Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגו' 1400 שנת 2001, האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

מדובר על רכב אוטומטי דגם ה XT

הייתי שמח לדעת תצרוכת דלק, תחזוקה, בעיות כלליות וכד'.

כל תגובה שתוכל לעזור לי להחליט תתקבל בברכה.

תודה מראש.

פורסם

לא שמעתי על דגם של פיז'ו בשם 1400, אבל אולי הם החליקו איזה רכב כזה מתחת לראדאר בשנת 2001 ולא שמתי לב :-P

צריכת דלק בינונית מאוד - מנוע עצל עם תיבה עצלה משמעם פחות מ-10 ק"מ לליטר ברוב המקרים.

תחזוקה - חלפים זולים יחסית, אין בעיות מיוחדות מלבד תיבה שמשיבה את נשמתה לבוראה לא הרבה אחרי 100000 ק"מ (ולפעמים לפני). חוצמזה - רכב נחמד מאוד, אבל אני ממליץ על ה-1.6 האוטומטית או להתפשר על ידני שיהיה חסכוני וחזק משמעותית. אה, ועדיף שתקנה 206, שמעתי שהיא טובה יותר מה-1400.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חשבתי שדי ברור שמדובר על מנוע 1400, וכן שכחתי לציין שמדובר על 206 :-o

בכל מקרה, על ידני ככל הנראה אין מה לדבר(מכוון שהרכב ישתמש לעוד נהגת והיא לא מעוניינת בידני)

אתה חושב שתצרוכת הדלק היא פחות מ 10 ק"מ לליטר?

ושוב מדובר על מנוע 1400 אמנם אוטומטי, אבל אני בספק אם היא תשתה פחות מ 10 ק"מ, תצרוכת הדלק מאוד חשובה לי

בואנ גיד שאם היא תעשה כ 11-12 ממוצע, אז זה בסדר גמור.

מה עוד יש להגיד עליה? אשמח לעוד תגובות..

פורסם

אני לא חושב, אני יודע. מניסיון ארוך עם רכב כמעט זהה (C3 עם מנוע 1.4 ותיבה אוטומטית - אותו מנוע, אותה תיבה, אותה פלטפורמה, אותו משקל בערך).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אז בתור בעל רכב דומה,

כמה ליטר נכנס במיכל מלא? וכמה ק"מ אפשר לעשות עם מיכל מלא?, אינדיקציה לא משמעותית, אבל פרט שיכול לעזור לי

לשקול את החלטתי לגבי תצרוכת הדלק, אני מדבר על משולב (עירוני ובין עירוני).

תודה מראש!

פורסם

אני לא זוכר כמה נכנס בדיוק (הרכב של חברה שלי). נניח סביב 45 ליטר, וכאמור ניתן לצפות לכ-400+ ק"מ למיכל בנסיעה משולבת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

לך על יאריס 1300 אוטומטית של טויוטה . מהנה כמעט כמו הפיז'ו . אמינה ואיכותית יותר , ואפילו קבלה ציון בטיחות עדיף קלות .

עלויות החלפים של פיז'ו 206 הן מהגבוהות בקבוצתה בעיקר רכיבים אלקטרוניים, כמו ידית וינקרים עם כל המכלול שעולה כ990 ש"ח . מכונית זו סובלת גם מגיר שלא חוצה בקלות את 130,000 הקילומטרים מבלי להזדקק לשיפוץ .

www.icars.co.il

• תוכן חדש...