Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנות עם הנאה אחורית...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתמול והיום נהגתי קצת על חיפושית ולעזאזל, קצת התמכרתי ליצור העגלתי והמכוער

הזה..היא פשוט זורקת תחת בכל רגע נתון.. :crazyeye: :lol:

והיכולת שלה בשטח.... :p ...לנד רובר...!!!

תפרק לה את הפח תרתך קורות בטיחות והרי לך באגי

שכן שלי עשה כזה חרטא, את האמת האוטו נעלם ולא ראיתי כבר הרבה זמן ושלא לדבר על הרעש וואוו

tAoS FoReVeR

פורסם
אם אתה לא מדבר על דברים עתיקים כמו פיאט 600 או 850, הרי שמה שיש זה אופלים, פורדים ופיאטים מסוף שנות ה 70 - קאדט, אסקורט, 131 וכו'.

היחס הטוב ביותר בין הנעה אחורית לכסף הוא כנראה סיירה 1600 מאמצע/סוף שנות ה 80.

אני אישית לא רואה שום סיבה שבעולם להעדיף מכונית מיושנת באופן מובהק רק בגלל שיש לה הנעה אחורית, על פני מכונית מודרנית ומהנה לנהיגה עם הנעה קדמית. אבל כל אחד וטעמו.

אתה רוצה להגיד לי שה-131 של אמא היא הנעה אחורית??? (שנת 82..) :shock:

פורסם
אם אתה לא מדבר על דברים עתיקים כמו פיאט 600 או 850, הרי שמה שיש זה אופלים, פורדים ופיאטים מסוף שנות ה 70 - קאדט, אסקורט, 131 וכו'.

היחס הטוב ביותר בין הנעה אחורית לכסף הוא כנראה סיירה 1600 מאמצע/סוף שנות ה 80.

אני אישית לא רואה שום סיבה שבעולם להעדיף מכונית מיושנת באופן מובהק רק בגלל שיש לה הנעה אחורית, על פני מכונית מודרנית ומהנה לנהיגה עם הנעה קדמית. אבל כל אחד וטעמו.

אתה רוצה להגיד לי שה-131 של אמא היא הנעה אחורית??? (שנת 82..) :shock:

אם יש לכם כזאת

אז כן.

האמת גם אם לא כזאת - הנה ציטוט מ-CARSFROMITALY :

The replacement for the 124, the 131 was introduced in October 1974 in two, four & five (estate called 'Familiare') door versions. In the US the 131 was sold as the 'Brava'. These first series cars had the 1297cc and 1585cc ohv engines from the 124, with 65 and 75bhp respectively, mounted longitudinally with a conventional rear wheel drive layout

פורסם
רגע רגע, אז למה עמד לי בראש שהיא הנעה אחורית :shock:?? מוזר.. :?

אני מאבד את השפיות מרגע לרגע............. :wave2:

הנעה אחורית-לא :!: , הנאה אחורית-כן :D

למה הכוונה :?::?::roll:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

רן התכוון לכך שכאשר הוא נוסע במיני ללא הכיסויים על הבאקטים, בכל בור הוא זוכה להנאה אחורית ... מהמושב ... אבל הרכב עם הנעה קדמית. 8)

Leon Cupra 2009

פורסם
רן התכוון לכך שכאשר הוא נוסע במיני ללא הכיסויים על הבאקטים, בכל בור הוא זוכה להנאה אחורית ... מהמושב ... אבל הרכב עם הנעה קדמית. 8)

poko, אתה משהו אתה...אם זכור לי גם אתה "טעמת" ממושבי העריסה - עכשיו אני מבין למה הסיבוב הסתיים בחיוך :wink:

mini-poko.jpg

הנאה משורש מהנה - והמיני מספקת המון מהחומר הנ"ל...למה אחורית? - המיני ידועה בתור רכב עם נטיה להיגוי יתר.

אגב פוקו-נגמר הכיף, המושבים זכו לכיסויים... :cry:

motorica.net

פורסם
אתמול והיום נהגתי קצת על חיפושית ולעזאזל, קצת התמכרתי ליצור העגלתי והמכוער

הזה..היא פשוט זורקת תחת בכל רגע נתון.. :crazyeye: :lol:

והיכולת שלה בשטח.... :p ...לנד רובר...!!!

יש פתרון פשוט ביותר הנא(ע)ה אחורית+יכולת שטח קוראים לו:

suzuki samurai

L'amour Toujours

פורסם
אפשרות אחרת -

פיאט דונה!!! :D:D:D:D:D

הנעה אחורית נטו...

:D:D:D:D:D

הפ...תראו איזה קטע...

במקרה יש פה איזה מישהו שמוכר דונה...

אפילו שמעתי יש לה טסט לשנה...

אם אני לא טועה הדונה מבוססת על 128, או על אונו, ובכל מקרה, מ128 אחת שאני מכיר (היא אדומה), ואונו אחת שאני מכיר.... לא הנעה אחורית ולא BR.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

מCars From Italy:

"Various other variants of the Uno were produced and sold in different markets. The Duna (built in Brazil from 1987) was a four door saloon or estate (Weekend) with Ritmo rear suspension (single transverse leaf spring) and 1116cc and 1301cc petrol and 1697cc diesel engines. Revised in 1990, the saloon was dropped in 1991 and the estate became the Innocenti Elba, available with the 1301cc unit. Later a 1498cc injected and cataysed unit and a 1700 diesel became available, still later the former was replaced by a 1581cc unit, whilst the 1301cc engine was replaced by a 1372cc unit. "

ולמאותגרי האנגלית:

הדונה היא אונו במרכב 4 דלתות (או סטיישן 5 דלתות) עם הנעה קדמית ומתלים אחוריים של הפיאט ריתמו (קפיצי עלים!!).

• תוכן חדש...