Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת סאונד למחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי המחשב מחובר למערכת סטריאו (PHILIPS).

אניי רוצה הרבה באס, אין לי יציאה לסאב וופר במערכת.

האם אפשר לקנות סאב וופר (רק היחידה של הסאב) ולחבר אותה באיזו שהיא צורה למחשב\למערכת?

תודה 8)

פורסם

למחשב בטוח אין כניסה לסאב, אולי במערכת יש - תברר ותראה.

ואם יש במערכת, תוכל לקנות איזה סאב קטן, אבל אני לא ממש מבין בזה.

הקיצר תבדוק במערכת.

172

פורסם

תקנה מערכת רמקולים של קראייטיב

4.1

זה עולה 650 באופיס דיפו

זה סאב פלוס 4 קטנים אני דיי מרוצה מזה

tAoS FoReVeR

פורסם

קודם כל שאמרתי כבר שאין לי יציאה במערכת לסאב, אני מאוד מרוצה מהמערכת..יש לה הרבה מאוד עוצמה ורמקולים טובים מאוד. אני מכיר את הקיאטיב והם חלשים מאוד וגם ממש לא מתחשק לי להוציא 700 שקל על רמקולים שאין לי צורך בהם. אני רק רוצה יחידה של סאב שיהיה אפשר לחבר אותה באיזו שהיא דרך ואני לא יודע איך ואני רוצה להיתעיץ איתך.

אני מזכיר שאני אוהב הרבה מאוד באס...

פורסם
אצלי המחשב מחובר למערכת סטריאו (PHILIPS).

אניי רוצה הרבה באס, אין לי יציאה לסאב וופר במערכת.

האם אפשר לקנות סאב וופר (רק היחידה של הסאב) ולחבר אותה באיזו שהיא צורה למחשב\למערכת?

תודה 8)

להזכירך, פורום "אודיו לרכב", לא פורום "אודיו למחשב".

פורסם
קודם כל שאמרתי כבר שאין לי יציאה במערכת לסאב, אני מאוד מרוצה מהמערכת..יש לה הרבה מאוד עוצמה ורמקולים טובים מאוד. אני מכיר את הקיאטיב והם חלשים מאוד וגם ממש לא מתחשק לי להוציא 700 שקל על רמקולים שאין לי צורך בהם. אני רק רוצה יחידה של סאב שיהיה אפשר לחבר אותה באיזו שהיא דרך ואני לא יודע איך ואני רוצה להיתעיץ איתך.

אני מזכיר שאני אוהב הרבה מאוד באס...

לך תברר בחנויות אודיו ובאתרים העוסקים בזה.

לי לפחות אין הרבה ידע בזה, וכמו שאתה רואה, לרוב כאן.

172

פורסם

החברה הכי טובה לנושא היא: Cambridge Soundworks

יקרה אבל שווה את זה. אצלי עומדת 5.1 של קיימברידג' והיא פשוט מדהימה.

לחבר סאב למחשב כשאין יציאה לזה זה בעייתי כי אתה תצטרך איזשהו קבל שיפריד את התדרים לסאב ולשאר הרמקולים. תברר בחנויות אלקט' או מחשבים אולי יש להם קבלים כאלא או חיבורים מתאימים. בכל מקרה מומלץ יותר פשוט לקנות משהו יותר איכותי, קיימברידג' היא התשובה. מחירים נעי בין 600 לבין 3500 ש"ח בשביל מערכת ה7.2 עם כרטיס לייב ואקולייזר.. :twisted:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

הדיון לא רלוונטי לפורום , זה פורום אודיו לרכב , לא למחשב. אתם יכולים להמשיך אותו באוף-טופיק, לשם הוא עובר עכשיו.

Leon Cupra 2009

פורסם
החברה הכי טובה לנושא היא: Cambridge Soundworks

יקרה אבל שווה את זה. אצלי עומדת 5.1 של קיימברידג' והיא פשוט מדהימה.

מצטרף להמלצה על ה-5.1 המדוברת, גם לי יש אותה, DTT 2500. אצלי היא דווקא מחוברת ל- DVD בסלון, ועדיין מצליחה לספק עוצמה לא רעה למרות ההספק. הסאב נפלא.

• תוכן חדש...