Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבור הזה עדיין ינגן כיוון שהוא חותך את המידבאס בדרגה ראשונה - מה שאומר שכל שאר תחום התדר הונמך בחצי מהעוצמה שלו

והטוויטר הונמך פי 2 יותר חזק מזה כלפי מטה.

בגדול עם המיד של הסט הזה מאוד צורם ומאוד חזק אז מה שנעשה כאן ירגיע את התחום הזה מאוד, השאלה היא אם לחלק מהאנשים הפעולה הזאת לא תהפוך את המיד של הסט הזה לאנמי (מנוון).

אני פשוט חושב שאם מגיעים למצב שעושים כזה דבר אז בחירת הסט היתה בחירה לא נכונה והיא לחלוטין לא קולעת לטעם של המשתמש והיתה צריכה להתבצע כאן בחירה שונה של רכיבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קומפוננט של HERTZ HI END 2WAY איזה דגם הטויטרים?

כששמעתי אותם ברכב של AC\DC אהבתי את הטויטר.

ואם אפשר +\- המחירים של הטויטרים האלו (MT22 - HERTZ) אם מישהו יודע.

מקס.

קודם תשמע את ה- TN52 של פוקל! אחרי זה תגיד לי מה אתה חושב על ההרץ..

ורק לאחר מכן תחשוב על קנייה של טוויטרים אחרים.

לגביי המיד של ה- K2P אז בזכות הקליע הזה במרכזו הוא מאוד מאוד מוצלך בתדרים הגבוהים לאומת שאר הוופרים בגודל הנ"ל. והוא מסוגל לנגן מיד-ריינג' מדהים, לא סתם תכננו את ה- K3P כאשר המיד הנ"ל "מככב" את תפקיד המידריינג'!

נכון חסר לו קצת נמוכים באיזור ה- 65HZ ומטה אבל זאת לא בעיה כלל.

שמעתי את המיד הנ"ל מנגן מ- 63HZ ועד 7KHZ ושום עיוותים ולא כלום.

צריך לדעת להתקין! ולהגביר! ולכוון!

מקס כבר קנית מגבר ב- 2000-5000 ש"ח (?) בשביל להבין עד כמה הסט שלך טוב, שאתה חושב על שינויים?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

"

לגביי המיד של ה- K2P אז בזכות הקליע הזה במרכזו הוא מאוד מאוד מוצלך בתדרים הגבוהים לאומת שאר הוופרים בגודל הנ"ל. והוא מסוגל לנגן מיד-ריינג' מדהים, לא סתם תכננו את ה- K3P כאשר המיד הנ"ל "מככב" את תפקיד המידריינג'!

"

הכל טוב ויפב חוץ מזה שהוופר עם "הקליע שעוזר למיד" אינו משמש כמיד אלא כוופר לסט

הוופר עם הכיפה השחורה במרכז משמש כמיד וופר בסט לחיבור בין הטוויטר לוופר עם הקונוס הכסוף

פורסם
"

"

הכל טוב ויפב חוץ מזה שהוופר עם "הקליע שעוזר למיד" אינו משמש כמיד אלא כוופר לסט

הוופר עם הכיפה השחורה במרכז משמש כמיד וופר בסט לחיבור בין הטוויטר לוופר עם הקונוס הכסוף

ממש לא..

המיד של ה- K2P משמש למיד ריינג' ב- K3P. תבדוק.

גם לפי הגרפים של 2 הוופרים את יכול לראות מי יותר טוב בנמוכים ומי יותר טוב בגבוהים.

תבדוק ושוב פעם תבדוק!!

פורסם

לקחתי לצומת לבי את הערות שלכם.

אבל שוב אני רק רוצה חוות דעת, וופר של פוקל לשלב אותו עם טויטר רך כמו הMT 22 .

אני לא מתכוון לשנות כרגע שום דבר ,שוב רק חוות דעת.

דבר ראשון, אני ישמע את הסט אצלי ברכב עוד לפני שאני יחליף משהו..

דבר שני, יגיע מגבר יותר רציני כמו שמנואל אמר שיצליח לפתוח את הסט כמו שצריך.

מקס.

פורסם

עוד פעם אני רושם, מה שרשמתי קודם. מאיפה אתה יודע שטוויטר של מורל רך? מהסיפורים בפורום? קודם תחליט לבד שהוא רך. זה הנושא לוויכוח. ואף אחד לא ימליץ לך. כי גם אני לא רואה שמישהו ממש יכול להגיד מה ההבדל בין טוויטר אחד לשני. אחד הוא חד השני הוא רך. זה כל הפירוט. זה ההבדל?

פורסם
עוד פעם אני רושם, מה שרשמתי קודם. מאיפה אתה יודע שטוויטר של מורל רך? מהסיפורים בפורום? קודם תחליט לבד שהוא רך. זה הנושא לוויכוח. ואף אחד לא ימליץ לך. כי גם אני לא רואה שמישהו ממש יכול להגיד מה ההבדל בין טוויטר אחד לשני. אחד הוא חד השני הוא רך. זה כל הפירוט. זה ההבדל?

