Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום עבור גרירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

לפני כ חודש עשיתי טיפול גדול ברכב אשר כלל החלפת מנוע - הובלתי את הרכב ע"י גרר ( גרירה כחלק מביטוח)

אחרי שבועיים התפוצץ צינור מים תחתון ונאלצתי להזמין גרר שנית.

הפעם נאמר לי כי אם זאת אותה התקלה אזי אני אצטרך לשלם 290 עבור הגרירה.

לאחר ששלחתי פקס עבור 2 הטיפולים ברכב,נאמר לי בחברת גרירה כי 2 הדברים קשורים , כי בעת החלפת מנוע היו חייבים להחליף צינורות ואם אני רוצה אני יכול לתבוע את המוסך - אך את 290 יחייבו אותי.

האם האנת זה שור ו יש להם עילה לחייב אותי ו מה עלי לעשות,אם למשהו יש הצעות

תודה מראש !!!

פורסם

מה היתצה התקלה? בכל מקרה, אם התקלה חזרה על עצמה, ולא החליפו לך את הצינור/ות הפגום/ים, יש לך עילה לתבוע את המוסך על רשלנות.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

בשביל להוכיח ששתי התקלות קשורות בינהן יש צורך להוכיח קשר נסיבתי.

אני לא יודע איך אתה מתכוון להוכיח אותו, קל וחומר שאני גם לא מבין על סמך מה חברת הביטוח שלך טוענת את הטענה הזאת (אלא אם הם מנסים את "שיטת מצליח").

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפני שחברת הביטוח/גרר באים אליך בדרישות,

כשהצטרפת להסדר קיבלת כתב שירות ובו מצויינים התנאים.

לרוב זה מצורף כנספח לפוליסה.

האם מצויין תנאי שכזה בכתב השירות ?

האם תנאי שכזה אינו מוגבל בזמן ?

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...