Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בסירוס כלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים, היום הייתי אצל ווטרינר לצורך טיפול נגד פרעושים, והוטרינר הציע לי לסרס את הכלב.

יש לי התלבטות קשה, מצד אחד הוויטרינר צודק וצריך כי בתקופות בשנה הכלב פשוט בורח מהבית ולא מקשיב כלל. ומצב שני הוא עוד מעט בן 3 אני חושב שזה כבר מאוחר מידיי והוא הרי כבר טעם תענוגות המין אז עכשיו להרוס לו את זה נראה לי אכזרי מידיי.

עוד אני מפחד שאחרי הסירוס הוא יהיה חסר שמחת חיים כמו שהוא עכשיו, משתולל משחק, אוהב ומפונק בעיקר.

תנו דעתכים, בעלי כלבים מסורסים אשמח לשמוע כיצד הכלב שלכם הגיב.

תודה מראש, אלכס.

IMG_0019 (Small).JPG

:-) just smile
  • תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כלב לא חווה "תענוגות מין." זה לא בנאדם, זה כלב.

מי שכן חווה "תענוגות" זה כל הכלבים שננטשים בגלל התרבות מוגזמת וגומרים את החיים בכלביות של עמותות או ממזרק.

תסרס אותו.

התנהגותית זה יוציא לו את החשק לברוח מהבית אחרי כלבות מיוחמות ולהסתבך בקרבות עם זכרים אחרים. סה-טו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כלל לא בטוח.

ישנם לא מעט כלבים שאחרי סירוס הופכים לאלימים,תוקפניים ועצבנים.

יש להיתייעץ עם פסיכולוג כלבים בשילוב עם ווטרינר.

פורסם

פסיכולוג כלבים?...

אתה לא אוהב כסף?

זאת שטות גמורה , כלב מחונך ונבון לא בורח מהבית בתקופת הייחום ( חתול לעומת זאת כן , לא משנה מה תעשה , אלה אם הוא הומו.... ).

זה נכון שהוא נעלם לכמה שעות וסיכויי גבוה שהוא ילך מכות , אבל זה חלק מהחיים שלו.

כל עוד הכלב יודע להזהר בכבישים / לא נוטה לאכול רעל ולא בעל דימוי עצמי של " כל יכול " - הוא יחטוף קצת - יחטיף קצת וזה יעבור.

סירוס כלב לא תמיד עושה לכלב טוב , ברוב המקרים שאני נתקלתי , לא.

אם אתה חי במושב / קיבוץ - בכלל לא הייתי ממליץ.

ים

( 3 כלבים וחתול )

פורסם

רגע,

הכלב שלך נראה מעורב.

נתת לו לזווג כלבות רחוב? אתה יודע שבהמלטה יכולים להיוולד עד 10-12 גורים ? מי יטפל בהם?

סירוס מונע בעיות בריאותיות בעתיד, עשה זאת!

פורסם

לאבד את השמחת חיים הוא לא יאבד אל תדאג

יש סיכוי שהוא אפילו יהיה יותר נמרץ

לידע כללי, כלב מסורס משלם 43 ש"ח כלבת בשנה לעומת כלב לא מסורס שמשלם 130 ש"ח בשנה.

את התוצאות של הסרוס אתה לא תקבל מיד, רמת ההורמונים יורדת בהדרגה ולכן יקח לו איזה שנה עד להשלמת התהליך הפסיכולוגי של הסרוס מבחינתו.

הכלב שלי סורס לפני שבוע בדיוק בגלל שהוא פיטבול, אם לפני הסרוס הוא היה פושטק ופרחח, היום הוא עוד יותר. אומנם הוא לא נושך אבל הוא יותר שובב והוא יותר ערני לסביבה. במקרה שלי מרוב שהכלב עם דפקה עמוקה מאוד בראש (במובן הטוב של המילה), ביום שאחרי הוא פשוט השתולל בבית כרגיל ובגלל זה מראש הוטרינר ויתר על הצוורון ועשה לו תפרים פנימיים שנמסים אחרי כמה ימים. כמובן שההוראות היו להשאיר את הכלב במצב מנוחה עם כמה שפחות תזוזה בשבוע הראשון עם טיולים קצרים מאוד, בפועל חזרתי איתו ברגל מהוטרינר (חצי שעה הליכה) וכל הדרך החמור משך אותי כשהוא עוד מסטול מההרדמה.