עכשיו הבנתי למה אתה מתכוון רומן. :)

וכן תפסת אותי ידעתי את זה מהפורם.

מקס.

פורסם

לא שמעתי את הפוקאל , אבל אני מקבל רושם שכותבים כאן שטויות במיץ . וסליחה מכולם .

דבר ראשון לא בעיה שיש "בור" בתדרים , לעיתים "בור" כזה מתוכנן גם ע"י היצרן ע"מ לעזור בבימה , ע"י שימוש בעובדה שהסלופ גורם לחפיפה בתדרים מסויימים , ובמכונית שיבואו החזרים משני מקומות

דבר שני כולם יודעים שהמידוופר של הפוקאל אוטפיה הישן היה אחד הטובים בתעשיה , אבל הטוויטרים שלהם , חוץ מהבריליום פחות טובים מהרבה טוויטרים ואפילו זולים מהם (מי דיבר על הסיז ניאו ? ), אני יכול לשים לכם שמות של כמה טוויטרים שיעשו עבודה יותר טובה בסט אקטיבי ממה שפוקאל יוכלו אי פעם

לפותח התרד , קנית את הפוקאל תשמע אותו , תנסה לכווין אותו ולרסן טיפה את הבעיתיות של הטוויטר , אתה לא מצליח , ואתה רוצה ללכת לביאמפ , אז אתה יודע לפחות מה כן מוצא חן בעינך ומה לא . אולי חסר לך במידבאס ולא בטוויטר .

ואז תחליט מה אתה רוצה ותוכל לדעת מה לחפש . אני אישית לא אקנה קומפוננט , ואם אקנה זה לבטח לא יהיה פוקאל , אבל אם קנית תשמע ותנסה להנות ממנו . הייתה סיבה טובה למה קנית אותו

בברכה יהודה

פורסם
לא שמעתי את הפוקאל , אבל אני מקבל רושם שכותבים כאן שטויות במיץ . וסליחה מכולם .

דבר ראשון לא בעיה שיש "בור" בתדרים , לעיתים "בור" כזה מתוכנן גם ע"י היצרן ע"מ לעזור בבימה , ע"י שימוש בעובדה שהסלופ גורם לחפיפה בתדרים מסויימים , ובמכונית שיבואו החזרים משני מקומות

דבר שני כולם יודעים שהמידוופר של הפוקאל אוטפיה הישן היה אחד הטובים בתעשיה , אבל הטוויטרים שלהם , חוץ מהבריליום פחות טובים מהרבה טוויטרים ואפילו זולים מהם (מי דיבר על הסיז ניאו ? ), אני יכול לשים לכם שמות של כמה טוויטרים שיעשו עבודה יותר טובה בסט אקטיבי ממה שפוקאל יוכלו אי פעם

לפותח התרד , קנית את הפוקאל תשמע אותו , תנסה לכווין אותו ולרסן טיפה את הבעיתיות של הטוויטר , אתה לא מצליח , ואתה רוצה ללכת לביאמפ , אז אתה יודע לפחות מה כן מוצא חן בעינך ומה לא . אולי חסר לך במידבאס ולא בטוויטר .

ואז תחליט מה אתה רוצה ותוכל לדעת מה לחפש . אני אישית לא אקנה קומפוננט , ואם אקנה זה לבטח לא יהיה פוקאל , אבל אם קנית תשמע ותנסה להנות ממנו . הייתה סיבה טובה למה קנית אותו

לא שמעת את הרמקול ואתה מביע דעה עליו ? באיזה זכות ? מדעות של אחרים ?

גוקר , כמה מהטוויטרים האלו שאתה מדבר עליהם שמעת ברכב כמו שצריך ?

על איזה בור אתה מדבר ? איך בדיוק אפשר לתכן בור תדרים הרי לכל רכב יש אקוסטיקה שונה כל התקנה גורמת להענות תדרים שונה . אתה כותב לעיתים יש בור , אתה יודע להגיד לנו מתי כן יש ומתי אין בור ? ובאיזה תדרים יש בור ובאיזה זווית יש בור ? ובאיזה זווית צריך להתקין ובאיזה סלופים צריך לעשות חיתוכים על מנת שהתדרים החוזרים שלך בדיוק יתאימו לך להענות התדרים ?

כנראה שיש לך ניסיון אדיר בהתקנות , אם אתה מסוגל לנבא את גרף הענות התדרים בפועל ברכב ולתכנן בעזרתו מראש איך לנצל את זה בשביל ליצור במה.

פורסם
לא שמעת את הרמקול ואתה מביע דעה עליו ? באיזה זכות ? מדעות של אחרים ?

גוקר , כמה מהטוויטרים האלו שאתה מדבר עליהם שמעת ברכב כמו שצריך ?

