Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש מצתים של בוש לדייהו רייסר, מצאתי חנות בעיר שמוכרת כאלה אבל הדגם שהם מציעים הוא לא הדגם שרשום בקטלוג של החברה (http://ledico.com/PDFLibrary/1.pdf עמוד 5), אלא הדגם שמתאים להונדה סיוויק, דייהטסו שרייד וכד... בחנות אומרים שזה תחליפי ומתאים לרייסר אבל אני לא בטוח אם לסמוך על זה כי בכל זאת הדגמים שונים וקשה להאמין שבלי סיבה. הדגם לרייסר לפי הקטלוג הוא: WR8DC והדגם שהציעו לי : WR7DCX

מה דעתכם?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

למה אתה רוצה דווקא בוש?אצלי יש לוקאס,אני אמור להרגיש משהו שונה?

הרכב נוסע מצויין,נדלק במכה ראשונה,צריכת דלק 1-11 בממוצע

פורסם

למה בוש ולמה לוקאס( מצתים מצויינים בהחלט, אבל לא מתאימים לרכב קוריאני , ויפני תאילנדי, או כל מלוכסן עינים אחר)

ולא מצתי NGK או דנסו?

יש להתיחס בעיקר לטמפרטורת הפלג המקביל ולאו דווקא לשאר האותיות, שמשתנות כל הזמן על ידי יצרני המצתים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם כבר יש שרשור יש לי שאלה שמציקה לי

יש מצתי פלטיניום ואירידיום ומרובעים או משלושים או כפולים או רגילים.

יש באמת משמעות - נאמר בפוקוס 2005 כמו שלי, האם יהיה שיפור, אפילו לא מאוד משמעותי, בשימוש מצת אירידיום-פלטינום מרובע לעומת המצת ה "רגיל" שמורכב ברכב?

אם יש משמעות, חשוב אילו חוטים משתמשים גם?

או בקיצור - ניתן על ידי שימוש בחוטים ומצתים "משופרים" להגיע לתוצאות משופרות?

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

MOPA - הדעות חלוקות. תריץ חיפוש בפורום, יש לא מעט דיונים בנושא.

FreeStyle - אני לא יודע מה בדיוק ההבדל בין הפלאגים, אבל בטוח אפשר למצוא את הפלאגים שאתה צריך בחנות אחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה

נראה לי דווקא בגלל שהדעות חלוקות אני שואל.

היום ראיתי ב "Fifth Gear" מבחן שעשו להשפעה של דלק רגיל (95) ודלקים של 97 או 98 אוקטן, וההשפעה על כמות כוח סוס בלימה של הרכב - תלויה בסוג הרכב, ובד"כ ברכבים קטנים יותר ההשפעה לא קיימת וברכבים "ספורטיביים" יותר ההשפעה משמעותית עד כדי 15 כ"ס לערך..

אז אני מניח שאותו דבר גם קשור למצתים ולכבלים - אולי יש רכבים שמושפעים יותר ורכבים שלא משנה מה נעשה בהם, ההשפעה תהיה כלכך שולית עד כדי לא מורגשת כלל.

אין לי בעיה להשקיע ברכב, אני אוהב להשקיע..

אבל יש דברים שיהיה חבל להשקיע בהם אם הם לא מסייעים.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

מופה השקע בחוטי הצתה טובים, והשאר עם הפלגים המקוריים שלך בעלי אלקטרודה אחת, רק עם תחבר 15 סוסים מלפני רכבך, תוכל לציין בוודאות שלרכבי נוספו 15 כ"ס.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...