Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, יש לי רכב אוטומטי שנת 98. כשהגיר מעביר מראשון לשני יש דפיקה. בעיה זו לא מופיעה תמיד. לפעמים אף נדלקת נורית הגיר. הגיר היה לא מזמן בשיפוץ שנבע מכך שהגיר החליק. העלות הייתה מאוד גבוהה ולכן שאלתי האם ישנה דרך לטפל בבעיה באמצעים אחרים יותר זולים? האם יש תוסף מתאים שאולי יכול לשפר את הבעיה לפחות לזמן מה, או אולי יש איזשהו תיקון שניתן לעשות מבלי להוציא את העלות הגבוה של שיפוץ הגיר.

שאלה נוספת, אחרי הטיפול הגדול בגיר, לפני כחצי שני, נורית הכרית אוויר מהבהבת. במוסך שלי אמרו שאפשר לחיות בלי זה, האם משהו יודע מהי העלות המשוערת לתיקון כרית אוויר?

פורסם

ישנה אפשרות להוסיף תוסף שמן לגיר צריך לשאול איזה תוסף מתאים לאיזה גיר תציין את הסוג של הרכב אני מכיר תוספים לאמריקאים.

אבל אני בוחר להעיר לך ולמה?

אם עשית את העבודה אצל מוסך ואם המוסך עשה עבודה נכונה וטובה לא צריכות לצוץ בעיות.

שיפוץ של גיר אוטומטי הוא הוצאה לא קטנה ולכן עם ישנן בעיות אל תתבייש ותהפוך את המוסך.

דרוש תיקון חוזר, תיקוני גיר הם תוצאות חוזרות ברגע שזה מתחיל זה לא נגמר, גם החלפה לא תוכל לעזור ברוב המיקרים.

אתן לך דוגמה טובה מהחיים, לחבר שלי היה מצובישי קולט שנת 93 אוטמטית יפהפיה, אבל כלום לא עזר , כשהגיר עושה בעיות זה לא נגמר, סכום הנזק עלה לו 12000 פעמיים הוא שיפץ את הגיר ולבסוף מכר את הרכב ב 8 מתחת.

עליך להיות ישיר עם המוסך ולדורש תיקון.

פורסם

באיזה רכב מדובר?

לגבי כריות האויר, בהחלט ניתן לחיות עם זה אך סיכוי רב שלא תחיה אם תקרה לך, חלילה, תאונה. נורת מהבהבת מציינת שיש תקלה במערכת והיא לא תתפקד בזמן תאונה.

פורסם

יש לי פורד מונדאו. לצערי אין לי יותר אחריות לתיקון הגיר. לגבי כרית האויר, יש לך מושג כמה זה יכול לעלות?

• תוכן חדש...