Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 207, גרועה עד כדי כך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לסוכנות פג'ו וסיטרואן בירושלים, אהבתי את ה207.

הבנתי מקריאה באינטרנט (ולאחר מכן גם בפרוספקט של הרכב) שהמכונית יוצרה בשיתוף פעולה בין פג'ו בBMW.

אני לא אאריך במילים, בקיצור:

אהבתי את האוטו, יש גם מאין דיל כזה שאם אתה סוגר את העסקה עד יום שישי הזה אתה מקבל את הרכב ב5% הנחה.

זאת אומרת שאני יכול להוסיף צבע מטאלי וג'אנטים מהחברה, ולהוציא את הרכב במחיר זול יותר מהמחיר ה'מקורי' של הרכב..

אבל, לאחר דיבורים עם כמה חברים (אחד מוסכניק לשעבר, אחד בעל פג'ו CC כלשהי בשנתיים האחרונות), התברר לי שיש לאוטו שם ממש רע.

המוסכניק אמר לא להתקרב לאוטו, החבר שהייתה לו הCC אמר שכל שבוע האוטו היה בתיקונים.

מה ידוע לכם?

עזרה :oops:

ואם זה לא מתאים לפורום אז אנא להעביר לפורום המתאים... תודה :)

8)
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור בעלים של פיג'ו, ועוד ישנה(מודל 92) לא נראה לי שיש ביסוס לטענות על ה"אמינות הצרפתית" מכל ה"מומחים" האלה, ובמיוחד כשמדובר על רכב חדש מהחברה לדעתי אין שום סיבה לדאגה-אהבת? תקנה.

פורסם

אני לא יודע מי החברים שלך, ואיך הם נוסעים על הרכבים שלהם/מטפלים בהם, אבל אצלנו במשפחה עברו 3 פג'ו, וכרגע יש 2.

וכל עוד מטפלים ברכב כמו שצריך לא יקרה כלום.

החבר מוסכניק שלך כנראה לא מבין כלום, וחבר שלך עם הCC פשוט כנראה נפל על אקזמפלר רע/ הבעלים הקודמים לא טיפל באוטו כמו שצריך.

לדעתי ה 207 מאוד חביבה+ מנוע בשיתוף עם במוו, שעליו שמעתי ביקורות טובות מפורומים בחול.

תעשה נסיעת מבחן ותראה אם היא מוצאת חן בעיניך, ועל תקשיב לכל אלה שאומרים ביקורות גרועות על פג'ו בכללי.

גם אני הייתי פעם מהעדר שחשב כך בגלל שמועות, ועכשיו יש לנו במשפחה 206 1600 אוטו', 205 TOP XRI, והייתה 206 XS ידנית עד מלפני חצי שנה.

פורסם

מה החברים שלך או שלי יודעים על 207 שזה רכב חדש?

אם אהבת את הרכב והתחברת אליו, אז לך על זה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ה-207 היא מהקטנות הנעימות ביותר לישיבה ונסיעה. מבפנים היא נראית מכובדת ואיכותית (ברוב המקרים), נוחות הנסיעה והתנהגות הכביש טובות. המנוע אולי טוב אבל המשקל של הרכב והגיר האוטומטי (AL4) פוגעים בביצועים - מאזדה 2 או סוזוקי סוויפט מהירות יותר, למשל. הבטיחות מצוינת, האבזור טוב, הממדים החיצוניים גדולים אבל הפנים צפוף מאחור (אם כי מרווח מלפנים). תא המטען סביר בהחלט. המחיר יקר - ברמה של חלק גדול מהמשפחתיות. למי שמחפש קטנה איכותית זו אופציה מעניינת, גם אם לא חפה מבעיות.

206 CC זה אוטו אחר לגמרי, ותן לי לנחש שרוב הבעיות היו קשורות לגג הנפתח. עם זאת, ה-207 כנראה התקלקלה פעמיים כשהייתה במבחן דרכים אצל YNET - בצע חיפוש אצלם באתר ותראה בעצמך (הבנתי שהתקנות מקומיות עלולות לגרום לכך).

לעוד פרטים - שאל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הפנים צפוף מאחור (אם כי מרווח מלפנים)

צפוף מאחור ביחס לאיזה רכב?

ידידה שלי החליפה את ה-206 שלה ב-207 - מישיבה מאחור בשתיהן ניתן לראות כי המרווח לראש גדל ובנוגע לרגליים לא הרגשתי שינוי לרעה.

פורסם

לא עשיתי השואה ישירה בין ה-206 ל-207, אבל אם אני זוכר נכון בזמן ההשקה שלה נכתב על כך שהמרחב מאחור נעשה אפילו קטן יותר, למרות שממדי הרכב גדלו.

"צפוף מאחור" נאמר באופן יחסי לשני דברים. הראשון הוא ביחס לממדי הרכב החיצוניים ולבסיס הגלגלים, והשני הוא ביחס למכוניות סופר-מיני אחרות. קליאו, פונטו, יאריס, מאזדה2, סוויפט - כולן ועוד רבות, מרווחות יותר מה-207 מאחור. למי שמסיע מעט מאוד מאחור זה בוודאי לא יהיה קריטי, והמרחב מלפנים מכובד בהחלט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה לכולם על התגובות...

sronis,

קראתי את הכתובת בYnet, וקצת מוזר לי.. קראתי בעוד אתר-שניים ישראלים ויש ביקורות טובות על המכונית (פלוסים רבים לעומת מינוסים מעטים).

