Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסכוני עד 30 אלף האם יש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אז ככה :

לאחר בקשת הוריה של חברתי לרכב עד 30 אלף שקל, חסכוני, ושיבצע את רוב נסיעותיו בין נתניה הרצליה = בין עירוני

על איזה דגם ספציפי אתם ממליצים בתודה מראש

חברכם לפורום בן

פורסם

פונטו ספייס שנת 2001 דגם המפואר ELX. יכנס בתקציב.

רק לחפש טוב טוב וקצת ויכוח והורדת מחיר:roll:

שחרון.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

מציבושי קולט שנת 94-95 נכנסת בתקציב .

נראות ממש לא רע , ויותר צעירות . לא צורכות כ"כ הרבה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

היו כאן המלצות לפיאט פונטו וכאשר חיפשתי את הרכב הזה שמתי לב שנפח המנוע שלו קטן ביותר כ1250 -1300

וכאן ביקשתי ממכם להמליץ לי על רכב חסכוני לנסיעה בין עירונית, וכמה שאני יודע כאשר נפח המנוע קטן הוא אכן חסכוני לנסיעה עירונית בין רמזורים אבל לנסיעות יום יומיות בין ערים על 100 קמש הטורים של הרכב יהיו מאוד גבוהים

ולכן הוא ישתמש בהרבה דלק תקנו אותי אם אני טועה .

פורסם
שלום לכולם

היו כאן המלצות לפיאט פונטו וכאשר חיפשתי את הרכב הזה שמתי לב שנפח המנוע שלו קטן ביותר כ1250 -1300

וכאן ביקשתי ממכם להמליץ לי על רכב חסכוני לנסיעה בין עירונית, וכמה שאני יודע כאשר נפח המנוע קטן הוא אכן חסכוני לנסיעה עירונית בין רמזורים אבל לנסיעות יום יומיות בין ערים על 100 קמש הטורים של הרכב יהיו מאוד גבוהים

ולכן הוא ישתמש בהרבה דלק תקנו אותי אם אני טועה .

אתה טועה.

פורסם

אז לאחר שיחה עם אווה (אמא של חברה שלי , איך אני פשוט אוהב לשתף אתכם בחיי האישים זה עושה לי חם בלב)

זה הקטריונים :

א-שנתון 2001-2002.

ב-אוטומט בלבד

ג-חסכוני בדלק

ד-עלות חלקים לא יקרה

מה לא צריך :

* יופי

* מהירות

* איכות

* ביצועים

לסיכום : רכב לעבודה בלבד . נהגת בת 50 . אמצעים לא מזהירים במיוחד

בתודה מראש לכל העונים

פורסם

אתה טועה.

הפונטו SX, מנוע 1.25 סמ"ק ו-60 כ"ס, עושה בכביש מהיר 18/1.

חפש שנת 2001 דגם ELX החזק יותר, אם הביצועים לא חשובים אז גם SX תספק בהחלט!

לבחור שהציע קולט :shock: מה היא קשורה לנושר בכלל?

פורסם
כמה שאני יודע כאשר נפח המנוע קטן הוא אכן חסכוני לנסיעה עירונית בין רמזורים אבל לנסיעות יום יומיות בין ערים על 100 קמש הטורים של הרכב יהיו מאוד גבוהים

סל"ד (להלן - "הטורים") תלוי בגיר וביחסי העברה, אין לו שום קשר לגודל המנוע או לתפוקתו.

כמו שכבר המליצו לך - פונטו ספייס. האופצייה הכי טובה בהתאם לדרישות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...