Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מאוויס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחנו את הרכב לבדיקה הכל היה בסדר חוץ ממכה חזקה בגחון, לא משפיע על משהו חוץ מעל העך של הרכב אבל זה בטח אומר שהשתוללו איתו ולא כ"כ רחמו עליו..

בנתיים הציעו לנו עוד מאזדה 2007 עם 27000 ק"מ ב92000. יום ראשון נקח אותה לבדיקה, במידה והיא בסדר אני חושב שנלך עליה..

מה אתם אומרים?

תודה רבה בנתיים על התגובות! אחלה פורום!

שבת שלום!

יוני.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנתיים הציעו לנו עוד מאזדה 2007 עם 27000 ק"מ ב92000. יום ראשון נקח אותה לבדיקה, במידה והיא בסדר אני חושב שנלך עליה..

מה אתם אומרים?

על איזה דגמים מדובר, "אקטיב"? חייבים לקחת בחשבון שיש אותה מלא, וכנראה היא תהיה פחות אטרקטיבית במכירה בעתיד.

לגבי המחיר אני לא יכול להגיד כלום, כי אני לא בודק במחירון כמה היא שווה היום, אפילו אם תכתוב 1 ש''ח. תכתוב ספציפית כמה % מורידים לכם מהמחירון. אם זה השכרה ומצבה טוב סביר להניח כי יותר מ 7%- לא תקבלו, ליסינג עוד פחות מזה.

טיפ קטן: אם רשיון הרכב נגמר בעוד פחות מחודשיים אז חייבים לשלם לכם את רשיון רכב לשנה הבאה על חשבונם. אני הרווחתי, קיבלתי את הרכב האחרון עם רשיון משולם לכמעט 14 חודשים קדימה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

תעשה קצת מאמץ ותמצא מאזדה 3 מפרטי במחיר טוב ותקבל רכב שלא עבר התעללות של הליסינג/השכרה והטיפול של החברות האלה. ויותר מזה שתמכור את הרכב בעוד כמה שנים לא תפסיד המון כסף.

פורסם

לא רק שהיה לי ליסניג מאוויס גם היה לי מהסניף המדובר...

אני הייתי בורח כמו מאש הרכבים אינם מטופלים טוב הם מחפפים על הרבה תיקונים טיפולים ותמיד ירכיבו חלקים זולים על הרכב

אני בחיים אבל בחיים לא אקנה משם אוטו...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מה שלא יהיה , תבדקו את הרכב טוב טוב , ורחוק מהסניף של אוויס , ורק במקום אמין.

לאור מה ששמעתי (ואני מדגיש ששמעתי ולא בדקתי) מאדם שהוא עובד אוויסלשעבר - הייתי בודק טוב טוב כל רכב שלהם ולא מאמין לאף מילה , רק להוכחות.

פורסם
"קצת"? במחיר"טוב"? מצחיק.

למה אתה ציני?

מאזדה 3 פרטית לא תמכר מעל המחירון ותמיד יש התגמשות מצד המוכרים.

אני דווקא מבין את הטענה כי רכב בעל עבר פרטי נטו יהיה יותר מבוקש.

פורסם

אם המצב של הרכב משקף זאת, בארץ כל רכב יפני יכול להמכר מעל המחירון. ואם זה דגם מבוקש במצב מצוין אז אין שום סיבה לא למכור אותו מעל המחירון. סיוויק, RUNX וכד' תוך ימים(אם לא שעות) יעופו מעל המחירון.

ספציפית לגבי מאזדה 3: אפילו מהשכרה/ליסינג במצב "טוב" בלבד עפות מייד, ובדרך כלל יש להם קונה עוד לפני שהן נכנסות למעגל של המכירות.

פורסם
למה אתה ציני?

אני דווקא מבין את הטענה כי רכב בעל עבר פרטי נטו יהיה יותר מבוקש.

תתפלא, אך הם נמכרות מעל המחירון.

דוגמא של קרוב משפחה: מאזדה 3 מודל 2004 יד ראשונה, סביבות ה- 60K, כ-3,000 ש"ח מעל המחירון לפני מס' חודשים, אגב, הרכב נמכר אחרי יומיים.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

דוד שלי קנה מאוויס פורד פוקוס 2005 ,לפני שנה וחצי בערך.

