Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת ABS מוולקן. אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי לברר לגבי אפשרות הסרת מערכת הABS מהוולקן שלי.

1. כי היא פשוט לא טובה במיוחד ממילא, ונראה לי שהיא מזיק היותר מעוזרת.

2. זה מקום טוב לפילטר אוויר.

השאלות שלי הן:

1. האם ניתן לעשות את זה חוקית? (טסט וכאלה)

2. האם ניתן לבצע פרקטית? (באופן פשוט, שלא מצריך השקעה אדירה)

בתודה

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

לעניות דעתי, ברור שאפשר. בזמנו , כשהייתי בכוחות הבטחון והיינו יוצאים לנהיגת שטח, היינו מוציאים את הפיוז של הABS כי זה מסוכן בשטח. אולי כדאי לך לנסות גם.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

השאלה היא האם זה חוקי מבחינת טסט והאם אפשר להוציא את כל היחידה שיושבת שם, כדי לפנות מקום.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

מבחינת חוקיות אני לא יודע אם מישהו ישים לב לזה בטסט

לגבי הפילטר אוויר: בבקשה תוותר על זה, היה לי פילטר פתוח באוטו, זרקתי אותו לפח קניתי קופסא מקורית מפירוקים והרכבתי את הפילטר לפי המקור, האוטו קיבל יותר כוח, אני רציני לחלוטין.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם תעשה תאונה חברת הביטוח יכולה להתנער מתשלום פיצויים

מעבר לזה מה שאתה עושה זה שינוי מבנה וזה בארץ ישראל אסור לפי החוק

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

להסיר ABS זה הפתרון החאפרי והזול ביותר שקיים כדי לשפר את הבלימה של הוולקן.

אם תעלה מידה ל-15 ורוחב ל-195 הבלימה תשתפר פלאים! וה-ABS לא ייכנס כל-כך מוקדם. תשקיע במערכת בלימה תחליפית (ברלינגו) והאוטו יעצור מצויין. אצלי אני יכול להלום חזק 'על המילימטר' בלי להכניס את ה-ABS ישר. גם בבלימת חירום ה-ABS לא גורע מיכולת הבלימה.

פורסם

רוצה להוציא אותו רק למטרת פילטר האוויר.

לא לשום מטרה אחרת.

לכן גם הוצאת הפיוז לא תעזור, אלא הסרה של הקופסה כליל

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

בחייך, הABS של הוולקן שנת 92' זה לא דוגמה לשום דבר.

זה לא שווה ערך למערכות חדשות יותר ולא ברורה תרומתו לבטיחות

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

אכן, היגוי בזמן בלימת חירום פחות חשוב מפילטר פתוח.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אולי אצלך הוא פוגע בשליטה על ההיגוי,אני מאמין שנהג מבין עניין יכול לבלום חזק בלי לנעול גלגלים.

אגב,זה מפחיד פילטר אוויר כל כך נמוך.....

"אממ אמממ נעילה הידרוסטטית"...

פורסם

כל הכבוד, מקסים, ואתה נהג מבין עניין, נכון?

גם עשית המון קורסים של נהיגה בחיים שלך, ונהגת הרבה שנים על רכבים שונים,

ביניהם רכבי הנעה אחורית, הנעה כפולה, ורכבי שטח, נכון?

על הדרך, אתה גם מאוד מיומן בבלימת חירום על סף נעילת הגלגלים, והפניית הגה והתחמקות ממכשול תוך כדי,

ותצליח לעשות את זה בכל פעם שתידרש לכך, הרבה יותר טוב ממה שמערכת ה ABS מסוגלת בכלל, נכון?

בלימת חירום בלי ABS - רוב הנהגים (כולל המיומנים), ינעלו גלגלים.

בלימת חירום עם ABS - שום נהג לא ינעל גלגלים.

מה עדיף ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...