על איזה בור אתה מדבר ? איך בדיוק אפשר לתכן בור תדרים הרי לכל רכב יש אקוסטיקה שונה כל התקנה גורמת להענות תדרים שונה . אתה כותב לעיתים יש בור , אתה יודע להגיד לנו מתי כן יש ומתי אין בור ? ובאיזה תדרים יש בור ובאיזה זווית יש בור ? ובאיזה זווית צריך להתקין ובאיזה סלופים צריך לעשות חיתוכים על מנת שהתדרים החוזרים שלך בדיוק יתאימו לך להענות התדרים ?

כנראה שיש לך ניסיון אדיר בהתקנות , אם אתה מסוגל לנבא את גרף הענות התדרים בפועל ברכב ולתכנן בעזרתו מראש איך לנצל את זה בשביל ליצור במה.

תגיד אתה קורא את כול הדברים שנכתבו בתרד או שאתה קורא באופן סלקטיבי ? הם דיברו על חלקים שחסרים ובורות בספקטרום בגלל הקרוס , והחליטו שזה לא בסדר . אז אתה צורח עלי ,ולמעשה אתה בדיוק אומר את הסיבות לכך שמה שהם אמרו זה לא נכון.

ולא אני לא צריך לשמוע את הסט כדי לדעת שברכב לפעמים צריך בור , כול אחד שמבין באודיו אמור לדעת את זה

ולגבי אני מה שאני יודע , תאמין לי שאני יודע מספיק

ודרך אגב אתה יודע מי החברה האם של פוקאל ? אז אם אתה יודע אתה כבר יכול לדעת מהיכן אני מכיר את הטוויטר שלה . ועם כול הכבוד גם שם אני לא מתקרב אליהם למרחק של 1000 מטר .

אז תעשה לי טובה ואל תחליט עבורי מה אני אוהב או לא אוהב , והאם אני צריך לשמוע כדי לדעת שמשהו דפוק מהיסוד . כשיהיה לך הידע שלי באודיו , אתה תדע לבד איך אפשר לדעת דברים גם אם לא שמעו אותם .

בברכה יהודה

פורסם

אז תעשה לי טובה ואל תחליט עבורי מה אני אוהב או לא אוהב , והאם אני צריך לשמוע כדי לדעת שמשהו דפוק מהיסוד . כשיהיה לך הידע שלי באודיו , אתה תדע לבד איך אפשר לדעת דברים גם אם לא שמעו אותם .

שוב מלחמות?

אולי מספיק לדבר על הטוויטרים של פוקל? (צורם? סורט? חותך? פטישים? גרזן? מה עוד? דפוק מהיסוד?!)

וזה שהטוויטרים של מורל "אוהבים" להישרף אומר משהו על האיכות שלהם?

וזה שלחלק מהטוויטרים של הרץ בכלל חסר חלק מהספקטרום (מעל ה- 15-16KHZ לדוגמא) הנחוץ לקבלת התמונה במלוא אז גם כל הטוויטרים שלהם חארטה כנראה?

אני יגיד לך משהו:

כאשר שמעתי את ההורנים אצל עופר, הבנתי מדוע כולם אומרים שאין טוויטרים שמתקרבים אלייהם בכלל (!)

וזאת למרות העובדה שהם עולים 900$.. הם מושלמים! אין משהו כל כך מפורט שבלי כיוון מיוחד בכלל נותן לך במה מלאה ובעלת איזון טונאלי מדהים!

אבל כאשר בדקתי את ההורנים עם המוזיקה שלי אז הבנתי שמבחינתי אין טעם להשקיע יותר מ-30$ על טוויטרים מאלומיניום.

אז שוב הכל תלוי בסוג המוזיקה שאתה שומע.

הסטים של פוקל בנויים לפי אופי מסויים של אנשים המכורים אליו!

וזהו אין מה לריב על הנושא יותר.

בתחום האודיו בבית ל"פוקל - JMLAB" נותנים הרבה יותר כבוד גם בארצנו מלאת תופעת ה"עדר".

מנואל.

פורסם
שוב מלחמות?

וזה שלחלק מהטוויטרים של הרץ בכלל חסר חלק מהספקטרום (מעל ה- 15-16KHZ לדוגמא) הנחוץ לקבלת התמונה במלוא אז גם כל הטוויטרים שלהם חארטה כנראה?

מנואל.

ממש לא מסכים איתך ידידי.

קבל:

space 1.JPG

פורסם
ממש לא מסכים איתך ידידי.

קבל:

בוריס כפרה עלייך יש הבדל בין מה שאתה רואה על הגרף למה שאתה באמת שומע.

פורסם
בוריס כפרה עלייך יש הבדל בין מה שאתה רואה על הגרף למה שאתה באמת שומע.

עדיין לא שמעת את הספייס אצלי על הג'נסיס, לפני זה כשהסט היה מחובר פסיבית באמת חשבתי שחסר לי גבוהים, ועפילו קניתי קבלים בשביל לחתוך את הסופר טויטר העתידי (ד"א הסיז מעלה אבק בבית :wink:) , וכשעברתי לחיבור אקטיבי אני מרגיש שמבחינת היי- פשוט מושלם. לטעמי לפחות.

• תוכן חדש...