Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תם עידן הסגריות בברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם במקומות רבים בעולם בכלל וברוב מדינות אירופה בפרט מסתבר שהציבור כן מקיים את החוק הזה, מדוע לדעתך רק בארץ מדובר בגזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חלאס אתוח. תה לבלבל במוך שניה אם חבר מעשן לידי (והם כבר יודעים שלא צריך לעשן לידי) העיניים נהיות אדומות. אין לי אסטמה תודה לאל, אבל כן בגדים מסריחים ממועדונים וברים. לא תודה. אחלה חוק. נקודה.

ואולי התכוונת שהלכת להרוס ולדפוק לעצמך את הבריאות. בכייף שלך. ושוב אני אומר ומדגיש, בכייף שלך, לא שלי.

אתה בטוח שזה מי סיגריות?:wink:

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

אם במקומות רבים בעולם בכלל וברוב מדינות אירופה בפרט מסתבר שהציבור כן מקיים את החוק הזה, מדוע לדעתך רק בארץ מדובר בגזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה?

כי פה אנחנו גרים במקום לחוץ, וסיגריה מרגיעה אנשים. לכן תתיחס לסיגריה כאילו זה רגיעון של הדס. 20 רגיעוני הדס ביום ואתה מסודר!

ROOONEEYY

פורסם

כנראה שבכל זאת עדיין לא אוכפים לגמרי את החוק הזה , אתמול ביליתי בבר בתל אביב שבתחילה היה נראה כאילו באמת אף אחד לא מעשן שם , אך בהמשך הערב פתאום ביצבצו להם הסגריות בפינות שונות בבר ,האויר אמנם היה נקי מעט יותר אבל לא ברמות סטריליות.

בסופו של דבר אם בעלי עסקים ירגישו שיש פגיעה משמעותית ברווחים שלהם בעקבות החוק הם יעדיפו לספוג את הקנס.

GOT סחוג?

פורסם

קנס של עד 13 אלף שקל ללילה. אין יותר מידי פאבים, אפילו לא היוקרתיים ומהשורה הראשונה, שיסכימו לספוג את הקנס הזה.

ואם יראו שזה לא מרתיע, יעלו גם אותו (כמו שעשו עכשיו).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כבעל פאב פעיל בימי שישי,(אני לא, אבל נניח לרגע שכן) עם קליינטורה קבועה של אנשים כל סופ"ש אני הייתי מעדיף לספוג קנס של 5000 שקלים מאשר להתרוצץ במקום שלי ולהבריח לקוחות כשאני מבקש מהם לא לעשן בפאב כשהם באמצע הבירה, כי אותם אני לא אראה יותר אצלי! אני חושב שהרווח יותר גדול מ5000 שקלים כשכולם מעשנים בפנים, בדיוק כמו שהיה עד היום!

ומתי בחרו להוציא את החוק הזה? בדיוק כשהחורף מגיע!

לא יודע מה עם שאר המעשנים שכאן בפורום, אני לפאב בלי סיגריה עם השתייה לא יוצא! ולא, אני לא אעזוב את השולחן ואצא לעשן באמצע הבילוי שלי, רוצים לשתות? נקנה שתייה ונפתח שולחן בבית עם מנגל נלווה ומוזיקה משלנו!

GS300.

פורסם

ברוב מדינות אירופה העניין אסור

בחלק מהמדינות קיימים חוקים האוסרים גם לצאת עם הכוס בירה החוצה כדי לעשן

כמו כל דבר מתרגלים, הייתי חודש וחצי בלא מעט מדינות באירופה (בגרמניה אם אני לא טועה האיסור התחיל גם ב1 בנובמבר) אני מעשן בערך קופסא -קופסא וחצי ליום

בהתחלה היה ממש מעצבן , אחרי זה מתרגלים

הבעלים צריך להגיד לך לכבות את הסיגריה, אם אתה לא מכבה הוא צריך לקרוא לפקח שיתן לך דוח של 1000 שקלים

אם הוא לא מבקש ממך להפסיק הוא יקבל קנס כבד (הקנס הוא לא לכל הלילה הוא פר אדם מעשן)

מעניין אם מישהו יפתח פאב למעשנים בלבד, או שהאנשים שרק מחפשים שיעשנו ליידם כדי לתבוע יהרסו גם את זה

פורסם
אני דווקא לא הבנתי את הפואנטה - כי בבר , בניגוד למועדון בו אנשים באים לרקוד, דווקא תרבות השתיה החריפה היא החלק הארי.

זה לא בית קפה , ואם כן - אז אני באמת לא יודע לאיזה בארים אתה יוצא אליהם (שלא מגישים בהם אלכוהול ? :) )

ליביו

לא, פשוט אני מעדיף שלא לשתות (יש עוד דברים שאפשר לעשות בבר חוץ משתיה, מה גם שאני תמיד הנהג).

