Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו חזר כבר ויכול לספר ליושבי הבית על התחרות ?

איך היה?

מי ניצח ?

קצת תמונות?

אולי אפילו סרטונים ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

היה ממש כיף נהניתי מכל רגע.

ממה שאני זוכר ב SPL באץ לקח מקום ראשון.

היה ממש כיף ומהנה מקווה לעוד מפגשים בסיגנון.

פורסם

באץ ראשון, אלי סאונדמן שני, תמיר א. שלישי, אחי\אני רביעי (אם אני לא טועה, איתמר תקן אותי) :oops::-(

אבל מה? היה המוןןןןןןן באס, היה ממש כייף. עד לפעם הבאה (עד אז יהיו המון הפתעות).

יאללה תעלו תמונות וסרטונים (ויש המון!), היה ממש אירוע טוב, כן ירבו!

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה זה עם ה Fi Q ? והגעת עם זה למקום רביעי ? וואו מעניין מה היה להם במקום ראשון שני ...

מה בקשר לתחרות SQ ? :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
אתה זה עם ה Fi Q ? והגעת עם זה למקום רביעי ? וואו מעניין מה היה להם במקום ראשון שני ...

מה בקשר לתחרות SQ ? :)

חבר'ה נפתח שירשור רישמי בקשר למפגש תחרות. להגיב שם. וכן זה אני, ומה אני יגיד לך, האוטו שלי פשוט עף, אבל זה לא הספיק (באחד המפגשים מקווה שתבוא ואני יראה לך :-)).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...