Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 207, גרועה עד כדי כך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מוסכניק יכול לתת חוות דעת על רכב שהוא מעולם לא ראה?

מחבר של הדוד של השכן, שיש לו סובארו DL, אז הוא אמר לא להתקרב לצרפתיות, כי הן אוכלות מוסך

:-o, ובכלל, רק יפני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי לך על זה (אם אתה אוהב את הרכב) לפי מה שאני הבנצי יש לך דיל טוב מאוד.

לפי מה שאני קראתי וראיתי אתה תהנה איתה בפניות (אם זה מה שתרצה) בגלל שילדה מעולה.

מאחור דווקא יש מרווח מעולה (ביחס למתחרות). אבל הדבר הכי חשוב הוא שאם אתה אהבתה אתה הרכב אז לך על זה ואל תקשיב לאחרים (זה מה שאבי עשה לפני כמה שנים עם bx )

פורסם

אישית אני מאוד אוהב צרפתיות בכלל ופגו' בפרט.

היה לנו 104,205,309, 206, 307 (פעמיים).

במקומך לא הייתי חושש מבעית אמינות- אולם על הנייר יש באמת עסקאות שנותנות תמורה טובה יותר - עיין ערך סוויפט ומאזדה 2.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפי דעתי כל רכב חדש הוא חדש והוא לא מתקלקל ב5 שנים הראשונות אז לא נראה לי יש מה לדאוג

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

לא מתקלקל ב-5 שנים הראשונות? אתה אופטימי (וזה כי אני לא רוצה להשתמש במילה חריפה יותר).

תשמע, לובינסקי מעניקים 4 שנים אחריות, כנראה שאחרי זה כבר הרכב יעבור האלה.

מה שכן אתה צריך לקחת בחשבון 3 דברים:

1. תעשה כל מה שאתה יכול על מנת להמנע מהתקנות חשמל מקומיות (אזעקות, קודנים, דיבוריות, מערכות, חיישני חנייה ושטויות כאלו) צמצם למינמום ההכרחי. תעשה הכל דרך היבואן, כי אחר כך שיבואו בעיות החשמל לא יטרטרו אותך ממקום למקום.

ואם אפשר לקבל הכל מקורי מהחברה (הכוונה הותקן בצרפת ולא בארץ) זה שווה את התוספת. רוב התקלות של הרכבים הללו נובעים מהתקנות לקויות, משום מה היפניות שורדות טוב יותר את החאפריות בהתקנות.

2. קח בחשבון שייתכן בהחלט מצב בו לרכב החדש תהיה בעיה כזו או אחרת ותצטרך להכנס איתו למוסך (אני לא אומר שזה ייקרה כל יומיים, ואני לא אומר שזה לא יכול לקרות גם אצל טויוטה, אבל סטיסטית הסיכויים כאן גדולים יותר), זה לא נורא, זה כנראה יסודר ויטופל או ייתכן מאוד שזה לא ייקרה בכלל, אבל זה אפשרות - ככל שתקפיד יותר על סעיף מס' 1, כך ייקטנו סיכוייך להתקל בסעיף מס' 2.

3. תיבת AL4 היא תיבה נוראה, אני חושב שרק 2 כתבי רכב, מנכ"ל פיז'ו ועוד מישהו שכותב כאן בפורום מסתדרים איתה, כל שאר העולם שונא אותה. עבדתי משך זמן רב בחברת ליסינג, היו איתה הרבה בעיות ב- 307, פרט לזה שהיא נוראה לנהיגה, באמת.

תעשה נסיעת מבחן תראה שאתה מסתדר איתה.

פורסם

בניגוד לדעתו המלומדת של הכותב הקודם, דעתי היא שבהתנהגותה, ה- AL4 היא אחת התיבות הטובות שבנמצא.

היא מדמה התנהגות של נהיגה בגיר ידני, ולכן קשה לתפיסה על ידי העם היושב בציון, שגדל והתחנך על תיבות אוטומטיות טפשות המיועדות לשוק האמריקאי - אבל זה ממש לא עושה אותה גרועה.

להיפך. מי שבאמת מבין מה היא עושה ולמה היא עושה את זה, לא יכול שלא להתפעל ממנה.

