Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת תושבת מנוע ב306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשנה הוחלפה אצלי ברכב (306 1.8 99') תושבת המנוע העליונה.

כנראה ששמו לי תושבת באיכות לא הכי טובה שיש כי היא שקעה, וכל הרכב רועד.

בתמונות ניתן לראות לפי הסימנים על הפח בבית התושבת שהיא שקעה (חץ כחול).

נראה כאילו זה דיי פשוט להחליף את התושבת ע"י פירוק 4 ברגים (מוקפים בעיגול), ולכן אני מעדיף לעשות את זה בעצמי.

האם יש עוד משהו בתהליך ההחלפה שאני צריך לדעת עליו, או האם ההחלפה של התושבת פשוטה כמו שנראה?

תודה,

רועי.

IMG_1285 (Medium).jpg

IMG_1286 (Medium).jpg

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• ספונסר פורום
פורסם

לא כלכלך פשוט,אך גם לא כלכך מסובך.

יש לתמוך את המנוע מלמטה,לשחרר את האומים,להוציא את התושבת אלומיניום,להבריג החוצה בעזרת פטיש ואיזמל את התושבת הישנה,ולהרכיב הכל בחזרה.

אורן

פורסם

לשים מתחת למנוע ג'ק ועליו חתיכת עץ בצד הקרוב לתושבת. ולהרים מעט.

רצוי לא להרים באמצע הקרטר אלא בקצה.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שלום.

קל להחליף את התושבת.

אבל שים לב .

א] לדעתי מי שהחילף את התושבת בפעם האחרונה לא החזיר פחית למקום. היכן שסימנתה בחץ אמורה להיות פחית בצורת האות

U שמורכבת מתחת לתושבת וממלה את הרווח ביין התושבת לקיר המסומן

ב] אם אני לא תועה בה 306 התושבת מיתפרקת בלי פטיש ואיזמיל יש אום מלמטע והגישה היא דרך הכנף ליד הבולם.

ג] לא בלוק ולא בטיח חייב ג'ק + קרש.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• ספונסר פורום
פורסם
שלום.

קל להחליף את התושבת.

אבל שים לב .

א] לדעתי מי שהחילף את התושבת בפעם האחרונה לא החזיר פחית למקום. היכן שסימנתה בחץ אמורה להיות פחית בצורת האות

U שמורכבת מתחת לתושבת וממלה את הרווח ביין התושבת לקיר המסומן.

ישנה פחית,תסתכל טוב,אליה מחוברות 2 תושבות הגומי הקטנות,פשוט התושבת שקעה

ב] אם אני לא תועה בה 306 התושבת מיתפרקת בלי פטיש ואיזמיל יש אום מלמטע והגישה היא דרך הכנף ליד הבולם.אתה טועה,ב306 אין אום מלמטה,התושבת יושבת מעל השילדה ובינהם עוברים צינורות מזגן.

ג] לא בלוק ולא בטיח חייב ג'ק + קרש.

בברכה בני ל.

אורן.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ההחלפה דומה גם במנוע 1.6? (שמתי לב שבתמונה זה 1.8 או שאני טועה) אפשר להישתמש בג'ק של הרכב? התושבת יוצאת בקלות או שצריך פטישים וכל מני דברים בשביל להוציא?

• תוכן חדש...