ועניין איסור עישון הסיגריות נכנס לא רק בפאבים, גם במקומות אחרים כגון סופרים ומכולות למיניהם ועוד מקומות.

אבל משהו אחד לא הבנתי. נניח ובעל העסק אומר לך תכבה, ואתה לא מכבה את הסיגריה, ואז מגיע לו פקח "נחמד", ואתה טוען שבעל העסק לא אמר לך שום מילה (למרות שהוא כן). מה הלאה?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בדיוק חזרתי מפאב.

פשוט תענוג.

היה מפוצץ לחלוטין, עם זאת האוויר היה נקי וממוזג, ללא שמץ של עשן סיגריות.

למכורים לתנועה של החזקת הסיגריה , חילק הפאב מסטיק בצורת סיגריות .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המסטיק בצורת סיגרה זה פשוט גאוני.

ואני ממש נהנה מהעובדה שפאבים לא מעושנים יותר.

ולכל הבכיינים, אני מאחל לכם לבלות פעם בפאב מאד קטן עם הרבה אנשים שיש להם גזים, אז אולי תבינו איזה מועקה אתם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

כי הישראלי תמיד חייב להיות שונה לא ? מה שלא טוב לו הוא חייב לעשות רעש ובלגאן ולחשוב שהוא צודק...

הייתי לפני חודש וחצי בריגה (לטביה) יש שם חוק שאוסר עישון גם ברחוב בסמוך למבנים עד למרחק של 10 מטרה, לא יאומן איך אנשים מקפידים והולכים לעשן בחצרות פנימיות או עומדים על שפת המדרכה. עושים כל מה שצריך כדי לא לקבל קנס של 200LT שזה 1600 שקל. ולכן אף אחד לא לוקח בכלל את הסיכון לעשן איפה שאסור או לנסות את מזלו עם החוק.

חוק מבורך, הגיעה הזמן...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

שומאכר - אני לא מבין איך התגובה שלך קשורה לזאת שלי?

אני לא אשים את בעל המקום בדילמה אם להגיד לי או לא מלכתחילה - נקבע חוק - אני אתנהג לפיו נקודה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתמול היית כתבה באולפן שישי על העניין הזה,החוק הוא אולי חוק חשוב אבל יהיה מאוד קשה לאכוף אותו,לראיה אתמול בכתבה היחצן של המועדון בו צולמה הכתבה ניסה לעשות את המוטל עליו,ופשוט ציפצפו עליו,גם הבליינים גם מוקד 106 וגם המשטרה.

אני מעשן,ביום יום אני נהנה מזה, כשאני יוצא לשתות אני נהנה פי שתיים,אני לא מתאר לי את אותה כוס חצי ליטר של גינס בלי הסגריה,אז כן אני מניח שאני פוגע באלה שלא מעשנים,אך ברוב המקומות שהייתי בהם 80 מהבליינים מעשנים כמוני,אולי בדיוק בגלל זה אין הרבה שלא מעשנים הם פשוט לא באים.עד היום החוק פגע באלה שלא מעשנים מהיום הוא יפגע באלה שמעשנים,

כמו הרבה מאוד דברים במדינה שלנו טובת ציבור מסויים בא על חשבון הציבור השני.

דעה אישית: זה לא יעבוד,אין לזה סיכוי,אם זה יעבוד במקומות מסויימים אני אמנע מלהגיעה לאותם המקומות,כמוני עוד הרבה מחברי המעשנים,עכשיו שאני חושב על זה כמאט ואין לי חברים שלא מעשנים,אולי המדינה שכל כך דואגת לבריאות אזרחיה במקום להטיל קנסות תשקיע בחינוך והסברה,אבל למה? אם אפשר כביכול לדאוג לאזרחיה הלא מעשנים,ותוך כדי לנסות ולהעשיר את קופת המדינה? תראו את עניין חוקי התעבורה,במקום לחנך להסביר מטילים קנסות,משהו שם למעלה לא עובד כבר הרבה מאוד זמן.

פורסם

ליביו, השורה הראשונה מתייחסת למה שרשמת. כל השאר זה בכללי על הנושא.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפני שנה וקצת, עת התיישבתי בניו יורק הייתי בהלם חיובי מכך שאין עישון בפאבים.

ישראל אמנם מתעכבת מעט, אבל היום בו אנשים לא יבינו בכלל איך עישנו פעם בפאבים לא רחוק, זה רק עניין של הסתגלות, ויכולים המעשנים לקטר כמה שבא להם.

זוכרים שפעם עישנו במטוסים מסחריים? נראה לכם הגיוני בכלל לחשוב על זה היום?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...