Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז מה שאני יעשה זה בעצם, לגשר את את הJL ל150\2

ועם אני מרכיב אחוריים אז שיעבדו על הפאנל?(9887 אלפיין)

בקשר לבנייה של הפודים.

אני לא רוצה שזה יהיה בולט, אני רוצה שזה יראה כמו חלק מקורי של הרכב. מבינים?!

אני מפחד מגנבים...:|

פורסם
טוב אז מה שאני יעשה זה בעצם, לגשר את את הJL ל150\2

ועם אני מרכיב אחוריים אז שיעבדו על הפאנל?(9887 אלפיין)

בקשר לבנייה של הפודים.

אני לא רוצה שזה יהיה בולט, אני רוצה שזה יראה כמו חלק מקורי של הרכב. מבינים?! תעקוב אחרי הקישורים עם התקנות שנעשו כאן ותראה שאפילו וופר של סקאןספיק עשו שיראה כאילו הוא STOCK

אני מפחד מגנבים...:|

תעשה כמוהם או שתפנה למתקין טוב שיעשה לך את זה כמו שצריך . זה לא תירוץ .

ואם כולנו היינו מפחדים מגנבים לא היו כאן מערכות . כשהיה לי רשיון המערכת שלי ברכב הראשון שלי הייתה שווה יותר מערכו של הרכב

בברכה יהודה

פורסם

אני פשוט מכסה את השמשה הקדמית עם משקפיים ככה לא רואים את ההתקנות בקורות והפודים בדלתות גם ככה זה תמיד חשוך וקשה לראות ועוד ביחד עם ההצללה של המשקפיים והצלון מאחורה - לא רועים כלום.

את השמיניות על המגש אני מכסה בבד שחור והצלון מודבק לשמשה האחורית (בלי לפגוע בגוף חימום של הפשרת האדים) ולא רואים כלום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לבן אדם בקושי יש הגברה לסט אחד ואתה מציע לו דאבל סט.

אין שום סיבה לדאבל סט מקדימה אלא אם כן יש סאב וופר מאוד שטלתן מאחורה. זה לא המקרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תראו למה מהתחלה, אני חשבתי בכלל, להוסיף את האחוריים כול כך יקרים?!

כי אני מקבל יום חמישי את האימפרינט(כמו בחתימה שלי) ואני מבין שחייבים למכשיר הנ"ל סט אחורי אז בגלל זה חשבתי... עם משהו יודע טוב אנגלית לא כמוני ויכול לעזור לי אז אני ישמח שהוא יקרא על זה קצת ויסביר לי מה אני באמת צריך

תודה רבה רבה למי שיעזור לי.....:oops:

פורסם

אם אני הבנתי נכון זה תוכנה לביצוע RC (רום קורקשיין ) למכונית , אבל הנקודה היא שלמתקין צריך להיות תוסף עם מחשב נייד כדי שהוא יכול להתקין לך . האם קנית דבר כזה ? או שאתה יודע שלמתקין שלך יש את זה ? והאם אתה יודע איך לעבוד עם זה כמו שצריך ?

מכול מקום לא צריך רמקולים אחוריים כדי שהמערכת תפעל ביעילות , עד כמה שאני הבנתי

דרך אגב כמה זה עלה לך ? אם מותר לשאול ?

בברכה יהודה

פורסם

אז דבר ראשון כן קניתי את זה זה צריך להגיע השבוע.:lol:

דבר שני. רק קצת חבר הסביר לי על זה, ונדלקתי כי יש לי את המכשיר 9887 עכשיו אני לא יודע עד כמה זה באמת ישפיע...:?

בקשר למחשב, יש לי מחשב נייד, אז לא חשוב מי יתקין(רק מישהו טוב) אז אני זה שיביא את המחשב...

פורסם

גם לפיוניר יש פונקציה כזו. עם מקרופון. שמחברים והמכשיר מכוון.

אבל מתקין איכותי /חברי פורום נכבדים. יכולים לעשות כיוונים יותר טובים ויותר מתאימים מאשר מכשיר לא אנושי.

ובגלל דבר כזה לא קונים סט אחורי.

ובמיוחד שהסט הקידמי שלך רחוק........................ שנות אור. ממיצוי הפוטנציאל שבוא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
גם לפיוניר יש פונקציה כזו. עם מקרופון. שמחברים והמכשיר מכוון.

אבל מתקין איכותי /חברי פורום נכבדים. יכולים לעשות כיוונים יותר טובים ויותר מתאימים מאשר מכשיר לא אנושי.לא באותה קלות , ולא אם אתה לא ממש מבין . רוב האנשים לא ידעו לעשות את זה יותר טוב , וגם לא רוב המתקינים שאליהם מגיע הצרכן הממוצע

ובגלל דבר כזה לא קונים סט אחורי. בהחלט

ובמיוחד שהסט הקידמי שלך רחוק........................ שנות אור. ממיצוי הפוטנציאל שבוא.

אני מבטיח לך שגם אם הוא יבוא עם התוכנה הדרושה למתקין , למתקין מצוי מאוד יתכן , שהמתקין לא ימצא את רגליו וידיו בתוכנה ,

וכמובן כמו כול ישראלי מצוי לא יעשה RTFM , ואיכשהו עלול לא לעשות את זה בסדר

ל roeiav תקרא היטב את המנואל שתדע היכן הוא מפשל

בברכה יהודה

פורסם
לבן אדם בקושי יש הגברה לסט אחד ואתה מציע לו דאבל סט.

אין שום סיבה לדאבל סט מקדימה אלא אם כן יש סאב וופר מאוד שטלתן מאחורה. זה לא המקרה.

למה אתה חושב שיש לו בקושי הגברה לסט אחד? לפי מה שהבנתי יש לו מגבר 4 ערוצים JL 300\4 והוא משתמש בנתיים רק בשני ערוצים בשביל האילייט (אגב היה לי את המגבר ובהחלט אחד המגברים היותר איכותיים וטובים ששמעתי), ואני מניח שאם הוא מחפש עוד סט קומפוננט כנראה שיש לו עוד שתי יציאות פנויות..

וסליחה שאני לא מסכים איתך (זאת דעתי לפחות) שדאבל סט לא מתקינים רק אם יש לך סאב מאוד שתלטן מאחורה, אלא שדאבל סט למשל יכול לתרום לך לכיוון יותר נכון של הבמה, ואפילו לעוצמה שתשמע כאשר אתה יושב מקדימה -שני סטים ישמעו יותר חזק מאחד, וחוסכים בלסובב את כפתור הווליום עוד-.

סלמאן.

פורסם

תודה חב'רה על כל ההמלצות אני יגיד לכם מה אני עושה בסוף:

1 אני לא מביא סט אחורי...

2 אני מגשר את המגבר JL300\4 לשני ערוצים שיעבדו על האילייט...

3 אני נותן לסמיון מסאונד סטרום(מי שמכיר) להתקין לי את התוכנה..(אלא עם יש למשהו הצעה טובה יותר)

וזהו עם משהו חושב שאני לא עושה את הדבר הנכון, אז שישרשר תגובה.

תודה רבה אתם עוזרים לי מאוד...

פורסם

יום שישי אני כנראה מרכיב את הציוד החדש(9887 והאימפרינט) אני מבקש שמי שמבין, ויכול להגיד לי שאני באמת עושה את הדבר הנכון,

אז שיכתוב לי אפילו בפרטי....

• תוכן חדש...