Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון - מאזדה 3 2L (ושלושת המנועים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי יותר מ-10K ק"מ עם המנוע החדש, אחרי הרצה, אני שמח להגיד שאין איבוד שמן בכלל.

הנהיגה בדיוק אותה נהיגה כמו קודם, שום דבר לא השתנה.

אז איך כל חכמי הפורום מסבירים את העניין הזה ?

מנוע מקורי - אכל שמן

אחרי שיפוץ - אכל שמן

מנוע חדש - אכל שמן

מנוע חדש 2 - לא אוכל שמן.

אין לי הסבר הגיוני לזה. ההסבר היחיד שאולי יכול להיות - זה שבקיץ כשחם המצב שונה - המנוע החדש הותקן באמצע ספטמבר.

למרות שבתכלס היה מאד חם גם בספטמבר אוקטובר, אז אני לא יודע אם זה תופס.

(ולכל המטיפים - כמובן שעכשיו אני בודק שמן לפחות פעם בשבוע, לא הוספתי טיפה עדיין)

השרשור המקורי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=172998&highlight=%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94+3+2.0L+%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2+%D7%94%D7%9C%D7%9A+%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%AA

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ההרצה. ידוע שההרצה קריטית וגורמת לתצרוכת שמן. אמרת שלא עשית הרצה כי זה לא הומלץ לך בסוכנות - טעות של היבואן!

מה שהייתי שמח לדעת ממומחי הפורום הוא למה הרצה כ"כ קריטית.

פורסם

עניין ההרצה נכון לגבי המנוע המקורי, במנוע החדש הראשון כבר עשיתי הרצה כמו שצריך, והוא עדיין אכל שמן. אז גם ההסבר הזה נפל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...