האחרים, אלה שמבחינתם תיבה צריכה לשכון בהילוך רביעי תמיד, ולעשות קיק-דאון רק אחרי לחיצה על דוושת התאוצה, יחושו מבולבלים, ויציפו את הפורומים בקביעות נחרצות ובלתי מתפשרות שמשקפות בעיקר את הפרספקטיבה הצרה שלהם.

פורסם

הכל עניין של תדמית, התדמית של מאזדה 2 מצוינת ושל ה-207 פחות.

התחושות לא מבוססות על כלום פרט לפסיכולוגיה, מדובר ברכבים חדשים והאמינות שלהם טרם נבחנה.

המכונאי שלא המליץ על ה-207 , כנראה שלא טיפל ב-207 ואני בספק אם הוא ראה אותה.

הגיר האוטומטי AL4 לפי דעתי טוב, החסרון הוא שהוא בעל 4 מהירויות בלבד(רק ברכבי VW במנוע ה-1.6 הגיר האוטומטי בעל 6 הילוכים).

החסרון של ה-207 זה המחיר היחסית גבוה.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות!

קבעתי נסיעת מבחן על ה207. הכי קרוב שהיה להם זה ביום רביעי הבא.

נבדוק את העניין.

האמת שחשבנו גם בכיוון של המגאן האצ'בק והC4 (טוב לא אני חשבתי האמת, אלא אבא שלי), אבל בינתיים ה207 בעדיפות ראשונה (נראה מה יהיה בנסיעת המבחן).

קראתי המון דברים טובים על האוטו באתרים מחו"ל, וגם פה בכמה תגובות.

אמינות קשורה גם באיך שמטפלים באוטו - אם תזניח - מן הסתם שזה יחזור לך בהפוכה. וזה יהיה כואב.

נהיה חכמים יותר בשבוע הבא לאחר נסיעת המבחן

תודה :-D

עריכה:

אהה, ותודה למי שערך את הכותרת, באמת התכוונתי לבקש זאת :)

8)
פורסם
בניגוד לדעתו המלומדת של הכותב הקודם, דעתי היא שבהתנהגותה, ה- AL4 היא אחת התיבות הטובות שבנמצא.

היא מדמה התנהגות של נהיגה בגיר ידני, ולכן קשה לתפיסה על ידי העם היושב בציון, שגדל והתחנך על תיבות אוטומטיות טפשות המיועדות לשוק האמריקאי - אבל זה ממש לא עושה אותה גרועה.

להיפך. מי שבאמת מבין מה היא עושה ולמה היא עושה את זה, לא יכול שלא להתפעל ממנה.

האחרים, אלה שמבחינתם תיבה צריכה לשכון בהילוך רביעי תמיד, ולעשות קיק-דאון רק אחרי לחיצה על דוושת התאוצה, יחושו מבולבלים, ויציפו את הפורומים בקביעות נחרצות ובלתי מתפשרות שמשקפות בעיקר את הפרספקטיבה הצרה שלהם.

צודק , אני מחזיק בדבריך.

הבעיה היא שעם ישראל לא סבלני לא רק בתיבות הילוכים צרפתיות אלא גם בדברים אחרים.:-o

אומנם היא אולי פחות אמינה מתיבה רגילה ו"טיפשה" אבל מי שיודע ומבין ונוסע בנימוסים התיבה הזו מעולה.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

ועוד דבר קטן:

היצרן מרצדס אימץ את הרעיון של התיבה הזו על הגיר 7G טרוניק החדש.

אומנם יותר מתוחכמת וחלקה , אבל בדיוק אותו הרעיון.

ay-ahzakot.co.il

פורסם
אני מתעקש שלא תשאל לי שאלות בדיון :lol:

אם תרצה יש לי כמה לינקים לreviews על שלל סוגי ה207.

רק תגיד :lol:

גם אני מתעקש ולא עוזר לי...

Reviews יש בלי סוף, אבל את רוני והטעם שלו אני מכיר ועליו אני סומך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה, אבל לצערי לא נהגתי על ה-GT, רק על ה-1.6 האוטומטית. ה-GT נשמעת כמו מכונית מעניינת למדי (בעיקר אם בקרת היציבות כן מתנתקת) ואני מקווה שיצא לי לנהוג עליה בקרוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...