כנ"ל גם מביקורות שקראתי באתרים מחו"ל.

בקשר לשאר התגובות, אני לא הייתי הכי ברור-

המוסכניק אמר לא להתקרב לפג'ו בכלל , ולא "אל תתקרב ל207" בפרט.

זה אולי היה נראה כך מאופן הכתיבה .

אבל אני לא יודע.. אני אהבתי את האוטו, הדיל הזה שיש שם השבוע דיי מדבר אליי (בלי קשר לזה שאהבתי את האוטו, במקרה נפלתי על 'הדיל')..

ומחו"ד שקראתי באתרים דווקא נראה לי שזה האוטו.

אני לא מחפש מכונית מירוץ,

מחפש :

1 בטיחות. רכב בטוח. (יש מישהו שחולק על כך שה207 היא מכונית בטוחה?)

2 שיראה טוב, צעיר.(על טעם וריח........, אבל באמת תסכימו איתי שה207 נראית טוב מאד 8) )

3 שיסחב בעליות של ירושלים :lol:8)

4 אמינות.

האמת ש4 (אמינות) אמור להיות במקום השני לאחר בטיחות.

אבל לפי חוות דעת בישראל עושה רושם שהרכב 'על הפנים'. אע"פ שהוא עוד צעיר במחוזותינו.

ומדברים שקראתי בחו"ל (וגם מכמות הפג'ו ה'וותיקות' שאני רואה על הכביש, ונוסעות כמו גדולות [בין היתר 1 שייכת לבן דוד שלי, 92', מלכה. :) ] אני לא מבין על מה המהומה.)

האמת שהדבר היחיד שלא נראה לי, זה הגיר AL4 (שאני לא מבין גדול בתחום). קראתי עליו דברים רעים, ודברים טובים.

אפשר חידודים בנושא הגיר? והאם הוא באמת עד כדי כך גרוע?

תודה מראש, והמשך יום ושבוע טוב :)

אלון.

עריכה:

אה רוני,

בקשר לנוסעים...

בדרך כלל או שאני לבד, או עם עוד בנאדם אחד.

במקרה הכי גרוע?

נהג + 2.

8)
פורסם

כל עוד אין לך רתיעה מוחלטת מהמותג, עוד ניתן להציל אותך, לך על זה, נראה שאתה דווקא מאוד אוהב את האוטו, לדעתי תפסיק להקשיב לאנשים שמנסים להוציא לך את הרוח מהמפרשים, אל תשכח שיש לך אחריות על האוטו אם אתה כל כך מפחד, וכנראה שאין לך ממה לפחד.

פורסם
כל עוד אין לך רתיעה מוחלטת מהמותג, עוד ניתן להציל אותך, לך על זה, נראה שאתה דווקא מאוד אוהב את האוטו, לדעתי תפסיק להקשיב לאנשים שמנסים להוציא לך את הרוח מהמפרשים, אל תשכח שיש לך אחריות על האוטו אם אתה כל כך מפחד, וכנראה שאין לך ממה לפחד.

החתימה שלך דווקא מרתיעה אותי :lol:

8)
פורסם

עזוב, ה 207 לא בשבילך, לך על מאזדה 2, סיריון , סוויפט.

החברים, המוסכניק, כל יודעי הדבר אומרים לך שפיגו זה לא טוב, למה ללכת נגד הזרם ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מניסיון של 3 שנים עם AL4:

הגיר עבר 2 שיפוצים בגלל 2 תקלות שונות ב 50000 ק"מ, אבל אצלי הוא מותקן ברכב כבד במיוחד (פיאט אוליסה) עם מנוע דיזל וניתן לצפות לאמינות הרבה יותר טובה במכונית קטנה.

4 הילוכים בלבד - חסרון. ממיר מומנט ננעל כבר מההילוך השני - יתרון.

העברת הילוכים חלקה ונעימה, לא זריזה כל כך בקיקדאון אבל כאשר התיבה הזו מורידה הילוכים בזמן האטה היא ממש קוראת מחשבות, מדהים!

גם התכונה של שמירה על הילוך נמוך בירידה תלולה מצויינת.

פורסם

כרכב, הפג'ו 207 הינה אחת הטובות בקבוצתה.

יתרונות: איכותית, מנוע חדיש פינוק צרפתי.

חסרונות: גיר מסרס, ויקרה ביחס למתחרות!

כחבילה, ה- 207 פחות כדאית ביחס למתחרות עקב מחירה הגבוה (מידי), בצמוד למשפחתיות קומפקטיות לא פחות טובות, כגון יונדאי I30, מזדה 3 טויוטה קורולה ועוד....

אני הייתי בוחר בסוויפט/מזדה 2 בהתאם לנסיעות מבחן והתרשמות.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...