Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תם עידן הסגריות בברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען האמת לא חשבתי שיאכפו את החוק החדש , אבל אתמול גליתי שדווקא בעלי הברים מקפידים עליו , כנראה בגלל הפחד מהקנס.

זה היה קצת מוזר לא לשאוף עשן תוך כדי שאני ממלא את הדם באלכוהול , אני חייב להודות שזה היה קצת חסר - אבל לא מטריד במיוחד. אני חושב שחוץ מהעובדה שהאיסור עצמו מפריע לי , אין לי בעיה להקדיש ערב שלם אך ורק לאלכוהול.

עכשיו החבר'ה הלא מעשנים (וגם המעשנים) יכולים לשאוף אויר נקי ולדפוק את הבריאות באמצעות שאר כימיקלים נוזליים שעדיין מותר לצרוך.

העיקר האבסורד , אאא הבריאות אני מתכוון...:beerchug:

GOT סחוג?

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא רק בברים.בכל מקום חוץ מהבית שלך או ממקומות מיוחדים חל איסור על עישון.

לדעתי זה אחלה חוק.נמאס כבר שכל בן אדם שני שעובר לידך מסריח מסיגריות.

פורסם

חוק מבורך,בתור אחת שלא מעשנת ועשן הסיגריות מאוד מפריע לי, אני שמחה לראות שמתחילים להתחשב באוכלוסיה הלא מעשנת.

מאידך כל המעשנים הופכים להיות "עבריינים",אפשר להקצות להם איזורי עישון כמו שהיה עד היום ולבצע הפרדה בין הלא מעשנים למעשנים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני כבן אדם לא מעשן (סיגריות), לא מסוגל להימצא בבר יותר מ-10 דקות רצוף, לפני שאני מקבל התקפי אסתמה מכל העשן שם...

ושלא נדבר כבר על העובדה שיש ברים שאי אפשר לראות בהם למרחק של יותר ממטר.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

חרא, אני מעשן, אני נהנה לעשן, כבר לפני חצי שנה הייתי בזאפה בהופעה של אביתר בנאי והתבאסתי מזה שאסור לעשן.

לא מסתדרת לי התמונה בראש - גוזניק, שעת לילה מאוחרת, אני בבירה השלישית, צלחת מטוגנים חצי ריקה על השולחן, מתחיל שיר של פרל ג'ם ואין עשן, אני קם לשולחן הסנוקר ופתאום אני רואה הכל ברור מדי, באסה.

אי עישון בכפיה שווה ערך לעישון בכפייה.

haters will hate

פורסם

אישית אני חושב שהחוק הזה מטומטם, ויוצר חוסר התחשבות מוחלט באוכלוסיית המעשנים.

עם כל הכבוד, אין לי בעייה איתכם שאתם לא מעשנים אבל זה לא ממש מצדיק את העובדה שאני לא יוכל לשבת בשום מקום לשתות את הבירה שלי ולעשן סיגרייה בכיף זה טמטום מוחלט!

דעתי היא שצריך ליצור התחשבות בשתי האוכלוסיות וליצור הפרדה ברורה עם תקנים בין איזור מעשנים ללא מעשנים.

אבי.

פורסם

אני מעודד עישון, לעשן זה טוב, אני עובד עם אנשים ולהרבה יש ריח של נבלה בפה, אני מעדיף אנשים עם ריח של סיגריות, זה יותר ידידותי, מן הסתם אני טורח ללעוס מסטיק כל היום.

ד"א יצא מייל לעובדי פלא פון האוסר על עישון ברכבי חברה וגם נכתב שמי שיתפש מעשן או ברכבו יהיה ריח של סיגריות, רכבו ילקח. זאת בכלל חוצפה.

haters will hate

פורסם
חוק מצויין.

אני בעד.

סוף לעיניים האדומות אחרי ערב בפאב/מועדון,

סוף לסירחון העשן הנודף מהבגדים ברמה שצריך לכבס אותם עוד באותו הלילה כדי שלא יסריחו את הבית.

אתה בעד? כל הכבוד. אז אולי אם היה מפריע לכמה אנשים אז זה הפסיק כבר.

אבל צריך להתחשב גם באלו שכן מעשנים.

אם היית מעשן היית יודע מה ההבדל בין בירה לבין בירה עם סיגריה! אני נהנה מזה!

אז עכשיו ובתקופה הקרובה אנשים באמצע הבירה בפאב ייאלצו לעזוב את השולחן, לצאת החוצה לקור כלבים ולעשן בגלל שיש אנשים בפנים שזה מפריע להם.

וכל זה במקום לחוקק שבכל פאב יהיה איזור מעשנים ואיזור לא מעשנים.

GS300.

פורסם

העיניים שלי נהיות אדומות מהעשן שאתה מוציא מהסיגריה שלך כשאתה חצי מטר ממני. והריאות? אוי הריאות :roll:

אחלה חוק. כן ירבו.

ותפסיקו עם כל השטות הזאת של "איזור מעשנים ואיזור ללא מעשנים". אה, כאילו שהעשן יגיד הינה האיזור של הלא מעשנים ויעשה סיבוב? נו באמת...

זה שהוא דופק לעצמו את הבריאות, לא אומר שהוא צריך לדפוק גם את שלי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מי שהולך לבר יודע שהוא לא מגיע לגינת דשא וירקות על פסגת הר בשוויץ לא?

זאת אומרת יש עוד דברים מזיקים שם , המוזיקה הורסת את האוזניים , האלכוהול הורס את הכבד , השתן על הרצפה בשירותים הורס את הקצה של המכנס , הצפיפות מפעילה לחץ על איברים פנימיים , הלחץ הנפשי בסלקציה גורם לנשירה , בקיצור הבנתם את הפואנטה...

GOT סחוג?

• תוכן חדש...