Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ונדליזם מצלמות מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את המצלמה היחסית חדשה אחרי היציאה לקרית אריה בכביש גהה לנוסעים לכיוון צומת מורשה?

היא מצלמת מעל 110 ועושה הרבה כסף למדינה שם.

כיסחו לה את הצורה, אני לא יודע אם עדיין היא מצלמת... מישהו מעוניין לבדוק? :D

Finger's gonna kill me.

פורסם
מכירים את המצלמה היחסית חדשה אחרי היציאה לקרית אריה בכביש גהה לנוסעים לכיוון צומת מורשה?

היא מצלמת מעל 110 ועושה הרבה כסף למדינה שם.

כיסחו לה את הצורה, אני לא יודע אם עדיין היא מצלמת... מישהו מעוניין לבדוק? :D

גדול 8)

פורסם

אני עובר מול המצלמה הזאת כל יום, שיבורך מי שביצע את העבודה.

אגב, היא ממש לא חדשה. היא הייתה באותו המקום במשך כמה שנים עד שיום אחד באו והורידו אותה. זה היה לפני שנה. אחרי חצי שנה כנראה החור בכיסי קופת המדינה התחיל לגרד אז החזירו אותה בדיוק לאותו מקום - כביש ישר כמו סרגל, 3 נתיבים, שדות משני הצדדים, בקיצור המקום האחרון שמועד לתאונות. :?

העיקר שהתוכנית של ליברמן הפאשיסט הזה היא להציב 180 מצלמות דרך חדשות בשנה הבאה. :shock: יצאת שפיץ בולדוג שכמותך. אני בטוח שאתה צוחק כל הדרך אל הבנק. :mad: העיקר שתוכל להתגאות בפרויקט המפוקפק שלך בזמן שכמות התאונות הקטלניות בארץ רק תעלה ותעלה. :evil:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
לא לרוץ ולא לריב!

בקרוב יהיו 300 מצלמות חדשות! זה מספיק לכווווולם!

הכינו את להביוריכם! :wink:

הקדמת אותי ב3 דקות.

אתה איש רע!!!

:lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
לא לרוץ ולא לריב!

הקדמת אותי ב3 דקות.

אתה איש רע!!!

אני? איש רע? תדע לך שאתה הראשון שקורא לי איש!

אגב, באותו נושא - את המעשה הטוב שלי עשיתי היום. בדרך לעבודה, על כביש שפירים-צומת סביונים (ליד אור יהודה) בנתיב שמולי עמדה בשוליים קארינה עם מולטנובה, בדיוק בקטע בן כמה מאות המטרים שבו מותר לנסוע 60 בכביש שלכל אורכו הוא 80. כמובן שהניידת הייתה מוסתרת כהלכה, ולהערכתי עשתה קופה לא קטנה. במשך הקילומטר - שניים הבאים היבהבתי קבוע עם האורות לכל רכב שבא מולי - בתקווה שהבינו את הרמז.

גם אתם עושים ככה? מקפידים לסמן לנהגים להזהר ממארבים?

אצלי זה מנהג קבוע - ואני ממליץ לכם לאמץ אותו. וגם לשים לב כשמישהו מהבהב לכם, שהוא לא טמבל שחושב שאתם צריכים להדליק אורות - אלא אולי מזהיר אתכם ממארב משטרה או מבעיה כל שהיא בהמשך הכביש.

פורסם
לא לרוץ ולא לריב!

הקדמת אותי ב3 דקות.

אתה איש רע!!!

אני? איש רע? תדע לך שאתה הראשון שקורא לי איש!

אגב, באותו נושא - את המעשה הטוב שלי עשיתי היום. בדרך לעבודה, על כביש שפירים-צומת סביונים (ליד אור יהודה) בנתיב שמולי עמדה בשוליים קארינה עם מולטנובה, בדיוק בקטע בן כמה מאות המטרים שבו מותר לנסוע 60 בכביש שלכל אורכו הוא 80. כמובן שהניידת הייתה מוסתרת כהלכה, ולהערכתי עשתה קופה לא קטנה. במשך הקילומטר - שניים הבאים היבהבתי קבוע עם האורות לכל רכב שבא מולי - בתקווה שהבינו את הרמז.

גם אתם עושים ככה? מקפידים לסמן לנהגים להזהר ממארבים?

אצלי זה מנהג קבוע - ואני ממליץ לכם לאמץ אותו. וגם לשים לב כשמישהו מהבהב לכם, שהוא לא טמבל שחושב שאתם צריכים להדליק אורות - אלא אולי מזהיר אתכם ממארב משטרה או מבעיה כל שהיא בהמשך הכביש.

עשיתי משהו דומה במפגש האחרון.

הייתי ראשון בטור של מכוניות וזיהיתי לפני ניידת סמויה בלאנטיס, הפעלתי איתות כפול לשניה, היה יפה לראות את האיתות הכפול עובר ממכונית למכונית. כולם האטו חוץ מנהג דייהטסו מסוימת שחתך שמאלה ועקף את כל השיירה כולל את הסמוי. היה בכלל מצחיק לשמוע "דייהטסו לבנה תעצור בצד" :lol::lol::lol:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לא רק אני מאותת לפני תמרורי עצור שיש שוטרים שמחכים אחריהם

לטרף שלא עצר עצירה מוחלטת ..

בפ"ת יש 4 צמתים כאלו מאויישים דרך קבע...

פורסם

מבחינתי מי שלא עוצר בעצור עצירה מוחלטת (גם אם לפעמים התמרור נמצא במקום אבסורדי למדי) שיקבל את מלוא הדין שמגיע לו. כנ"ל לגבי רמזור אדום.

• תוכן חדש...