Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנתיים אני מרגיש שמציתי את הכוח הסטנדרטי לגלוף .ציפ כבר היה מותקן על הרכב

אני מועניין לקבל חוות דעת על שני מוצרים

1-סעפת פליטה 6-2-1 http://www.sfxperformance.com/parts/BRO111750.htm

האם זה שווה את ההשקעה וכמה כוח בערך זה ייתן

2-מדובר בגלגל תנופה קל -http://www.performance-cafe.com/product_info.php?cPath=6_157&products_id=1086

קלאץ בכל מקרה כבר התעייף ואני מועניין להחליף אותו -

נא המלצות ומידע מורחב יותר אם אפשר

את החלקים הנ"ל אני מתכוון להזמין מכיוון שהמחיר בארץ הוא מופקע מדיי פי 4 מהמחיר

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

תראה , אלו שיפורים שמוסיפים, אבל ממש כמה כוחות בודדים, אז תעשה את החשבון שלך אם ה שווה את ההשקעה.

זה לא יוסיף לך כוחות שתיצטרך שוב למצות את הרכב.

לדעתי השיפור הבא זה לגדוש אפילו על מנוע סגור, ב VR התמורה היא עצומה.

חצי באר מביאים את המנוע ל 250-260 ואפשר לסגור את זה ב 3500$ (טורבו או סופר)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לדעתי השיפור הבא זה לגדוש אפילו על מנוע סגור, ב VR התמורה היא עצומה.

חצי באר מביאים את המנוע ל 250-260 ואפשר לסגור את זה ב 3500$ (טורבו או סופר)

לא עדיף כבר להשתדרג ל בלה בלה בלה בלה ?

ברור לי שהויאר תהיה הרבה (הרבה) יותר חזקה אבל מבחינת צריכת דלק ואמינות כללית לא עדיף להשתדרג ?

לא עדיף לקרוא את כללי הפורום לפני שמקבלים אזהרה?

בגירה

פורסם

מה זה קשור עכשיו לעבור רכב ?

זה מה שיש לו, את זה הוא אוהב.

ובאופן אטמוספרי הוא יכול להיות חזק כמו איביזה אז למה לעבור לאיביזה ? בגלל אמינות ודלק ?

אם זו היתה הבעיה שלו אז לא היה לו VR שנתיים.

פורסם
מה זה קשור עכשיו לעבור רכב ?

זה מה שיש לו, את זה הוא אוהב.

.

לא

פשוט כל בנאדם שני שתפגוש ברחוב ישמח לזרוק 3500 דולר (במקרה הטוב) על ויאר ישנה

:roll:

דיברתי על אמינות ודלק לאחר השינוי

לחיות עם ויאר גודשת זה לא כמו לחיות עם איביזה עם ציפ ולזה התכוונתי

פורסם

בשביל ליסוע כמו איביזה עם ציפ הוא יכול להישאר אטמוספרי, ביחוד אם הוא אוהב את הרכב והרכב עולה X חלקי איביזה

פורסם
בשביל ליסוע כמו איביזה עם ציפ הוא יכול להישאר אטמוספרי, ביחוד אם הוא אוהב את הרכב והרכב עולה X חלקי איביזה

העניין פה הוא לא עניין כספי את הרכב אני אוהב משתי סיבות זה גולף יד 2 ובסך הכל עשתה 120K חוץ מטיפולים כמעט לא היה לי איתה שום בעיה מכיוון שלא קרעו אותה -

השאלה היא כמה כוחות זה ייתן לי כל העניין הזה סעפת במקרה פה תתן לי 10 אחוז יותר ?

גלגל תנופה ייתן בכלל משהו ?

זו השאלה

אם אני משווה את העניין ל 106 ראלי סעפת שם נתנה לי שינוי מורגש האם פה העניין יהיה זהה ?

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

אם הרגשת בראשלי את השינוי ומתאימה לך השקעה לשינוי מורגש באותה רמה אז התשובה שלי היא כן.

סך הכל בויאר הסעפת פליטה הינה יציקה ב 2 חלקים שלא ממש תוכננו ספורטבית ומיתחברים לשאר הצנרת פליטה.

לעומת זאת הסעפת יניקה תוכננה היטב לאטמוספרי שירגיש "בריא"

פורסם
לא

פשוט כל בנאדם שני שתפגוש ברחוב ישמח לזרוק 3500 דולר (במקרה הטוב) על ויאר ישנה

:roll:

דיברתי על אמינות ודלק לאחר השינוי

לחיות עם ויאר גודשת זה לא כמו לחיות עם איביזה עם ציפ ולזה התכוונתי

גם לא כל בן אדם קונה VR6 ישנה.

בנוסף, גם כסטנדרט הVR יותר חזקה מאיזה FR.

