Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יוני כבר בלי הראלי.. :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב עשיתי שאסי לאוטו אחרי שנכנסתי בעמוד .. בלה בלה בלה חחחחחח סתם סתם ......

אתמול בערב עשיתי העברת בעלות עם בנאדם מאוד נחמד שקנה את הרכב לבן שלו , ובדק את האוטו טוב טוב טוב טוב טוב ושיגע אותי במחיר ולבסוף התפשרתי על 31 .

הטורפת עברה ל"ציון אברהם" זה שם הבעלים החדשים , הוא מהיישוב רעות והוא יהיה היד ה 5 ברכב לאחר ההשקעה המרובה שלי ברכב.

היה לי מאוד מאוד קשה להפרד מהרכב אני פשוט לא יודע איך להסביר את זה אבל אם היה נשאר לי כסף אני לא חושב שהייתי מוכר אותה עד שהיא הייתה מתה אצלי.. אומנם 1300 אבל אי אפשר לתאר את ההנאה על רכב כזה .

את הרכב פרסמתי במשך שבוע בפורום ובלוח העיר ועדיין הוא אפילו מפורסם בלוח העיר למרות שלא היה צורך אפילו והיו לי בערך 40 טלפונים ביום ללא צחוק רק על הרכב.

מבחינת המכירה זה היה טירוף של אנשים שאולי 30 או אפילו יותר מהם ביום שמתקשרים זה ילדים ונשים שסליחה על המילה לא מבינות כלווווווווווווווווווווווום , אפילו אני שלא ידעתי כמעט כלום על הרכב לפני שקניתי אותו לפחות התעניינתי וביררתי עליו והם פעם 1 שומעים את המושג הזה "ראלי איזה יופי מה זה ממירוצים? " כל כך הרבה שטויות היו לי .. אךך טוב שנגמר מבחינת המכירה כי זה היה סיוט.. חוץ מזה אהבתי מאוד את הרכב והשקעתי עליו את כל הכסף שהיה לי עד חובות שאי אפשר לתאר אותם וגם שניסיתי להחזיר ולעשות פחחות צבע על הרכב פשוט ניסיתי לגרד מהתחת והלוואות היו לי 1 והבנק לא אישר לי עוד כי אני קטין ואין לי הוכחות לסכומים גדולים שאני מכניס מעבודות , זהו אני חושב תם לו עניין הראלי .

אני אוסף כסף ואני יחזור עם כלי הרבה יותר רציני וכמובן אחרי קורסים שאני ייקח , אבל יש עוד זמן עד אז .. אני יודע כמה קשה להשיג ראלי ואנשים פשוט היו מתקשרים אליי ופשוט זה הדבר היחיד שהיה מעניין אותם ה "שאסי" אני יודע שאין שאסי על הרכב אבל אין אתה פשוט יכול למכור לאנשים זבל על האוטו והזנחה מטורפת וכולה אין שאסי .. מכונאות על הרכב זה דבר מאוד חשוב ובמיוחד ברכב כזה שהטיפול עליו הוא הדבר היותר חשוב אפילו מהשלדה.

בכל מקרה נגמר ואני עצוב

:(

אז עכשיו אני נשארתי יוני ולא הטורף עם הראלי השחורה.

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הטורפת עברה ל"ציון אברהם" זה שם הבעלים החדשים , הוא מהיישוב רעות

אני היחידי שזה לא נראה לו תקין הפירסום הזה?

מנהלים?

פורסם

עוד אחת ירדה מהכללי... :lol:

אז עכשיו..או ליתר דיוק עוד כמה שבועות עוד ראלי אחת תרד מהכמות הזעומה שיש בארץ...ילד בן 17 וחצי הולך ללמד כמה עצים ומדרכות מה זו נהיגה אמיתית.

ואם לא זה אז בטוח יקפוץ לו לכביש איזה מעקה בטיחות..חוצפן. :wink:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

לאט לאט אנחנו נהפכים לפורום יפנומטי :p

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

משתתף בצערך על מכירת הרכב..

אני גם גר ברעות, אולי ביום מן הימים אני אתפוס את הציון אברהם הזה ואחזיר את האוטו לפורום בתור יד 6 (או שמא 7?) בכל אופן, אתה יודע איזה רחוב הוא גר? אני אלך לחזר קצת אחרי האוטו.

פורסם

חפיף ... עוד מישהו יזכה להנות מהרכב הנחמד הזה .

נראה לי שהרכב שלך היה יותר במוסכים מאשר על הכביש .. :wink:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

נראה לי שהרכב שלך היה יותר במוסכים מאשר על הכביש .. :wink:

ככה לפחות היא נראית :twisted:

מצאת מישהו שהביא עליה 5 מעל המחירון תביא לנו סמיילי של "אני מניאק רשע" יא יוני

:wink:

פורסם

יוני אני מתאר שבטח הייתה חייב את הכסף וממש לא רצית למכור ולא הייתה לך ברירה.

גם לי זה כמעט קרה אבל למזלי היה לי מזל. בכל מקרה קח את זה חפיף יש עוד הרבה מכוניות טובות יותר מהראלי שתוכל להשיג כל העניין זה רק כסף.

בהצלחה :wave:

פורסם
עוד אחת ירדה מהכללי... :lol:

אז עכשיו..או ליתר דיוק עוד כמה שבועות עוד ראלי אחת תרד מהכמות הזעומה שיש בארץ...ילד בן 17 וחצי הולך ללמד כמה עצים ומדרכות מה זו נהיגה אמיתית.

ואם לא זה אז בטוח יקפוץ לו לכביש איזה מעקה בטיחות..חוצפן. :wink:

איזה זלזול!!!!!! :mad:

איך אתה קובע שהוא ייכנס בעמוד, עץ או דברים אחרים?! אתה מכיר את אותו בנאדם שקנה את הרכב?? :?

לפעמים יש כאן בפורום זלזול יתר! חוצפה מצידך....ולא מהעמוד שיקפוץ לאותו בחור שקנה את הראלי.

פורסם

מה רע ? :wink:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
הטורפת עברה ל"ציון אברהם" זה שם הבעלים החדשים , הוא מהיישוב רעות

אני היחידי שזה לא נראה לו תקין הפירסום הזה?

מנהלים?

אם זה לא היה תקין , תיהיה בטוח שיוני לא היה מפרסם.

:idea:

פורסם

מה רע ? :wink:

שמוליק

לא אמרתי משהו רע

בסוף כולנו ניסע בTSPORT :lol:

עם הפורום ישרוד עוד חמש שנים תסמוך עלי שאני אזכיר לך את המשפט שאני כותב עכשיו.

אה והיום הגעתי למסקנה, כל מי שמזיין את המוח על שלדה וראלי, שימשיך לזיין. תאמין לי שהדגם הרגיל לא נחות בכלל מגרסת הראלי ואפילו עדיף ליום יום ולטיולי סוף שבוע - כלומר לשילוב יום יומי.(אני מדבר על MK2 ובלוק 1600).

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...