מה שעוד נחמד זה שלא צריך להסתובב שעה בשביל הצרכים, בגלל שאין לו סיבה לסמן טריטוריה הוא בפעם פעמיים עושה את כל הפיפי שלו מה שמקצר את זמן הטיול.

ואחרי כל זה, בקטע הבריאותי, זה מפחית לו בעשרות אחוזים את הסיכוי לקבל סרטן בעתיד ועוד מחלות משונות שיש לכלבים.

שתדע שבמשך 10 ימים לאחר הסרוס כל יום הוא צריך לקבל צפורל בוקר וערב המיליגרם נקבע לפי משקל הכלב כמובן.

בסיום הכדורים צריך לגשת לוטרינר לבדיקה והוצאת התפרים. אלה 10 ימים שרצוי שהכלב יהיה בהשגחה כמה שיותר זמן כדי לעקוב אחרי אזור הניתוח לגבי תופעות של נפיחות וכ"ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מי זה אל באנדי?

והכיצד מתבצע הסירוס? האם לכלב לא יהיו אשכים כלל ולא יבדילו אם זה בן או בת?

פורסם

הסירוס שעושים בדרך כלל משאיר אותו בלי אשכים, אבל אני יודע שקיימים תותבים שאפשר לשים בשק במקום האשכים בזמן הניתוח, לא יודע אם זמינים בארץ.

לכלב שלי, רמבו זצוק"ל עליו השלום, לא היו אשכים כלל לאחר הסירוס, לא נראה היה שזה מפריע לו, והוא היה נמרץ מאוד עד גיל מאוחר.

אם הכלב לא גזעי, ואתה לא מתכוון להרבות אותו לצורך מכירת הגורים, סרס אותו, ויפה שעה אחת קודם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הייתה לפני שבוע , ביום שישי כתבה ביומן בערוץ 1 על כך שכלביות מפוצצות בכלבים נטושים.

אם היית רואה את הכתבה היית מבין שזה לא בא בחשבון לא לסרס.

אין שום קשר בין סירוס לחוסר שמחת חיים אחר כך , כלב לא מבין תענוגות מין וכל הדברים האלה.

הכלב שלי(זה שבסמלון) אשר ננטש במלחמה האחרונה בצפון סורס על ידי(וטרינר כמובן) ישר אחרי שלקחתי אותו.

בכל מקרה הוא עדיין נובח ומשתולל כאשר הוא רואה זכרים אחרים,כנראה בגלל שהאופי כבר נבנה אצלו - הוא בן 5.

בנוסף מה שהוטרינר אמר לך בקשר לזה שהוא יכול להעלם לשבוע,ויכול גם לא לחזור,

אם הוא מריח נקבה מיוחמת זה נכון.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
הבעיה שהכלב שלי חולה על האשכים שלו, הוא מלקק אותם כול היום, מה הוא יעשה עכשיו?
ימשיך ללקק את האזור. חוץ מזה, רק מקנאה כלפי זה שהוא יכול ללקק את האשכים ואתה לא, שווה לסרס אותו :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בהחלט חור בהשכלה

במקום לעזור ולהגיד אתה חש מר מבין גדול, אני בן 18 ולא יודע מה משמעות הביטוי או מי האיש שהזכרתם אז יכולת פשוט להסביר. זה שאני לא יודע את זה לא אומר חור בהשכלה, ואני בטוח שיש עוד המון כמוני שלא הבינו את כוונתכם בהודעה ההיא.

ימשיך ללקק את האזור. חוץ מזה, רק מקנאה כלפי זה שהוא יכול ללקק את האשכים ואתה לא, שווה לסרס אותו :)

:-), לא יודע אני רואה אותו מבזבז ביום כ 3 שעות על טיפוח האזור, הוא אצלו סטרילי לאללה, אם רק מישהו נוגע בהם הוא ישר מלקק ומחטא את המקום. אין סירוס שלא מוריד הכל? קשירת צינורית הזרע?

פורסם
במקום לעזור ולהגיד אתה חש מר מבין גדול, אני בן 18 ולא יודע מה משמעות הביטוי או מי האיש שהזכרתם אז יכולת פשוט להסביר. זה שאני לא יודע את זה לא אומר חור בהשכלה, ואני בטוח שיש עוד המון כמוני שלא הבינו את כוונתכם בהודעה ההיא.

אתה טועה, זה רק אתה.

• תוכן חדש...