Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שאסי באוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ובתאונת דרכים נפגע שאסי אחרוי של האוטו, האם ניתן פשוט להחליף את השאסי בשלמותו לשאסי חדש ובכך לא תהיה ירידת ערך גבוהה לאוטו מבחינת הקונה? האם בכלל ניתן לראות בבדיקת מכון שהוחלף שאסי של האוטו בשלמותו? ומה מחיר בערך החלפת שאסי?

פורסם

על הנייר,הכל אפשר.

אבל,החלפת השילדה הנוכחית בשילדה אחרת בעייתית מאוד כיוון שבבדיקה יתברר כשמש שהרכב הזה מחובר משתי שילדות שונות.

מעבר לכך,המתן למומחי הרישוי בינינו כדי לבדוק חוקית האם זה ניתן (בעלי מגרשים עושים את זה בקומבינה),כיוון שלכל רכב לפחות לפי מיטב ידיעתי ואני אזהר ואומר שיש לו רק מספר אחד של שילדה הרשום ברישיון הרכב.

כעל שינוי כזה מחוייב באישור רשות הרישוי אך לפחות לי אין מושג האם ניתן בכלל לשנות מס' שילדה בניגוד למס' מנוע שכמובן ניתן לשינוי ללא בעיה במקרה של החלפת מנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ברכב בעל מרכב אחוד, השלדה היא חלק מגוף הרכב, ולא ניתן להחליף אותה בנפרד. ישנם מקרים בהם מרכיבים משתי מכונית מכונית אחת, אבל במידה וזה מתגלה בבדיקה לפני קניה, ערכה של מכונית כזו נמוך עוד יותר מזה של מכונית עם פגיעת שאסי.

ברכבי שטח כבדים ובטנדרים עדיין יש שלדה נפרדת, אבל החלפה שלה היא לא בעלת היתכנות כלכלית. למעט מכוניות אספנות מסוימות, אין טעם או יכולת להחליף שלדה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...