Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות על רובר MG וכו'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק למי שיודע..!!!

מה ההבדל בינהם ..? MG/MGF/MGVVC במה זה מתבטא?

ראיתי במחירון לוי יצחק שהמחירון של VVC שנת 98 ידנית 35 אלף ושל MGF שנת 97 25 אלף נשמע לכם הגיוני????

(הם מוכרים אותם ב60 אלף!!)

יש לה מנוע מרכזי מזה אומר?

הם שותות דלק ?

יש להם שוק בכלל?(כי אמרו לי שרובר פרשה רגל אך ראיתי באתר "וואלה"שרובר העבירה את הזכויות לסינים זה התקדם מאז ?)

במקרה שאני יקנה את האוטו איך אני ידע שהגג אכן אטום /יבש /סדקים וכו....ואם במקרה שצריך להחליף גג מהיכן קונים ?וכמה עולה?

סליחה על החפירה ...

תודה מראש...!!!

פורסם
רק למי שיודע..!!!

מה ההבדל בינהם ..? MG/MGF/MGVVC במה זה מתבטא? VVC הוא דגם עם מנוע חזק יותר , לדעתי תזמון שסתומים משתנה .

ראיתי במחירון לוי יצחק שהמחירון של VVC שנת 98 ידנית 35 אלף ושל MGF שנת 97 25 אלף נשמע לכם הגיוני???? יצחק לוי בעצמו לא הגיוני

(הם מוכרים אותם ב60 אלף!!) מי זה הם ?

יש לה מנוע מרכזי מזה אומר? שהמנוע נמצא מאחורי הנהג , במרכז הרכב .

הם שותות דלק ? ושוקו וספרייט . בוודאי שהן שותות דלק .

יש להם שוק בכלל?(כי אמרו לי שרובר פרשה רגל אך ראיתי באתר "וואלה"שרובר העבירה את הזכויות לסינים זה התקדם מאז ?) , רובר לא פרשה , היא פשטה רגל , ונמכרה לאיש עסקים סיני , שמייצר מכוניות לשוק הסיני , תחת השם "רוואה" - דומה לרובר אבל לא .

במקרה שאני יקנה את האוטו איך אני ידע שהגג אכן אטום /יבש /סדקים וכו....ואם במקרה שצריך להחליף גג מהיכן קונים ?וכמה עולה? יקר ,להשיג גג לא קל , היום אין לרובר נציג רשמי בארץ , גם לטפל ברכב לא יהיה פשוט .

סליחה על החפירה ...

תודה מראש...!!!

סלחנו על החפירה .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...