Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 1400 ידני שנת 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לנו במשפחה מגאן 1400 ידנית (דגם קודם).

אוטו מרווח, ישיבה נוחה ביותר(למי שאוהב ישיבה גבוהה), נחמד לנהיגה, בטיחות גבוהה.

מנוע 1400 (90 כוחות סוס) היה קצת חלש. מנועים 1600 הרבה יותר מוצלחים.

תנסה לחפש אולי 1600 ידנית (יהיה קשה כי הרוב אוטומאטיות - גיר לא כל כך אמין) כי בעליות במיוחד תרגיש מחסור בכוח של מנוע 1400.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
היה לנו במשפחה מגאן 1400 ידנית (דגם קודם).

אוטו מרווח, ישיבה נוחה ביותר(למי שאוהב ישיבה גבוהה), נחמד לנהיגה, בטיחות גבוהה.

מנוע 1400 (90 כוחות סוס) היה קצת חלש. מנועים 1600 הרבה יותר מוצלחים.

תנסה לחפש אולי 1600 ידנית (יהיה קשה כי הרוב אוטומאטיות - גיר לא כל כך אמין) כי בעליות במיוחד תרגיש מחסור בכוח של מנוע 1400.

מצטרף להמלצה של vladclar. עם המנוע ה 1.6 המקובל יותר יהיה לך יותר נוח. vbmenu_register("postmenu_1506580", true);

שלומי.

פורסם

מנוע 1.4 מפיק 98 כ"ס.

המנוע נמרץ ופעולתו לינארית , ביצועים סבירים , לא יצא לי לנהוג במגאן 2 1400, נהגתי באנגליה בסניק דור 1 עם מנוע כזה והרכב הפתיע לטובה.

בכל אופן תנהג ותחליט ...

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

לטעמי מנוע 1.4 ליטר של רנו עושה עבודה טובה גם במאגאן.

לא תהיה כל בעיה להתנייד בתחבורה היום יומית , ודרך אגב המנוע די חסכוני.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני באמת מחפש רכב חסכוני ולא עוצמתי וכמובן ידני אוטומט לא בא בחשבון, בכל אופן אני אנהג ברכב ונראה

תודה על התגובות

• תוכן חדש...