Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה.

אני הייתי ממש נעול על הרדיו דיסק של פנסוניק שהדגם הוא 5401.

הייתי בטוח שהוא נותן תמורה טובה לכסף שמשלמים עליו אבל אחרי חיפוש שהרצתי בפורום קראתי שהוא לא מי יודע מה.

אני גם ראיתי אותו מורכב על איזה רכב בתחרות סאונד האחרונה אתם יכולים לראות בסרטון.

השאלה שלי האם מישהו התנסה אישית עם הרדיו דיסק הזה והאם יש במחיר שלו רדיו דיסק יותר טוב.

תודה מראש.

יוגב.

פורסם

מהן התגובות השליליות שראית?

אני חושב שהדבר היחיד הבעייתי בו, זהוא מעט ישן. חוץ מזה מכשיר מצוין, שמציע אפשרויות טובות, למחירו.

לאחד מהמתחרים בקטגוריית SQ היה את המכשיר

יואב

יואב :arrow:

פורסם

מכשיר מצויין בשביל כמה שהוא עולה , אפילו יותר ממצויין .

פשוט יש אנשים עם מכשירי אלפיין ב 3 אלף שקל ופיוניר 880 שחושבים שהוא גרוע בגלל שאין לו highpass filter ואין אפשרות לחתוך את הקומפוננט בזמן אמת מהמכשיר , אוי לא ... צריך לעצור בצד ולכוון במגבר , זה יותר מדיי כנראה .

לסיכום תחסוך עוד 5 אלף ותקנה ECLIPSE חמוד .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לי יש התנסות עם ה- 5401, וגם עם ה- 5301 (שיש לי אותו)

אמרתי כבר בנושאים קודמים, אני מרוצה מהמכשיר, הוא נותן מענה למה שאני מחפש, החלטתי פנסוניק בגלל ההמלצות פה בפורום ואני שמח שהחלטתי ככה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אה בסדר תודה לכל העונים אני כנראה ילך על המכשיר הזה .

הרצתי חיפוש שבו רשמו שיש לו איכות בנייה נמוכה פנל ישן ולא יודע מה אז אמרתי אולי יש קאטצ' במחיר הזה כי אני מהתחלה רציתי אותו .

מסתבר כנראה שהוא מכשיר טוב ואני ילך עליו.

מישהו מכיר אולי איזה מקום שמוכר בזול חוץ מהחנות בזאפ .

אני יום חמישי בחיפה , וכנראה שבוע הבא באילת .

אם מישהו מכיר במקומות האלו חנויות שמוכרות את המכשיר הזה אני ישמח לשמוע פרטים.

ד"א גם יד שנייה יכול לבוא בחשבון.

יוגב.

פורסם

יש באוטו'ס חיפה , תראה לו שבזאפ זה עולה 750 הוא יעשה לך ב 800 כנראה .

בכל מקרא זה זול , אני קניתי אותו לפני 6 חודש ב 1000 ועדיין רשווה כל שקל .

מכשיר מצויין , יציאות 5V , כל הפונקציות , ואיכות אודיו מצויינת פלוס .

אפילו מישהו בקטגוריית SQ במפגש היה עם זה ...

עכשיו תשאל כמה היו עם פיוניר ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

וואלה אז אולי שאני יבוא אליך אני יקנה גם את המכשיר.

אין אפשרות לקנות את זה במחיר יותר זול איפשהו. , או אפילו יד שנייה?

ופיוניר כנראה שאני לא יקנה זה עדיפות 4 שלי.!

אבל סתם מתוך סקנות כמה פיוניר היו שם.?

פורסם

תגיד, שאלה כללית. בקניית מכשיר HU - אחד הפרמטרים החשובים זה נוחות שימוש.

אתה ראית בעצמך את המכשיר - באופן פיזי, שיחקת בתפריטים, ראית איך הוא נראה וכו'? כי לדעתי זה חשוב מאוד, כדי שתדע האם הHU הזה מתאים לך אישית ואתה מסתדר איתו, והתפעול שלו אינטואיטיבי לך.

זה נכון שהוא מכשיר טוב ומומלץ, אבל הכי חשוב שהוא יתאים לך. ממליץ בחום להתרשם באופן פיזי מהמכשיר תרם הקנייה.

פשוט מהתגובות שלך נראה כאילו בחיים לא ראית אותו במציאות, זה הכל.