לא שמעתי ממנו על בעיות ודווקא הוא מבסוט מאוד מהרכב.

גם הם התחייבו לו שמתי שהוא ירצה למכור אותו,הם יקנו ממנו את הרכב והוא יוכל להחליף אותו ברכב חדש מאצלהם.

פורסם

שקונים רכב מהשכרה/ליסינג יש לבדוק באיזה חלקים טופלו-נתקלתי בחברה שאומנם מטפלת במוסך מורשה אך מספקת למוסך חלקים תחליפיים פשוטים בערמות למאסות המכוניות שנכנסות לשם.

זה שטופל במורשה זה לא ערובה שהשתמשו בחלקים מקוריים :idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
שקונים רכב מהשכרה/ליסינג יש לבדוק באיזה חלקים טופלו-נתקלתי בחברה שאומנם מטפלת במוסך מורשה אך מספקת למוסך חלקים תחליפיים פשוטים בערמות למאסות המכוניות שנכנסות לשם.

זה שטופל במורשה זה לא ערובה שהשתמשו בחלקים מקוריים :idea:

זה עובד ככה: אוויס מזמינים טיפול 15 אלף במוסך מורשה דלק מוטורס. יש להם מחיר משלהם סגור מראש, זה בערך 2/3 ממה שלקוח פרטי היה משלם. הקומבינה דווקה מצד המוסך מורשה המטפל, אם הוא ירכיב חלפים לא מקוריים ולא יחליף שמן אז הוא הרוויח יותר. לחברת ההשכרה/ליסינג לא ממש אכפת, הם משלמים בכל מקרה, מי שמקמבן או לא זה המוסך עצמו.

בתור דוגמה אני יכול להביא לכם טיפולים לפורד/מאזדה במוסך מורשה יבואן בירושלים: המוסך היה מרכיב פילטר שמן לא מורי ומרוויח עוד כמה שקלים, כאשר זה נודע אוויס הפסיקו לעבוד איתם ועובדים עכשיו מול מוסך מורשה אחר. אני לא אנקוב בשמות, מי שרוצה לדעת יכול לכתוב בפרטי.

עוד דוגמה היא על חברת השכרה אחרת, שעשת טיפולים לבד ובסופו של דבר איבדה אחריות יצרן/יבואן לאיזה 2000 מאזדות חדשות. עוד חומר למחשבה.

פורסם

BURZUM :)

נכון שמאזדה 3 מפרטי נמכרת סביבות המחירון, ונכון רכבים נקיים עם ק"מ נמוך נמכרים מעל המחירון, אבל זה שווה כל אגודה:

1. יש לך רכב פרטי שאין להפחית גם בעת מכירת הרכב.

2. לקוח פרטי מטפל במוסכי היבואן בכדי לשמור על האחריות.

3. YAD2 ואתרים דומים מלאים מודעות למכירת רכב.

יש לי רכבי ליסינג שנים רבות ואני מכיר מקרוב איך מטפלים ב-"מוסכים מורשים" ואיזה חלקי חילוף הם מרכבים!!!

וגם היו לי רכבי השכרה כרכב חילופי וההבדל בטיפול ברור מאוד מאוד... רכבי השכרה בדרך כלל מוזנחים ולא מטופלים כראוי.

רכבי ליסינג מטופלים טוב יותר (אם כי לרוב בחלקים לא מקוריים).

פורסם

:xכמעט תמיד השטיחים הם זולים ופשוטים,למה הם לא משאירים את המקוריים וזהו?!?

ברוב בפעמים השטיח החלופי מתפורר/זז ונמעך בגלל שהוא מאוד דק וזול והשטיח המקורי של הרכב מתבלה בטרוף ומתלכלך.

חשוב לציין שברוב חברות ההשכרה אין רחיצת רכב מקצועית אלא מעבירים עליו וויש קטן של מים לפניי שמוסרים את הרכב לשוכר.

יוצא ששנים הרכב לא נשטף כראוי.התופעה קיימת אגב גם אצל המשטרה אין שטיפה מקצועית והרכב צובר כמויות הסטריות של לכלוך ואבק שאף אחד לא מנקה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...