעם לא נתקלתי בסוג כזה של בעיה.

קצת על טריגר הבעיה: המחשב עבד מצויין בשנה האחרונה, עד שנאלצתי לשחזר את המערכת (התבצעה בעזרת דיסק שחזור של המחשב) עקב הפיכת מערכת הקבצים מ FAT32 ל NTFS, דבר שהוביל לקריסת מערכת ההפעלה. מאז שהתקנתי את המחשב מחדש, אני נתקל בבעיה.

מה ניסיתי: להתקין שוב את המחשב בעזרת דיסק השחזור (מתקין XP HOME ב FAT32), כרגע ניסיתי להתקין בעצמי את המחשב עם XP PRO ב NTFS ושוב מתרחשות השגיאות.

במה אני חושד: כאשר אני מתקין את המחשב מחדש אני מתקין הרבה תוכנות שמגובות לי על דיסק. יכול להיות שהבעיה היא באחת מהתוכנות האלו, אבל, וזה אבל גדול - במחשב הנייח שלי (P3 866 MHZ) מותקנות בדיוק אותן תוכנות, מאותו דיסק, והוא רץ חלק כבר שנים ! (עם אותו XP PRO שהתקנתי כרגע בנייד).

כמו-כן: במחשב זהה למחשב הזה שקניתי לאבא של חברה שלי גם מופיעה בעיה דומה לאחר התקנת דיסק שחזור, ובמחשב שלו לא מותקנות כלל התוכנות שמותקנות בשלי.

לסיום: אני חושד בבעיית חומרה (אולי זכרון), האם נראה לכם הגיוני ?

**מצורפות שתי תמונות של השגיאה - ברגע הצילום השגיאה התרחשה עקב הפעלת VLC MEDIA PLAYER (שוב, כל פעם זו תוכנה אחרת).

drwatsonerror.jpg

drwatsonerro2.jpg

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כל פעם עשיתי פירמוט והתקנה נקיה, אף פעם לא התקני על התקנה קיימת.

**** התפתחות חשובה - ביטלתי את DRWATSON (ע"י מחיקה מה REGISTRY) וזה מה שקיבלתי בשגיאה האחרונה (ראו תמונה)

האם זה מצביע על בעיית זכרון באופן ודאי ?

mem.jpg

פורסם

אני הייתי הולך על כיוון שהלוח אם פשוט לא תומך באופציה של NTFC משמע תמיכה בהרדיסקים בעלי נפח גדול יותר לעומת FAT32.

אגב איך חילקת את המחיצות של ההרדיסק, ומה הנפח של ההרדיסק?

פורסם

ערב טוב!

למיטב הבנתי הקונן של הווינוס (הקונן שבו הווינדוס מותקן) צריך ליהיות בפורמט FAT32

אם אני לא טועה זה כתוב לי באיזה ספר או משהו.(קורסים של פעם)

בכל מיקרה

תנסה להתקין מחדש

תתקין את הווינדוס בקונן ניפרד

שיספיק בגודלו לווינדוס, (אבל תעשה קצת יותר מקום כדי שיספיק מקום לכל הפעולות שהוא עושה)

עוד דבר שיכול ליהיות הוא שכאשר התקנה את הווינדוס מחדש, חלק מקבצי הDLL

שמותקנים בתקיית הווינדוס בעת התקנת התוכנות נחמקו גם הם,(אמרתה שאת התוכנות השארתה נכון?) וזה יוצר בעיה בתוכנה בזמן הרצתה,

הבעיה לא מספיק גדולה כך שהתוכנה עדיין נידלקת,

אבל בזמן כלשהו חיסרון הקובץ מפריע לפעולה תקינה שלה.

מקווה שעזרתי במשהו. (ושהבנתה מה כתבתי בכלל)

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

לאשתי יש ACER מדגם אחר.

לאחר החלפת דיסק קשיח התקנתי Windows XP באמצעות תכנת ההתקנה המקורית של ACER

(Bootable disk) ולהפתעתי ההתקנה ביצעה פורמט FAT32 ולא NTFS (וזה XP), ככה

שהייתי מציע לבדוק את האופציה הזו.

:turn-l:
פורסם

בעיה חמקמקה

תתחיל בלפרמט ולא להתקין שום תוכנה.

אם התקלה לא חוזרת - כנראה מדובר בבעיית תוכנה ויש להתקין את התוכנות אחת אחת עד שתעלה על הבעיה

פורסם

ההודעה אמנם מצביעה על תקלה בזיכרון, אבל.

לדעתי יש לך עדר סוסונים במחשב.

ככה בדיוק היה לי וניקוי ידני (יש תוכנה, לא יודע את שמה, שמוצאת את כל התוכנות שהותקנו, כולל הסוסים. אם תרצה פנה אלי בפרטי, אשיג לך אותה)של ה"תוכנות" הרלוונטיות טיפל בבעיה.

אנטי ווירוס וגלאי ספאיים לא יעזור מכיוון שהם מוחקות את הקובץ אך לא את ה"ייצרן" שלו.

אם המחשב פורמט- אז בעיית חומרה.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

קודם כל, תודה רבה על התשובות ועל הנסיונות לעזור !

כרגע אני מנסה לעשות את מה שאייל הציעה, זה לדעתי הדבר היחיד שיכול להצביע על הבעיה (וירוסים לא היו לי כי אני נזהר מאוד עם הלפטופ וגם מותקן KASPERSKY) כרגע אני מתקין שוב XP PRO אחרי פירמוט כללי. אני אתקין כל תוכנה בניפרד כדי לנסות להגיע למקור הבעיה.

יש לי חשד לגבי JASCS PAINT SHOP PRO 9 הוותיקה, מכיוון שזאת התוכנה היחידה שהתקנתי גם אצל אבא של חברה שלי ומאז גם אצלו יש בעיות.. מישהו יודע האם יש איזושהי היסטוריה בעייתית לתוכנה ? אולי באמת הגיעה הזמן להתקדם ל PHOTOSHOP.

שוב תודה, אעדכן בהמשך...

פורסם

מכיר את הבעיה, קל מאוד לפתור אותה:

1. בטל את דיווח השגיאות.

2.חפש בכונן C את drwtsn, ותמחק את כל מה שנימצא.

זהו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני בעד אייל :)

אין דבר כזה לוח אם שלא תומך בNTFS זה מבנה קבצים של מערכת הפעלה

והוא אגב אמין ויציב יותר מFAT32

דר' ווטסון ( כן כן ההוא העוזר של שרלוק הולמס זה על שמו ) היא תוכנת דיבאג מקורית של מיקרוסופט שרצה ברקע - זה סתם לסבר את האוזן

בעיות זכרן ניתן לבדוק בממשק דוס עם תוכנות יעודיות אחת מהן ניתן להוריד מאתר MS בחינם נידמה לי שמה MEM CHECKER

אבל אל זוכר בעל פה

נסה להריץ את חלונות בסייף מוד ולראות אם שם הבעיה גם מתחוללת במידה ולא הייתי חושד באחד הדרייברים או הDLL

נסה התקנה נקיה מדיסק אחר

אפשר תמיד לבדוק אופציה של הורדת רכיב כל פעם לשלילה במיקרה של לפטופ קצת פחות נגיש ובדרך כלל אם כבר זה סה"כ להוציא מודול זכרון אחד כל פעם אם יש יותר מאחד .

עפר.

• תוכן חדש...