Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B4 ידנית או... סטנדרט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר בדיקה ונסיעת מבחן בחרתי לקנות B4 חדשה. יש רק דבר אחד שעדיין לא סגור.... נסיעת המבחן היתה בדגם האוטומטי עם תיבת ההילוכים ה"בעיתית" לפי הביקורות. אין אפשרות לעשות נסיעת מבחן ברכב ידני. האם תיבה הידנית תתן לי את האופציה להנות בעוצמת המנוע? האם נהגתם בה? כל הערה מתקבלת בברכה. בתודה מראש!

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ת'שמע., יש לי קרוב עם הדגם הקודם (138 כ"ס) וגיר ידני. הוא עשה נסיעת מבחן על החדשה ולטענתו הרכב שלו עם גיר ידני מגיב טוב יותר. עד כדי כך שהוא תיאר את החדשה, על כל מאה וחמישים סוסיה - עגלה.

אינדיקציה קצת יותר מבוססת היא נתוני האצה ל-100. הנתון הרשמי של סובארו מדבר על שתי שניות תמימות הבדל במיאוץ לטובת הידני. זה המון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן... ובין שתי האינדיקציות יש סתירה מוחלטת אה?

הבעיה שסובארו טוענת שאין נסיעות מבחן לדגם הידני!!!!

(ו אני מעדיף אותו עם קיים שיפור בהתנהגות!!!):?

פורסם

תיקון קטן, לחדשה יש 165 כ"ס.

הידנית עדיפה משמעותית ואכן תוכל לנצל הרבה יותר טוב את המנוע, התיבה האוט' מיושנת יחסית ובעלת 4 יחסי העברה שמסרסים את המנוע.

אפשר להזמין B4 ידנית? מצרך כל כך נדיר בימינו, כל הכבוד ליבואנית סובארו!

פורסם
עכשיו יש לה 150 כ"ס.

וידני תמיד עדיף אם אתה לא נכה.

באתר מוטוקאר כתוב 165!

יש לה על התחת תג וכתוב 165 HP!

הידנית עדיפה בכל מקרה אם אתה לא עצלן.

פורסם

גדול!!! חשבתי שאני (בגיל 50) הינו המשוגע היחיד... טוב להיות באותה קטגוריה של סטודנטים וצעירים לא?

רק שיהיה במלאי.... מחר אדע!

פורסם
לפי המפרט טכני שנמסר לי בסוכנות, 150/6000

בחרתי ידנית, האם אוכל למכור אותה מתישהו?

אני קונה את הידנית של הקרוב. אחרי בתור יש לפחות עוד שני קונים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

משפחתיות גדולות עם גיר ידני הן דבר נדיר בארצנו. גם אצל הורי יש פאסאט 2002 ידנית. מהתעניינות במכירתה, הבנתי שעם מעט סבלנות יבוא "המשוגע" שיתן מעל המחירון.

Veni Vidi Vici

פורסם
משפחתיות גדולות עם גיר ידני הן דבר נדיר בארצנו. גם אצל הורי יש פאסאט 2002 ידנית. מהתעניינות במכירתה, הבנתי שעם מעט סבלנות יבוא "המשוגע" שיתן מעל המחירון.

הייתה לי A4 ידנית, 1.8, 1998, הייתי יד ראשונה.

במשך 9 שנים שהרכב היה ברשותי "רמזו" לי "מביני עניין" שצפוי לי קושי במכירה בשל הגיר הידני.

במשך כל אותו הזמן אמרתי להם שדעתי הפוכה והרכב יחטף בשל חוסר באקזמפלרים כאלה בשוק.

אתם יודעים מי צדק? אני - הרכב נמכר עוד לפני שהיה פתק על החלון שלו, בסכום כבד מאוד מעל המחירון הלאומי.

• תוכן חדש...