Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי גולף 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת לעצמי רכב ואתמול מצאתי גולף שנת 2000 מנוע 1600 שעברה 145000 ק"מ ועוד חודש אמורה לעבור טסט

יש לי כמה שאלות:

- זה רכב ראשון שלי, ואני מתכננת להשאיר אותו כמה שנים - עד כמה הוא מאבד מערכו כי נאמר לי שהמחיר נופל כל הזמן- זה נכון?

- לגבי הק"מ יש איזשהן בעיות שאופייניות לגולף בקילומטראז' הזה?אישה נהגה בו אז בהנחה שלא קרעו את האוטו...עד עכשיו חיפשתי רכב שעבר פחות רק שאני כבר לא בטוחה שזה כ"כ חשוב

- לגבי המנוע והדלק: אני אוהבת לנהוג-אוהבת שהרכב מאיץ כמו שצריך ושאפשר לעקוף איתו בכיף ,כלומר לא רוצה "עגלה" אבל אנ גם ממש לא "נהגת מירוצים" אז השאלה בעצם האם מנוע 1600 מספק את זה בגולף? אני גם לא רוצה אוטו ששותה דלק- זה פרמטר חשוב מאוד בשבילי..

- ולגבי הטסט. המוכרת אומרת שהיא השקיע ברכב לא מזמן במגנזיום וצמיגים חדשים אבל מכיוון שהטסט בעוד חודש היא מבקשת 2000 מעל המחירון - הגיוני?

פורסם

קודם כל אפשר למצוא גולפים מהשנתון הזה בהרבה פחות קילומטרים. כי 145KM זה לא קצת עוד בידיעה שאת הולכת להחזיק אותו כמה שנים טובות. לפי דעתי תחפשי לך עד 80-90 KM . סבלנות משתלמת.

מבחינת ביצועים , הידנית מספקת בהחלט, חסכונית ואמינה ללא בעיות מסוימות .

שורה תחתונה ,גלגלי מגנזיום הם לא עושים את האוטו.

ממומלץ להמשיך לחפש משהו שטופל במורשה ולא הרבה KM.

ואז שווה לתת מחירון.

ואגב, אם ידני, אז רק מגבר :-)

לא מעט נשים שאני מכיר מתעללות בקלאץ ובמוט הילוכים (מחוסר טאקט):-P

ay-ahzakot.co.il

פורסם

משנה ועוד איך (למרות שהייתי בטוח שרשמת ידני)

רכב לא מהיר בהאצות

תצרוכת דלק גבוהה יותר

ויש לשים דגש מאוד גדול על הגיר , כי שיפוץ/ החלפה זה דבר נורא יקר.

וגירים מסוג זה לא מחזיקים יותר מהק"מ המוזכר .

ay-ahzakot.co.il

פורסם

אתה מתכוון שב145K ק"מ סביר להניח שהגיר הולך?

אז מה בעצם היית מציע בגירסת הגולףך שנת 2000. כמו שרשמתי עד עכשיו דווקא התמקדתי בלאנטיס 2001 והיה לי אותה כחודש וחצי ולא הייתי אומרת שהיא מי יודע מה "סוחבת" וגן צריכת הדלק לא הייתה נמוכה במיוחד..

פורסם

תראי אני לא אומר שב150ק:מ פתאום הגיר נעצר. פשוט מאוד , בסביבות ה100ק"מ ויותר יש לו בעיות שמתעוררות ומגיעות עד כדי שהגיר יסיים את עבודתו. בעיות כמו למשל השהיות ודפיקות בין הילוך להילוך, גיר מחליק, זה גם נובע מהמחשב של הגיר מידי פעם.

כל האינפורמציה הזאת באה מניסיון כי אני עובד בחברת ליסינג שמחזיקה/ החזיקה לא מעט כלים כאלו שזה גם אאודי.

תראי זה גם עניין של מזל ואיך נסעו עם האוטו.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

200 מעל המחירון לכזה רכב, זה לא דבר מציאותי.

כמו שנאמר פה, גולף היא לא רכב נדיר בארץ (אלא אם מחשיבים את ה-R32:)) ואת יכולה למצוא אחת שעברה הרבה פחות קילומטרים.

לחבר שלי יש גולף ובעקיפות היא ממש לא "נותנת בראש" (אוטומטית), אבל היא גם לא רכב חלש כלל וכלל.

• תוכן חדש...