Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במזל טוב קניתי קליאו 1400 158000 ק"מ ידנית.

הקלץ קצת קשה: והאוטו נוסע ב 100 קמ"ש על 3000 סל"ד.

שאלתי היא האם דחוף להחליף קלאץ"?

והאם אני יכול להחליף למים ירוקים \ אדומים לבד בבית?

*יש לי ידע וגם נסיון במכניקה(אם מישהו יכול לתת הסבר בבקשה).

בגדול האוטו מעולה עוד לא נסעתי באוטו כ"כ מהנה.

*שאלה נוספת- מדוע השמשה כהה מעט יותר מרגילה ? האם זה נגד סינוור או שהשמשה בלוייה?

*יש לציין שרשום עלייה רנו אורגינל כולל מדבקת כרית אויר(אז ההנחה שהיא אורגינלית ולא הוחלפה מפני שגם לא היתה תאונה)

אודה על עזרתכם...

פורסם

זה שהאוטו נוסע ב-100 קמ"ש עם 3000 סל"ד זה תקין. אתה יכול לחפש בפורום כדי לקבל מידע על שיטות ביתיות לבדיקת הקלאץ.

האם הרכב עם קלאץ מקורי? (נראה לי לא סביר כ"כ, אבל הכל יכול להיות) אם לא - סביר להניח שהקלאץ תקין.

לגבי הקירור - מה יש כרגע במיכל? אם הרכב טופל במורשה, אמור להיות נוזל צהבהב משהו במיכל (או חלודה+נוזל צהוב במקרים מסויימים).

תתחדש.

• תוכן חדש...