Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי סאב של IDMAX 12D2. כאשר באתי להרכיב אותו בדקתי בעזרת סוללה את הקוטביות של הרמקול, וגיליתי שכאשר אני מחבר את המינוס של הסוללה לטרמינל השחור של סליל מסויים ברמקול, ואת הפלוס של הסוללה אני מחבר לטרמינל האדום של אותו הסליל, הממברנה של הרמקול נכנסת פנימה במקום לצאת החוצה. כמובן שכאשר אני הופך את הקוטביות של הסוללה, הממברנה של הרמקול יוצאת החוצה. התופעה הנ"ל קוראת ב - 2 הסלילים של הרמקול.

חברי הפורום שיש להם סאבים של IDMAX, אשמח לדעת איך אצלכם מגיב הרמקול.

תודה,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
רכשתי סאב של IDMAX 12D2. כאשר באתי להרכיב אותו בדקתי בעזרת סוללה את הקוטביות של הרמקול, וגיליתי שכאשר אני מחבר את המינוס של הסוללה לטרמינל השחור של סליל מסויים ברמקול, ואת הפלוס של הסוללה אני מחבר לטרמינל האדום של אותו הסליל, הממברנה של הרמקול נכנסת פנימה במקום לצאת החוצה. כמובן שכאשר אני הופך את הקוטביות של הסוללה, הממברנה של הרמקול יוצאת החוצה. התופעה הנ"ל קוראת ב - 2 הסלילים של הרמקול.

חברי הפורום שיש להם סאבים של IDMAX, אשמח לדעת איך אצלכם מגיב הרמקול.

תודה,

שלו.

Why this is so important to you? Yuo need to adjust polarity any way according to your car.

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם

AKAPP,

חשוב לי לדעת את הקוטביות על מנת לדעת האם הרמקול הזה הוא באמת חדש או שאולי הוא עבר תיקון?

שלו.

פורסם
AKAPP,

חשוב לי לדעת את הקוטביות על מנת לדעת האם הרמקול הזה הוא באמת חדש או שאולי הוא עבר תיקון?

שלו.

שלו,

משתמע מהציטוט הנ"ל שהסאב נרכש כחדש,האם מחנות או אדם פרטי ?

אם מחנות אז אין בעיה ,במידה מאדם פרטי למה לא עשית את הבדיקה לפני הקנייה?:roll:

פורסם
AKAPP,

שלו.

Probably " avar tikun" . Hard to believe that it left the factory this way.

Or may be refurbished? Who is the source of the sub?

My sub is perfectly OK.

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם

יש הרבה טענות בנוגע ל"התבלבלות" של הסלילים בסאבים של ID לכן יתכן וזו עוד שלוחה של הטעות הזו

חבר הפוך :]

עריכה : זה רק מראה כמה אכפת להם מאיכות ההרכבה של הסאבים שלהם :)

פורסם

יגאל אתה בטוח במה שאתה אומר ? (אני לא מתווכח אני פשוט שואל , כי נראה לי מוזר עם המוניטין שלהם שדבר כזה יקרה הרבה ולא ישמעו עליו )

בברכה יהודה

פורסם

גם אני כאשר רכשתי את הסאב מבית ID עשיתי מחקר עליו ברחבי הפורומים בנט

פגשתי את זה לא מעט לכן אני בטוח במה שאני אומר אני ינסה למצוא הוכחה אחת אם לא מספר אפילו

לילה טוב , לא משעמם לי בחחים בשביל לכתוב שטויות

רוני

פורסם

אם לסאב הזה יש שני סלילים תבדוק טוב טוב שאין סליל אחד עם קוטביות נכונה (ישרה) וסליל אחד עם קוטביות הפוכה - שלא תקצר בטעות את מערכת החשמל ברכב שלך בגלל כזה דבר.

אם סה"כ הסלילים הפוכים אז אפשר פשוט להפוך את הסימונים בצורה ידנית וזהו.

כל עוד שזה נשמע כמו IDMAX - אז לפחות הבעיה שלך היא בעיה של סימונים ולא בעיה טכנית אמיתית.

הייתי פונה ליבואן ומברר מהמספר הסידורי שעל הסאב אם הוא אכן רשום במלאי שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אם לסאב הזה יש שני סלילים תבדוק טוב טוב שאין סליל אחד עם קוטביות נכונה (ישרה) וסליל אחד עם קוטביות הפוכה כתבתי בהודעה הראשונה שלי ש - 2 הסלילים של הסאב הפוכים. - שלא תקצר בטעות את מערכת החשמל ברכב שלך בגלל כזה דבר. בעיה כזאת לא תגרום לנזק למערכת החשמל של הרכב. אם 2 הסלילים היו בפאזה הפוכה האחד לשני, הנזק היחיד שייגרם הוא לרמקול בעצמו.

אם סה"כ הסלילים הפוכים אז אפשר פשוט להפוך את הסימונים בצורה ידנית וזהו. ברור שאין בעיה לחבר את הפלוס והמינוס הפוך.

כל עוד שזה נשמע כמו IDMAX - אז לפחות הבעיה שלך היא בעיה של סימונים ולא בעיה טכנית אמיתית. לך תדע? אולי הרמקול עבר תיקון?

הייתי פונה ליבואן ומברר מהמספר הסידורי שעל הסאב אם הוא אכן רשום במלאי שלהם.

תודה לכל החברים שהגיבו עד כה.

אם אפשר לבקש בבקשה מבעלי ה - IDMAX שייבדקו את הקוטביות בסאבים שלהם, ויכתבו כאן את תוצאת הבדיקה.

הסאב שלי עדיין בקרטון ואני מתלבט מה לעשות איתו. אני מקווה שהתשובות שלכם לגבי הקוטביות של הסאבים שלכם, יוכלו לעזור לי לגבש החלטה בקשר לסאב שנמצא אצלי.

תודה,

שלו.

פורסם

הרכב שלי אצל ההורים שלי כך שאני לא יכול לעשות כרגע בדיקה ..

בכל מקרה , מבחינה ויזואלית , הסאב נראה חדש בצורה מושלמת ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר,

הסאב נראה חדש מבחינה ויזואלית. גם אם הוא עבר תיקון אז הוא עבר אותו בצורה מקצועית ביותר שקשה מאוד להבחין בה. אבל.. אני קניתי סאב שלא אמור היה להיות לאחר תיקון/ מחודש, אלא סאב חדש.

אשמח אם תוכל בהזדמנות לבדוק את הקוטביות של הסאב שלך ולדווח על תוצאת הבדיקה.

תודה,

שלו.

פורסם

ברור שאם קנית סאב חדש מגיע לך חדש .. זה כמובן לא היה כוונתי.

לגבי הסאב שלי - אני לא יהיה עם הרכב שלי עד סוף שבוע הבא ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון!

היום הייתי בחיפה ונכנסתי לליאור מולטימדיה (היבואן של IDMAX). הראתי לו את הבעיה שיש לי עם הפאזות בסאב והוא ישר פתח עוד סאב חדש שהיה לו בחנות וגם שם הפאזות היו הפוכות. גם כשבדקנו בסאב חדש בגודל של "10" אינץ', הפאזות היו הפוכות.

המסקנה היא שרוני (יגאל בנץ) צדק בדבריו.

שלו.

• תוכן חדש...