Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קניתי קליאו B שנת 99 לפני חצי שנה, כבר כשקניתי אותה אמרו לי שיש בעיה קלה בגיר ( הגיר מדי פעם היה קופץ) וצריך להחליף רינגים, דחיתי את הדבר עד היום, שבאמצע העלייה האוטו פשוט סרב להכניס הילוך והידרדר אחורה, אך כשהגעתי למישור, ההילוך נכנס רגיל, והצלחתי ליסוע רגיל, שאלתי היא האם זה עוד קשור לרינגים, (האם זה בכלל היה קשור לרינגים?) וכמה דבר כזה להערכתכם צריך לעלות?

פורסם

כמה קילומטרים עבר הרכב ?

כשאתה אומר "הגיר היהי קופץ" הכוונה להחלפת הילוכים במכה או לקפיצה מהילוך לניוטרל או למשהו אחר.

סתם לידע כללי, אין בגיר "רינגים", רינגים יש במנוע,

שיפוץ מלא לגיר אוטומטי ברכב שלך - באיזור 5000-6000 ש"ח (לא במוסך מורשה).

פורסם

דווקא יש רינגים, טבעות אטימה לבוכנות התיבה ולצירים ולזה כוונת המשורר כנראה.

לפתוח השרשור אני ממליץ לבצע חיפוש בנושא, דובר על התיבות של רנו ופיג'ו האוטו' רבות.

פורסם
כמה קילומטרים עבר הרכב ?

כשאתה אומר "הגיר היהי קופץ" הכוונה להחלפת הילוכים במכה או לקפיצה מהילוך לניוטרל או למשהו אחר.

סתם לידע כללי, אין בגיר "רינגים", רינגים יש במנוע,

שיפוץ מלא לגיר אוטומטי ברכב שלך - באיזור 5000-6000 ש"ח (לא במוסך מורשה).

הרכב עשה סה"כ 96000 ק"מ, הגיר היה קופץ מראשון לשני, ואם הייתי בולם מהר, אז הגיר גם כן היה קופץ בהורדת ההילוך, יש לך שם של מוסך אמין וזול(בסכום שאתה כתבת...), באיזור ירושלים? אם לא אז תן לי במקום אחר...

• תוכן חדש...