Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שאלה בקשר לסיטרואן C4..


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן C4 האצ'בק 1.6SX , טיפט'

טיפט' זה טיפטרוניק , אבל הכוונה לאוטומטי?

 

ומה ההבדל בין

סיטרואן C4 האצ'בק 1.6SX , טיפט'

ל

סיטרואן C4 האצ'בק 1.6SX Pack , טיפט'

 

כי ההדבל במחירים הוא כמעט 20 אלף..

פורסם

רציתי לשאול גם מה ההבדל בין המנוע 1.6 ל2.0 בCitroen C4, איזה שינוים זה בביצועים? האם זה שווה את התוספת של כ4000 ש"ח?

פורסם

גרסת ה- SX PACK זהה חיצונית ל- SX אך מאובזרת הרבה יותר (ה- SX נועדה להכנס לקבוצה 2). כנס לאתר של סיטרואן, במפרט\אבזור יש השוואה בין הדגמים.

 

לגבי גודל מנוע, 1.6 עושה את העבודה (פחות או יותר) אבל הרכב מרגיש קצת כבד. עם ה-2 האוטו כבר יהיה הרבה יותר זריז. אם זה שווה את הכסף זה כבר עניין של טעם אישי והצרכים שלך.

פורסם

אגב זה כן טיפטרוניק

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

×
×
  • תוכן חדש...