Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

בבעלותי דייהטסו שרייד , מכאן תוכלו להבין שהבאז' - קטן .

כבר די הרבה זמן שאני מתלבט - כן לשים סאב ומגבר או לא לשים סאב ומגבר ..

ואם לשים משהו - עם מה להתחיל קודם ? קומפוננט או סאב ?

אני שומע בעיקר שחורה וטראנס - לכיון (הרבה לכיון) האוס .

תקציב נוכחי : 1000-1500 ש"ח למגבר .

800-1000 ש"ח לסאב וופר .

אני אישית רוצה להתחיל קודם עם המגבר , להגביר את ה JBL CS3196 האחוריים שלי ולאחר מכן להוסיף סאב \ קומפוננט וכאן אני אצטרך את עזרתכם - עם מה לדעתכם להתחיל קודם ?

חשוב לציין שה JBL מעבירים את הסאונד קדימה באופן מצויין , אבל עדיין חסרה לי הגברה לרמקולים + סאב וופר ..

אני אישית אוהב עוצמה ואיכות , דגש על האיכות ... פחות על העוצמה .

איזה מגבר וסאב וופר יכולים לספק את הסחורה? בבקשה - חשוב להתחשב בגודל של הבגאז' שהוא מינימלי ולא מאפשר יותר מדי משחק .

הא כן - מאוד חשוב שהרכיבים יהיו מספיק טובים לרכב הבא שלי , אני מעדיף לקבל משהו שיחזיק לי לאורך זמן כי התקציב גם ככה דליל (חייל) .

מודה לעונים ...

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...