Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הסאב והמגבר שווים משהוא?

או עוד זבל סיני?

סט הגברה לרכב הכולל מגבר 1600w וסאב 600w בתיבה אקוסטית R&Y

צלעות קירור מיוחדות המונעות התחממות יתר

קרוסובר מיוחד המאפשר שליטה על כל היציאות

חיבורי RCA מצופים זהב המקנים צליל חד ונקי באיכות גבוהה

כותרת הרמקול בנויה מאלומיניום המקנה עמידות בעוצמות חזקות במיוחד

סאב וופר נתונים טכניים:

גודל: 12"

התנגדות : 4 Ohm

הספק :600W

עוצמה 90db

תיבה אקוסטית נתונים טכניים:

התיבה הינה איכותית ובעלת

יציאת אויר ושקע לחוטי החשמל

מידות התיבה :

גובה:35 ס"מ

רוחב:47 ס"מ

עומק:43 ס"מ

מפרט טכני מגבר :

SOFT START למניעת רעשים בהדלקה

כיונן ידני של הצלילים כולל LOW- FILTER / HI-FILTER

מסנני צליל מתכוננים לקרוסאוברים ולתדרים FLAT, HI PASS-LOW PASS

נורת הגנה נגד התחממות יתר

צלעות קירור לעבודה מאומצת וממושכת,

גישור ל 2-3- 4 ערוצים,

קרוסובר לכל יציאה

2 פיוזים 25 אמפר

התנגדות בין 2-8 אום

400וואט לערוץ 4x

בחירה בין 6 ל12 db

פרטים נוספיםz_50464.jpg

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

אייייכככס! היית חייב?

בדיוק באמצע הקורנפלקס, בעעעעעך!

יש שני משפטים יפים:

זול מתחיל ב'ז'.

אני לא מספיק עשיר בשביל לקנות בזול.

מילא מאיה ישעיהו (אשתו של הבן של ג.יפית שעושה איתה את כל הפרסומות) אבל זה אם הוא היה קונה משהו טוב:-P משהו טוב מאוד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המוצר נמכר באתר p1000 ונמכר כמו סופגניות חמות שהרגע יצאו מהשמן.

האם עד כדי כך זבל?

לעניות דעתי הלא מלומדת הזבל הסיני עושה את העבודה לא רע בכלל.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

משפט מהחיים: "טמטום זה דבר גלובלי" - בגלל זה המוצר הזה נמכר כמו לחמניות.

שמע, בגדול אם כל מה שאתה מחפש זה לשמוע קצת יותר חזק ונקי ממה ששומעים בעזרת HU רגיל אז ה"זבל הסיני" האלה לרוב עושים את העבודה.

אם אתה רואה בתחום הזה כתחביב ואתה רוצה מערכת איכותית אז תמשיך לחסוך ותעשה שיעורי בית ע"י קריאת הודעות בפורום והגעה למפגשים - חבל לזרוק כסף סתם.

שוב - אם המטרה שלך היא פשוט לשדרג קצת את הצליל ברכב, יכול להיות שאתה לא זקוק ליותר מזה.

ההמלצה הכי חמה שאני יכול לתת לך היא שתתאפק עם זה ותמתין עד שתשמע רכבים עם מערכות נורמליות ואז תנסה לשבת אצל מישהו עם רכיבים מהסוג שאתה חושב לקנות כרגע - כשתבין את ההבדל כל מה שישאר לך זה להחליט מה אתה רוצה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עשה טובה, אם אתה פותח את התרד בשביל לקבל חיזוקים על קניה שכבר עשית או שאתה בטוח הולך לעשות, תחסוך לנו את התרד שכמוהו נפתחים כמעט כל יום, אבל אם אתה רוצה באמת עזרה, אז יש פה הרבה אנשים ואני אחד מהם שיותר מנשמח לעזור לך, תן תקציב ויעד ויבנו לך את המערכת המושלמת (כל אחד לפי טעמו) בשבילך, בלי שום כוונות רווח ואינטרסים חיצוניים. אריק.

בשיפוצים

פורסם

חח... יצא לי לשמוע את הסאב הזה במקרה (אני לא מומחה גדול), ואפילו עם הבנה בסיסית כמו שלי,

אחד הסאבים המעצבנים, סתם חזק בלי קשר לכלום, וגם מאחר (אשכרה איחור שאתה מרגיש...)

להתרחק כמו מאש

• תוכן חדש...