Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך להחליף 4 ציגים ברכב golf 2000

במידה 195/65 R15

והציעו לי במספר מקומות את ההצעות הבאות

פירלי/דנלופ 1500 ש"ח עבור 4 צמיגים

גי.טי 1200 ש"ח עבור 4 צמיגים

גודייר 450 ש"ח לצמיג

אני ממש לא מבין בזה והייתי רוצה לדעת מה הכי כדאי לי ואולי עדיף לבדוק גם על צמיגים אחרים.

פורסם

לא משנה איזה מהשלושה שהציעו לי דנלופ גודייר או פירלי אני אבחר או שאולי אני צריך לברר על צמיגים אלה עוד משהו לפני שאני בוחר אותם?

עזרה:?:

פורסם

מה זה קונטיננטל?

זה שם של חברת צמיגים, החברה הזאת מייצרת כמה וכמה סוגי צמיגים, מגרועים עד מצויינים.

תשאל מה הדגמים של הצמיגים שמוצעים לך ותחזור עם שמות של דגמי צמיגים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רציתי לדעת הציעו לי גודייר 91h ב-195/65/r15

כמו כן הציעו לי לשים איפה שהייתי לסה בריגסטון 205/65/15 v או w

מה אתם חושבים?

פורסם

גם אני מצטרף לשאלה מבירור היום על ברידגסטון בדיוק באותה מידה מחיר של 320 שקל לצמיג,הרכב נוסע רק בתוך העיר והממוצע השנתי 8 אלף בשנה.איך המחיר? ואיך הצמיג בכלליות

פורסם
Yokohama C Drive.
מצטרף להמלצה בחום. החליפו בגולף שלי רביעיית קונטיננטל בינונית מינוס, למרות ההתלהבות כאן למעלה. היוקוהמה צמיג שקט מאוד, נוח וכל אלו לא על חשבון אחיזה ודיוק. יופי של צמיג.
פורסם

אני החלפתי לפני שבוע רביעיה לפאסאט (מידות זהות לגולף ואותו חתך)

של גוד ייר אקסלאנס H ב1600 ש"ח לרביעיה

טריים כולם משנת 2007, בפנצ'ריה באזור פרדס-חנה זכרון .

בנתיים לפי מה שאני רואה הם שקטים יחסית עם אחיזה טובה ביבש(ברטוב לא בדקתי עדיין)

ומידה ותרצה תפנה בפרטי, ואפנה אותך לבחור.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

אין מה לענות לך כל עוד לאתתן דגם של צמיג ספציפי

מה שאתה שואל זה האם עדיף מזדה או טויוטה, אתה לא מפרט איזה מזדה או איזה טיוטה, מבין את הדוגמה?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...