השקעה של 3000 דולר עבור רכב עם 250כ"ס היא שווה לכל כיס ביחס ישיר לתמורה.

תוצר ישיר של שיפור רכב הוא עלייה בצריכת הדלק, אף אחד לא הולך להגדיש רכב על מנת לחסוך בעלויות הדלק לכן התגובה הנ"ל מיותרת.

ובסופו של דברVR6 שתגדוש 0.5-0.8 באר תהיה מספיק אמינה, זה לא שהרכב עבר טריליון ק"מ ומטופל בצורה ביזיונית.

מדובר על רכב עם 120K ומטופל כראוי וגם מבין בנושא (אחרת פותח התרד' לא היה חושב בכיוון של להשקיע בשיפורים במיוחד לא כמו גלגל תנופה קל וכו').

ודבר אחרון שאותי אישית מאוד מרגיז.

הנטייה הלא ברורה וגם לא ממש במקום, ישר להעיר בהחלפת הרכב לרכב אחר.

אם זו הייתה הדילמה של הבחור אני בטוח שהיה בוחר להחליף רכב.

אבל מכיוון שהוא מבקש עצה ודעה לגבי שיפור הרכב הקיים- או שתענה לו על שאלתו-קרי דעה או עצה לגבי הרכיבים שאליו פותח התרד' התכוון או שתתן לו אלטרנטיבה שונה(שהיא לא החלפת הרכב) כמו שעשה קודמי בכך שהמליץ לו על הגדשת הVR לתוצאה מירבית במינימום כסף.

ניר,

under construction..

פורסם

ההגדשה ברמת הסביר (עד 1 באר) לא תפגום באמינות הכללית לאורך זמן ברמה רצינית.

זה מקצר את חיי המנוע - עומס עבודה גדול יותר. על כך אין ויכוח לדעתי (שמישהו יתקן אותי אם הוא חושב אחרת..)

אך יש לשים כמה דגשים בהגדשה.

למעט התקנת המגדש (לשים לב היטב, לא לקחת זבלה של RPM שנשבר לי מיסב אחרי 10K) יש לבדוק את האופציה להחליף משאבת מים לאחת כזו עם ספיקה יותר גבוהה (אאל"ט בVR יש משאבת בוש עם 1K-3K ליטר/שעה על רדיאטור 12. יכול להיות שאני לא זוכר נכון, בכ"ז עברו 5 שנים מאז).

הייתי ממליץ מעבר לשעוני גדישה הרגילים שיוספו קרוב לוודאי, להוסיף עוד שעון חום עם חיישן יבש לצנרת אינפוט על מנת להיות תמיד בניטור לגבי מצב טמפרטורת המים. אגב, הסיפור הזה עולה סביבות 350 כולל התקנה ב"המחוון".

כמו"כ, להחליף קלאץ' לקרמי זו המלצה חמה אם כי לא מחייבת בכלל. זו העדפה אישית.

אגב, בVR שנגנבה היה מותקן לשנה בערך מגדש שגדש 0.35 באר, ההספק עמד על כ235-245 כו"ס ובכלל, הכל עבד פרפקט למעט צינורות מים שאהבו לקרוס וקרסו דווקא בנסיעה עירונית לשמחתי.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

B-TON

דווקא התגובה האחרונה איננה מכוונת אליך אישית, אלא משקפת מגמה שהייתה ועודנה בפורום- שהיא על המלצה של רכישת רכב אחר.

אני מצטער אם זה היה מעט בוטה, אך ללא כוונה של חלילה פגיעה בך.

ו2 הפסקאות הראשונות היו כתגובה לדבריך.

בכל מקרה, אם היה מדובר על שרשור שמבקש עזרה בשיפור רכב מסוג גולף CL מהשנתון המדובר, אז אני חושב שדווקא ההערה שלך הייתה יכולה להיות במקום.

כנ"ל גם דוגמאות אחרות כמו מי שמבקש עזרה בשיפור לאנצ'יה תמא 2000 ידנית--> שהרי אם הוא אוהב את הרכב אז אולי לשקול השתלת מנוע של 2.0T או להחליף את הרכב לתמא 2.0T- פה שדרוג הרכב יהיה זול יותר משיפור הקיים.

ולעניינו, גם המלצה על שדרוג הVR6 ל איביזה FR, יעלה הרבה יותר מ3000 דולר, זה בערך העלות של פרוייקט קטן לגדישה נמוכה על VR6, כאשר התוצאה על הVR תהיה טובה יותר- ולכן זה לא ממש כדאי.

ובטח כאשר פותח התרד' מבקש המלצות ספציפיות בשיפור הרכב הקיים.

under construction..

• תוכן חדש...