נ.ב - אני למשל תיכננתי על כמה מכשירים ופאנאסוניק הייתה אופציה חזקה מאוד (5401 או 7401, בזמנו), ועל הנייר הם נראים מצויין, אבל אחרי שראיתי אחד בעיניים שלי - ממש לא התרשמתי וירדתי מזה. מקרה דומה - התרשמות פיזית ממכשיר הקלריון 775 - גם כן לא הרשימה אותי, למרות שהפוטנציאל שלו הוא אדיר. יש כמה דברים שלא עושים לי את זה בHU - אחד מהם, ווליום לא רוטורי.

יואב

פורסם

אתה צודק ובגלל זה אני שואל אנשים שמבינים יותר ממני בקטע הזה.

בב"ש קשה מאד לראות את המכשיר הזה בתצוגה של חנות כלשהי ואני לא יודע איפה אפשר לראות אותו בכלל בתצוגה כי הוא לא נפוץ.

בקשר לנוחות שימוש לפי התגובה שלך אני מבין שהוא מסובך.

אני לא אחד כזה שמסתבך עם מכשירים זה לא הקטע שלי לשחק עם המכשיר אני נותן לבן אדם מקצועי שיושב איתי ברכב (דוד שלי) וסומך עליו בעניין הכיוונים ואני לא נוגע לזה כי לי ולו יש אותו צורה של שמיעה לשתינו יש אותו טעם.

אין לי בעייה לקרוא בחוברת שימוש של הרדיו דיסק אני לא אחד כזה שיאלה מתקין ונוסע.

יוגב.

פורסם

חס ושלום, ממש לא התכוונתי להגיד שהוא מסובך לתפעול. פשוט אמרתי שכדאי שתבדוק בעצמך האם השימוש בפונקציות היומיומיות מתאים לך.

למשל, גם אם המערכת מכוונת פיקס, פתאום מגיע לך שיר עם יותר מדיי בס או איזה LED ZEPPELIN ישן, בלי באס בכלל. במקרה כזה תרצה נגיד להוסיף טיפ טיפה באס, או להוסיף מעט עוצמה בסאב. לכאלה דברים אני מתכוון - דברים יומיומיים ולא התעסקות עם קרוסים וכו'.

זה סבבה להתייעץ ולסמוך על דעה של אנשים שמבינים בתחום. אבל בסופו של דבר, אתה תשתמש במכשיר, לכן עליך לוודא שהוא מתאים לך ולא לכל אותם המומחים (בלי שום זלזול).

בהצלחה, יואב.

פורסם

יואב תודה רבה לך אני הבנתי אותך ואתה צודק פשוט רציתי לשאול כי קראתי בטופיק ישן פה שהוא מכשיר לא כ"כ איכותי.

פשוט אין פה באיזור הדרום את הרדיו דיסק הזה איפושהו שיש תצוגה וכו...

הייתי מאד שמח לראות ולשמוע ולהתרשם ממנו אצל מישהו אבל הלוואי שיכולתי.!

פשוט התקציב שלי למכשיר הוא דליל עד גבול ה-800 ואפילו מחפש בפחות למי שיש יד שנייה, בגלל זה אני כ"כ רוצה אותו .

ואני בקרוב קונה מגבר הייפוניקס 6406 בשבוע הבא וקומפוננט והמכשיר שיש לי עכשיו הוא ממש אבל ממש מעפן של ג'יביסי ישן ואני כבר כל כך רוצה לשמוע טוב ואיכותי ואני רק רציתי לוודא שהמכשיר הזה יתן לי את התמורה המלאה לכספו.

ד"א מה הוולט שהיציאה מהמכשיר נותנת.?

אמרו לי שזה יציאה יותר חזקה למגבר שזה יותר איכותי .

תודה מראש על כל התשובות (גם על אלה שלא קשורות)

יוגב.

פורסם

מכשיר מצויין , יציאות 5V , כל הפונקציות , ואיכות אודיו מצויינת פלוס .

אפילו מישהו בקטגוריית SQ במפגש היה עם זה ...

עכשיו תשאל כמה היו עם פיוניר ?

כבר ענו על זה, אכן 5V זה יתרון. ושוב, שהו מכשיר מצוין לתקציבו.

יואב

פורסם

סבבה תודה רבה לכל מי שעזר לי בזה.

ושוב אם מישהו מוכר את המכשיר מייד שנייה או רוצה להשתדרג שידבר איתי.

יוגב.

• תוכן חדש...