Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מאוויס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לשמוע חוות דעת על קניית רכב מאוויס, במקרה שלי סניף פ"ת. אנו מעוניינים לקנות רכב שהיה בליסינג. אוויס בעיקרון אמינים? חוץ מהבדיקה שהם עושים לרכב והבדיקה שאנחנו נעשה במכון שנבחר יש עוד משהו שצריך? הם אמינים?

תודה!!!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קניתי מהם סך הכל 7 רכבים, אפשר להגיד שבהצלחה. אחד הרכבים היה דווקה בעיתי ,אבל לא מהבחינה המכאנית. לקח לי איזה חודש להעביר אותו בעלות ועוד כמה טרטורים, אבל הנזק שנגרם היה ע''י הלקוח שנסע על הרכב (ליסינג) ולא אוויס.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אחד מהעבודה שלי קנה מהסניף הזה בדיוק רכב בשבוע שעבר - רנו מגאן אוטומטית.

ממה שהוא סיפר, הם נשמעים הוגנים מאוד. תיקנו את כל מה שנדרש (שפשופי צבע, זוג צמיגים ועוד כמה שטויות) והסכימו לעשות הנחת מזומן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נסעתי על רכבים מהשכרה של אוויס כרכב זמני, במלה אחת "גועל נפש".

החלפתי כמה רכבים בלי שביעות רצון. הרכבים מגעילים עם מכות ובלי טסות ועם שטיחי פלסטיק.

רואים שלא מטפחים את המכונית ורמת התחזוקה ירודה מאוד.

כמובן לפני שמוכרים אותם הם מתקנים את ה- 120 מכות ברכבים אלה.

תהנה. אישית לא הייתי מתקרב, אפילו עם 15% הנחה או יותר.

פורסם

לקנות רכב זה הדבר הפחות בעייתי, יותר בעייתי למכור אחרי זה את הרכבים האלה בתור אדם פרטי שקנה מחברת השכרה\ליסינג.

קח בחשבון שכמו שאתה קונה בזול, אתה תמכור בעוד יותר זול

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מאזדה 3 קומפורט בסמלון, לפני שנה+חצי.

לקנות רכב זה הדבר הפחות בעייתי, יותר בעייתי למכור אחרי זה את הרכבים האלה בתור אדם פרטי שקנה מחברת השכרה\ליסינג.

קח בחשבון שכמו שאתה קונה בזול, אתה תמכור בעוד יותר זול

זה תלוי מה אתה קונה ובאיזה מצב, כמה ק''מ ומה מצב התאונות, האם הרכב נקי, דגם מבוקש וכד'.

אני לא רואה שום בעיה למכור את המאזדה בעט הצורך, במקרה הגרוע ביותר אפשר לעשות טרייד אין ולקחת רכב אחר, הם מתחייבים לטרייד אין בחוזה נפרד. זה פחות משתלם בסופו של דבר, אך ממש אין פה סיכון "להתקע עם הרכב שאף אחד לא רוצה". מקסימום מחזירים להם את זה וקונים רכב הבא.

פורסם

תודה רבה בנתיים לכולם!

אנחנו כניראה קונים מהם מאזדה 3 2007 עם 45000 ק"מ ב88500 שקל, שזה 10% אחוז פחות מהמחירון. הרכב קיל מכה בדלת אבל היא תוקנה ובים מתחייבים על השילדה והכל... מחר אנחנו לוקים אותו לבדיקה. אם הבדיקה יוצאת טובה כניראה ניקח את האוטו. כמובן שהם עוד עושים לו קוסמטיקה ומייפים אותו למרות שהוא בסדר גמור.

כדאי לדעתכם? מה אומרים?

תודה רבה לכולם! אחלה פורום!

פורסם

הם באמת מבוקשות! כבר באנו פעמיים לסגור על רכב ותוך כדי מודיעיםן שהוא נמכר.

ההצעה הקודמת הייתה על מאזדה 3 גם שנת 2006 עם 53000 ק"מ ב84000 ואז היא נמכרה והציעו את זה.. אמנם הק"מ גבוה יחסית לשנתון אבל עלינו שנתון ב5500 שקל...

אומנם זאת לא עסקת החיים אבל היא בסדר, לא?

מה שיש לכן להגיד תגידו בכיף! אני אשמח!

שוב תודה!

יוני.

פורסם
ההצעה הקודמת הייתה על מאזדה 3 גם שנת 2006 עם 53000 ק"מ ב84000 ואז היא נמכרה והציעו את זה.. אמנם הק"מ גבוה יחסית לשנתון אבל עלינו שנתון ב5500 שקל...

אומנם זאת לא עסקת החיים אבל היא בסדר, לא?

מה שיש לכן להגיד תגידו בכיף! אני אשמח!

שוב תודה!

יוני.

זה לא משנה שעליתם שנתון, הק''מ גבוהה מאוד. נסו לא למהר ולחפש רכב עם ק''מ נמוך, יש לכם בערך סיכוי 1 מ-100 למצוא משהו נורמאלי בן שנתיים עם ק''מ הגיוני.

זה לא כל כך בתקציב שלכם, אבל הייתי מציע לכם לעלות לשנתון 2007 ולרכוש רכב עד 30.000 ק''מ.

הייתי אפילו ממליץ על הלוואה נוספת/מימון, אבל לרכוש רכב לא קרוע.

סתם כדוגמא, איך האופצייה הזאת?

מיצובישי לאנסר 2008, ליסינג, נקיה, 20.000 ק''מ, 100.000 ש''ח

לרכוש רכב כזה הרבה יותר הגיוני מאשר שנתון 2006 עם 53.000 ק''מ השכרה, אפילו שזה לא מאזדה (גם מאזדה 3 עם נתונים כאלה לא בעייה למצוא).

• תוכן חדש...