Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פורד קונקט לא מניע


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא בכל הרכבים,אך זה גם לא דבר נדיר,שימוש בסולר מאכות ירודה,וביצוע טיפולים שלא במועד,מקצרות משמעותית את אורך חיי המערכת.

אורן

 

האם החלפה יותר תקופה של מסנן סולר תשפיע לטובה או לא תשפיע בכלל?

הוראות היצרן - 50.000 ק''מ, האם כל 25.000 ק''מ עדיף?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הבעיה במסנני סולר זה לא המועד שצריך להחליף אותם אלא האם מנקזים מהם מים בטיפולים. מסנן סתום יגרום רק לבעיות זרימה אך לא לכשל של מרססים או משאבה, הרי אין בהם שסתום עוקף, אך במידה והצטברו בהם מים שלא נוקזו זמן רב הם בסופו של דבר יגיעו למערכת הרגישה של הדלק ויגרמו לנזקים.

פורסם

ל- DANIEL : אי אפשר היה לבדוק ההחזרות במרססים כי הרכב לא הניע. כמובן שבמוסך המורשה לא הציעו לבדוק המרססים כי ירויחו פחות אם ימכרו לי פחות מרססים.

שמרתי על המרססים הישנים. תמורת 100 ש"ח ליחידה יבדקו לי אותם משפצי המרססים אך כרגע לא נראה לי שיש טעם בכך. בכל אופן האם יש דרך לשמר אותם שלא יחלידו עד שאזדקק להם ?

תודה על הצעתך החשובה לנקז מים מהפילטר. לעשות זאת כל 10,000 או לעיתים תכופות יותר ?

פורסם

1. ניתן לבצע בדיקת עודפים גם כאשר המנוע אינו מניע בזמן התנעה.

2. את המרססיםניתן לשמור בשקית ניילון עבה ואטומה.

3. לבצע ניקוז מים דרוש כל טיפול תקופתי של הח' שמנים.

פורסם

DANIEL תודה על ההדרכה המקצועית.

בעת נסיונות ההנעה האחרונים הסרתי את צנרת ההחזרים וכלל לא יצא סולר מצינור ההחזר של המזרקים.

האם אפשר להסיק מכך על אופי התקלה במזרקים ?

×
×
  • תוכן חדש...