Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב בעיה עם הסטרטר..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני פונה לאנשי הפורום בעזרה נואשת.

ברשותי רכב מסוג פיאט אונו שנת 92 קרבורטור.

זה האשכול הקודם שפתחתי לפני חודש.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=180695&highlight=%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%98%D7%A8+%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98+%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%95&page=2

למעשה היום הרכב ניתקע בחניה,עקב בעיה של "סטרטר".

הדבר הזה קרה לי לפני חודש בערך אשר בסופו של דבר הרכב התניע והכל היה תקין לחלוטין.

למעשה היום כשניכנסתי לרכב והתנעתי,הרכב שבק חיים.

הצלחתי להתניע את הרכב רק בדחיפה.

אכשיו כאשר הגעתי הבית נתתי לרכב לנוח חצי שעה ואז ניגשתי לרכב וניסיתי שוב להתניע,הרכב השמיע רעשים של התנעה.

פשוט מנסה ומנסה ונישמעים רעשים כמוצ'וק כזה של התנעה אבל לא קרה כלום.

אני ראיתי איך ההאורות של תא הנוסעים פשוט מהבהב בזמן ההתנעה.

ניגשתי עוד בותו רגע שקרה לי לאחד החנויות לחלקי חילוף בעיר, שם הראיתי להם את המכסה של המנוע ואמר לי שיש כבל של החיבור ל"סטרטר" פשוט לא בא במגע טוב וצרייך לחזק את הבורג.

מה ניתן לעשות מכדי להעריך את המצב של הרכב?

האם "הסטרטר" צורך שיפוף רציני או חלק קטן בתוכו כמו סליל הצתה ?

כמה עלות של שיפוץ?

האם מומלץ ליקנות מפירוק?

בתודה .:?:

פורסם

עדכון.

אז היום הלכתי והחלפתי אאת ה"סטרטר" ברכב.

עלות התיקון היתה 350 שקל,כולל הרכבה.

חשבתי ליקנות את החלק עצמו ואז להתקין לבד את החלק.

נכון לאכשיו הכל עובד חלק.

מקווה שהבעיה לא תחזור על עצמה.

העיקר שיש לי אחריות 3 חודשים.

פורסם

סלח לי, אבל בחיים לא ראיתי סחיבה ארוכה כזו של תקלה , סחיבה מיותרת יש לציין.

הרי אמרו לך בפירוש שהתקלה תחזור , והנה היא חזרה.

יש לחסוך (להפחית מעלות תיקון ע"י עבודה עצמית), ויש לחסוך! (לא לתקן בכלל). עליך להבדיל בין השניים.

מה חשבת? שאם לא תתקן את הסטרטר אז הוא יחשוב לעצמו "טוב, הבעלים הקמצן שלי לא מתקן אותי , אז אני אתקן את עצמי" ?

יכול להיות שאז היית צריך רק פחמים, או בנדיקס (או שניהם). בסוף החלפת את כל הסטרטר, איפה החיסכון בזה?

אתה סתם מתעלל ברכב שלך, ועל תקלות שלא עולות הרבה כסף יחסית.

חבל.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני יודע שלאחר בדיקה,נאמר לי שעלות תיקון ה"סטרטר" הינו בסביבות 300 שקל לא כולל עבודה.

אכשיו תאמת הבנתי איך התיקון אמור לקחת והכנתי את עצמי למצב שבו אני יעשה זאת.

בסופו של דבר הבנתי שהחלפת "סטרטר" וטיפול במוסך הינו עבודה יותר נוחה.

אולי בעל המקום לחפלפים היה אומר לי שסטרטר עולה 300 שקל,ככה בסופו של דבר לתקן זאת לבד לפרק חלקים ולהפסיד יום עבודה ואולי את כל השבוע אז עדייף להשקיע קצת יותר.

תאמת אני מרגיש קצת שלא נגיד רימו אותי אבל למעשה נאמר לי שתיקנו את החלק כשלמעשה לא תיקנו.

למה לני שהביאו לי את החלק הקייים,העובד הביא "סטרטר אחר שלא היה תואם עם ההברגה.

בסופו של דבר יש לי אחריות וכל דבר קטן אני מגיע למוסך.

• תוכן חדש...