Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן נעלם מספר הרישוי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום:)

אתמול בבוקר נתקלתי ברכב יפייפה מסוג אינפיניטי QX56.

כאשר צילמתי את הרכב ראיתי כי מספר הרישוי נעלם, כלומר אין מספרים בכלל.

ניתקלתי בתופעה גם באינטרנט כאשר יש את המלבן הצהוב, דגל מדינת ישראל ומספר הרישוי פשוט איננו.

מה גורם להיעלמותו של מספר הרישוי?

בתודה מראש

שלומי

שלומי.

פורסם

רוב התמונות הן ערוכות,

כלומר מספר הרכב נמחק לפני העלאת התמונה

(ראה שרשור באוף טופיק).

לגבי הרכב הספציפי - אם צילמת בעצמך ומס'

הרישוי לא נראה, כנראה שיש לו מדבקה מחזירת אור,

והצילום היה עם פלאש = אין מס'.

פורסם
רוב התמונות הן ערוכות,

כלומר מספר הרכב נמחק לפני העלאת התמונה

(ראה שרשור באוף טופיק).

.

להלן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=176197&highlight=%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%99%D7%AA+%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%99

(מספיק אחד שחפר את אופ-טופיק )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

רעיון מצויין לרסס את הספריי הזה על הלוחית. האם זה טוב גם לגבי דבורות או שזו טכנולוגיה שלא מצריכה צילום?

פורסם
זה מה שאני לא מבין

אם נכנסת לכביש 5 עם מספר ישוי אחרי ריסוס

אז?..

מה קורה?

אני מניח שהכוונה היא לכביש 6.

בכביש 5 לא יקרה כלום.

פורסם
חח כן אני התבלבלתי.

אז אם ניכנסים עם מספר רישוי אחרי ריסוס לכביש 6 מה קורה?

מה הכוונה במה קורה? אם מצלמים אותו בשערי אגרה או לא?

פורסם
כן

אם מצלמים אותי ואני מגיע עם מספר אחרי ריסוס

והמספר לא נקלט.

אז מה קורה?

המצלמות של שערי האגרה עובדות קצת שונה ממצלמות מהירות. וזה בכך שיש מצלמות למעלה על הגשר עצמו ומצלמה נמוכה בצד ימין על השוליים. אף אחת מהמצלמות לא מוציאה פלש כשהיא מצלמת.

למעלה על הגשר יש 3 או 4 פרוג'קטורים (תלוי איזה שער אגרה) חזקים שמעירים בדיוק למקום שהרכב נמצא ברגע שהמצלמה מצלמת.

אני לא מומחה בספריים שמרססים אבל אני חושב שבגלל שהמצלמה לא מוציאה פלש אלא רק מצלמת באור (כאילו אור יום) אז לא נראה לי שזה מחזיר את האור של הפרוג'קטור.

פורסם

בכביש 6 אם המצלמה לא מזהה מספר כמו שצריך באופן אוטומטי היא תשלח ניידת שתחכה במיוחד בשבילך עוד לפני המחלף הבא.

GS300.

פורסם
בכביש 6 אם המצלמה לא מזהה מספר כמו שצריך באופן אוטומטי היא תשלח ניידת שתחכה במיוחד בשבילך עוד לפני המחלף הבא.

אם אתה לא יודע אז אל תדבר שטויות!

1.ניידות האכיפה עוצרות רק מחוב מסויים שאתה חייב לכביש 6, או כאשר רואים רכב נוסע ללא לוחית זיהוי גלויה או ללא לוחית בכלל.

2.בלילה אין ניידות אכיפה על הכביש כך שבטח שהם לא יחכו לו במחלף הבא.

3.מהרגע שצילמו אותך בשער אגרה לוקח יום עד שהתמונות מגיעות לפיענוח ורק משם אם יש בעייתיות מסויימת מנסים לעלות על דפוסי הנסיעה של המכונית ומנסים לזהות אותה ולעצור אותה.

• תוכן חדש...