Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פיוניר 3550MP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלון, המערכת חדשה?

כן... :?

מישהו יודע אם ההתקנה של המערכת מסובכת או משהו? אני לא מדבר על הרמקולים וכו' רק על המערכת עצמה...

פורסם
אלון, המערכת חדשה?

מישהו יודע אם ההתקנה של המערכת מסובכת או משהו? אני לא מדבר על הרמקולים וכו' רק על המערכת עצמה...

למי שמבין זה בטח פשוט מאוד.

אם אני מבין נכון אתה מבקש הדרכה כלשהי?

פורסם
אלון, המערכת חדשה?

למי שמבין זה בטח פשוט מאוד.

אם אני מבין נכון אתה מבקש הדרכה כלשהי?

מן הסתם, אחרת לא הייתי מבקש, תודה...

פורסם
רציתי לדעת חסרונות ייתרונות והעיקר חוות דעת על Pioneer DEH-P3550MP

תודה :wink:

אחי , לי יש את ה-4550mp שזה דגם ממש דומה ואני מרוצה מאד ממנו .

כדאי לך :twisted:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בקשר לשלט יש לי את ה

cd-sr80אבל גם ה

cd-sr100

הם מאוד דומים ואיבדתי את התושבת של השלט ויש לשנייהם אותה תושבת ואני מחפש נואדות תושבת אחרת משהו יכול לעזור לי ?

how u doin?

פורסם

אין שם קטלוג ומחירים שלחתי שם :יצירת קשר" עם הבקשה שלי , נקווה שיחזרו אלי

אבל זה בעייתי כי אני כאילו מחפש חצי של משהו שלם ,

זה לא הולך בניפרד , אני צריך ליפול בפקס על משהו שנגנב לו או שנהרס לו השלט והוא לא צריך את התושבת , ואני לא מאמין שזה יקרה בקרוב אבל אני אמשיך לנסות ,תודה.

how u doin?

• תוכן חדש...