Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע. יש לי ברכב. סאב שעולה 6000 שקל. (12W7) + מגבר שעולה כ 3500 שקל. (ברוטוס 2000D)

הכנסתי משהוא לרכב שלי. כאשר הסאב היה מכוון. והוא לא אהב אותו בכלל. הוא היה מדוייק מדי בשבילו. הוא חיפש מריחה.

הבאתי רכב של חבר. שיש לו לאנזר, HRWDC12. + מונו בלוק 1400D LANZER OPTI. (תחפשו עליו)

והוא אהב את הסאונד יותר. הסאב טיפה יותר מרוח. טיפה יותר גבוה.

אז לשלול חברה. לפני שיש לך בכלל דעה לגבי אופי הסאונד שאתה רוצה לדעתי זה טעות.

וללכת לפי המלצה של הפורום ולהוציא מאות/אלפיי/ עשרות אלפי שקלים זה טיפשי.

כי אני אוהב סאונד אחד. ואחר אוהב סאונד אחר.

ולבחור סאב בתקציב הזה. ממש לא קשה.

תתקין את המגבר. לך לחנות שיש לה סאבים להשמעה. שיבחר לך אותם. כיוון קל. ותראה מה נשמע לך יותר.

מה גם. שאין לך מגבר כזה מיוחד. ואני בספק שתקנה מגבר בהמה (מגבר שנותן יותר מ350W RMS בגישור.)

אז אתה בכל מקרה די מוגבל בבחירה של הסאבים. כי אין לך מה לקנות סאב של 500 למגבר של 150.

אבל גם לא לנות סאב של 150. למגבר של 300. כי רוב הסיכוי שאנחנו נראה פנייה שלך. נשרף לי סאב. "למה".

אז בקיצור ואחרי כל הרשימה והמגילה.

לך תשמע מערכות קודם כל.

תקנה קומפוננט. + מגבר טוב. + רדיו טוב. (לרדיו יש השפעה לא קטנה על התוצאה).

ואחרי זה תתעסק עם הסאב. כי זה הדבר שב5 דקות אתה מחליף 5 סאבים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה סאנדמן תודה רבה!

אוקי אני יקנה בנתיים קופוננט ומגבר,אבל איזה מגבר לקנות?נגיד אני ירצה לקנות סאב של 1600W ?

פורסם

קנה תמגבר של רוקפורד מעולה P450 (יש לי) או היותר טוב P4004 מחירים של עד 1350 ככה+ -

ו הוא עבד על סאב של לאנזר כמו שהוא נתן לך בדוגמא. HD12...והוא נותן את הבומים ואני אהבתי

עד שקיבלתי ת קיקר ואז באמת מרגישים עלייה ...הוא פשוט רוצח ..אני אוהב...

מקסימום יש כפתור של שליטה על הבאס מוריד מנמיך בלי בעייה תם הסיפור!

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם
הקיקר יותר חזק? איך אבל הוא 800W והלאנזר 1000W ויש 1600W

או שאתה מתכוון למגבר שלהם?

הוא מיתכוון לסאב שלהם וזה שהוא 800W והלנזר 1600W לא אומר שהלנזר יותר חזק זה טעות לחשב את זה ככה הקיקר יחסית סאב חזק

אם אתה מחפש עוצמה אז העדיפות לקיקר במקום הלנזר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
הקיקר יותר חזק? איך אבל הוא 800W והלאנזר 1000W ויש 1600W

או שאתה מתכוון למגבר שלהם?

לא מחייב שאם יהיה הספק גדול אז הרמקול יהיה חזק.

הולכים לפי הטוטאלי RMS..

ו דבר שני לאנזר קצת מגזימים עם העוצמה שלהם (W)

אם יש תקציב תביא את הקיקר תנסה בתיבה המקורית שלו *רצוי

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

פורסם

תפסיקו לבלבל אנשים ותלמדו לקרוא מה שאחרים מסבירים לכם, רק ככה תחכימו.

אין שום קשר בין RMS לניקיון!

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
אז הקיקר יותר חזק מלאנזר?

איזה קיקר בסביבות 800 שקל?

ואיזה מגבר לקופוננט ולסאב?בסביבות 1200 אפשר חריגה

כן אח שלו הרבה יותר עוצמתי

ה CVR 12 אינץ 650 ועוד תיבה יהיה בכרך 800 פלוס מינוס

והמגבר אם אתה רוצה לקנות ממני אני מסור לך אותו בפרטי****

פורסם
לא נכון!!!

RMS לא עוסק בעוצמת הסאב!

סאב עם 150 RMS ו 95DB. יהיה יותר חזק

מסאב עם 500W RMS.עם 90DB.

יש המון דברים מסביב.

אבל לך יהיה הכי פשוט להתקין את המערכת. ואז ללכת ולחבר סאבים. ולשמוע מה הכי מתאים לך מבחינת איכות ועוצמה.

זה לא תמיד נכון, גרף הענות של סאבוופר בכלל לא שטוח, לכן, 95dB יכולים להיות לדוגמא בתדר 50HZ, ואותו הסאב ב30HZ יכול להיות 88dB ואז ב30HZ הסאב של ה500W יכול להיות נציל יותר, בגלל זה צריך להכניס להשוואה את התדר FS (אחד מנתוני הסאב).

בדר"כ סאבוופרים עם נצילות נמוכה הם יורדים לתדרים נמוכים יותר או\ו סאבוופרים עם XMAX גבוה.

תמיר

פורסם
זה לא תמיד נכון, גרף הענות של סאבוופר בכלל לא שטוח, לכן, 95dB יכולים להיות לדוגמא בתדר 50HZ, ואותו הסאב ב30HZ יכול להיות 88dB ואז ב30HZ הסאב של ה500W יכול להיות נציל יותר, בגלל זה צריך להכניס להשוואה את התדר FS (אחד מנתוני הסאב).

בדר"כ סאבוופרים עם נצילות נמוכה הם יורדים לתדרים נמוכים יותר או\ו סאבוופרים עם XMAX גבוה.

תמיר

חוץ מזה גם גודל נכנס למשחק.

• תוכן חדש...