Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גועל נפש של חיילים!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנת מה שאמרתי. אמרתי שיש הרבה שיש להם עבודה, אבל בגלל שאין להם את החשיבה הצבאית או את העניין של "גאוות יחידה" שיש למי שעובר טירונות עם משמעת, הם מרגישים שהם נמצאים בקייטנה.

גם לא התייחסתי לכל הג'ובניקים. אני באופן אישי קרעתי את התחת שנתיים מהשרות שלי.

אתה צודק בהחלט.

סיימתי מסלול בגולני (כמעט:( ) נפצעתי ונאלצתי לעבור ניתוח.

אני מרגיש שאני חלק מהם עדיין, אני עדיין גאה במה שעברתי ו'מת' לחזור לגולני, אע"פ שהיה קשה, אבל מצד שני היה גם מהנה.

כעת אני משרת בבסיס פתוח של ג'ובניקים (משהו שכונה חבל על הזמן) ובאמת כולם שם מרגישים שהם בקייטנה.

נוב' 05 כבר לא מילה גסה :-)

8)
  • תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם צריכים לראות מה קורה גטירוניות במארינס למינהם בארה"ב, המשמעת כל כך קשה והכבוד שיש לחיילים זה משהו עילאי, אסור שיהיה בית זונות בצבא, אחרת אנחנו נראים כמו שאנו נראים.:arrow:

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
יש שטויות ויש שטויות, לדרוך על כומתה של צה"ל זו בושה.

הכומתה שלי שמורה עד היום בתוך הארון במקום כבוד.

ל'

בתוך הארון זה לא מקום כבוד, זה מקום מסתור. :wink:

פורסם

אני עשיתי טירונות בבה"ד 13 והייתה בחיל הכיפי הזה שנתיים.

אבל אני יכול להגיד שבאמת המקום הזה הוא אחד המוקמות היותר קשים לטירונות בישביל אנשים לא ממש בגלל המאמץ הפיזי אלה הנפשי והטירטור שעוברים הטירונים.

שאני עשיתי טירונות באוג' 05 התאבד חייל במחלקה שלי אז בפז"ם של שבועיים אתה כבר יודע איך ניראת הלוויה צבאית ואיך מחזיקים ארון.

בו נגיד ככה זה לא זיקים ולא מחנה 80 .

פורסם

הכל עניין של כמה איכפת למפקדים.

אני עשיתי טירונות של קורס טיס (03) - שם כל מילה של מפקד הייתה זהב.

חבר שלי עכשיו לקראת סיום טירונות בבה"ד 20, מהסיפורים שלו - אני נכנס לשוק כל פעם מחדש על "איך הם מרשים לעצמם ואיך הם לא חוטפים כלא על זה?".

הכל עניין של כמה תחת יש למפקד שלך, וזה גם נובע מאורך הטירונות, בגלל זה בטירונות 02 לוקח 40 דקות להגיע לחדר אוכל כי כל פעם מישהו עושה משהו, ובקורס טיס הולכים לחדר אוכל ב"שמאל ימין שמאל" פלוגתי - שם אנשים יודעים מה יקרה אם הם לא יהיו בסדר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני עשיתי טירונות בבה"ד 13 והייתה בחיל הכיפי הזה שנתיים.

אבל אני יכול להגיד שבאמת המקום הזה הוא אחד המוקמות היותר קשים לטירונות בישביל אנשים לא ממש בגלל המאמץ הפיזי אלה הנפשי והטירטור שעוברים הטירונים.

שאני עשיתי טירונות באוג' 05 התאבד חייל במחלקה שלי אז בפז"ם של שבועיים אתה כבר יודע איך ניראת הלוויה צבאית ואיך מחזיקים ארון.

בו נגיד ככה זה לא זיקים ולא מחנה 80 .

קרה לי אותו הדבר בנובמבר 2003.

המתח הנפשי שיש שם הוא זוועתי והמון אנשים אפילו מקרבי היו מתקשים לעמוד בזה לפעמים.

מה שכן, מי שמבין שזה רק משחק ומבין את החוקים על ההתחלה, לא תהיה לו בעיה. אני מדבר מניסיון.

• תוכן חדש...